amikor megvettem még nem volt a regisztrációhoz képem róla,ezért kerestem egy "rokont",most egyenlőre nem szalonképes még,eléggé szét van bombázva,viszont ami késik nem múlik:)
meg biza:) egy kis plusz löket is került a gépezetbe,gs 550ből hirtelen gsx lett,egyenlőre csak a műhely körül mentem egy teszt kanyart,lógó kábelek,ülés nuku,csak leömlő,valami állat hangja van még szalonképes állapotba kell csomagoljam az öreglányt,azt gyia ! már alig várom ! majdnem egy hónapja két lábbal taposom a flasztert,kezdem unni:)
Horvathb Tahira gondolt.Így nem kell aggódnod.A világ vége után van két utcával. Arra uccse jársz
Egyébként és se reggel,sem pedig délután nem találkoztam sündisznóval
Igen a hirdetésben lévő számsor a nyerő!
Holnap mék kicsit elfoglalt leszek délután,mert átrendeztem a garázst és még nincs teljesen rend. De így már simán be lehet majd álni motorral és körbe is tudom járni rendesen. Keddtől már OK!
háát... Szerintem ezek (ugyan ugy, mint az autos jogsik) nem arrol szolnak, h megtanulj motorozni... Megadjak a papirt, aztan kesz... Nem ismerem azokat, de ha van ra ˝kedv˝ menj el ilyen vezetestechnikai dologra... Es ha erdekelnek a reszletek, dobj egy mail cimet, es elmeselem a konkretumokat...
Igen,az kell bele
Nekem igazából mindegy,alkalmazkodok a te szabadidődhöz.Tudod,ezt kicsit jobban szét kell szedni,hogy a karbihoz hozzá lehessen férni.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeptember körül szeretném elkezdeni az A korlátlan jogsit Pesten, de nem tudom, hogy hol lenne érdemes... nem nagyon motoroztam idáig, úgyhogy valami olyan helyre szeretnék menni ahol azért az alapokat megmutatják és nem szarnak le meg nem a lehúzásra mennek. Valakinek valamilyen tapasztalata vagy tanácsa? Előre is köszönöm!
Motorozás, nyaralás? Meló!
Jó lenne egy közös gurulás, de sajnos nekem ez a hétvége tényleg be van táblázva! Pedig most már tényleg kíváncsi vagyok a gépedre!
Eladó KTM lc4 adventure alkatrészek! tank,fejidom,gyújtás elektronika,kábelköteg kormány kapcsoló első sárvédő! több kép is van ha valakit érdekel! http://www.kepesmotor.hu/motor...
Egyébként és se reggel,sem pedig délután nem találkoztam sündisznóval
Holnap mék kicsit elfoglalt leszek délután,mert átrendeztem a garázst és még nincs teljesen rend. De így már simán be lehet majd álni motorral és körbe is tudom járni rendesen. Keddtől már OK!
deszka:elkísérsz?
Jobb is késő délután,mint ebben a rohadt melegben.
Nekem igazából mindegy,alkalmazkodok a te szabadidődhöz.Tudod,ezt kicsit jobban szét kell szedni,hogy a karbihoz hozzá lehessen férni.
Nem tüntem el.Csak passzívan vagyok jelen a fórumon
Mikor szeretnéd,h tekergessünk? Gyertya sztem nem gond.Minnyá megnézem.
Kellene az enyémen is tekergetni egy picit a karbikat,ha lesz időd ,plusz gyertya is kellene....
Jó lenne egy közös gurulás, de sajnos nekem ez a hétvége tényleg be van táblázva! Pedig most már tényleg kíváncsi vagyok a gépedre!
http://www.kepesmotor.hu/motor...