Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen táskád van és mennyi?
sziasztok cserélném motoromat turaendurora endurora vagy esetleg sportmotorra AF1 125 replica szép áalpot kicsi festékhivba elsö idomon angyon megy
ezenkivül elado kroszbuko nagyon olcso és egy tanktáska
Szeva!nem tudom mi van megint nem megy 1 hengerem:((megint meg kell nézzem a gyertyát:((hátha bele töröm.....
Én f@sz meg visszaküldettem veled a gyertyákat mi?lehet hogy azt amit most cseréltem az ismét ki kéne, mert ugye az nem volt zsíír új.
No meg ha már megint lebányászom a tankot meg a többit, az a 2 karburátor szimeringet, van mi annak a neve ki cserélném, nem tudod hol tudok olyat beszerezni?
Eladó cuccok olcsón !
dunakanyar ! tahi,visegrád szejntendre és a szigeten !
Értem,hát sajna már a római mentes övezet nagyon ritka,max ha túrázni mész ott nincs mert nem gyalogolnak csak szórakozásból
Jól néz ki a géped:)))majd ha van kedved csatlakozhatnál te is egy karikára:))))Amúgy te merre szoktál motorozni?
van egy par indian is, de nem veszes, tenyleg jo hely... Van vmi belepo is, de azt hiszem, este 8utan ingyenes...
Fasza lett:)))ez azért ég és föld ahoz képest ami volt:))))
Ok tervbe lett véve,még nem voltam de hallottam már hogy jó hely....
Kösziii..de nem tudok pontos időt,de elviekben jövőhét közepe vége,majd jelentkezek ha sürgősbe szükség lesz egy pár segitő kézre,nincs sok nagy cucc,inkább egy csomó apró dolog van ami tudjuk hogy időigényes:))
majd meg beszélünk egy idő pontot ! és felgurulunk kisorosziba vagy akár hova a szigeten ! toborozátok az embereket !
Akár igen!Én sem bánnám,ha készülne néhány "művészi" kép..
A párommal ketten mentünk,de ott találkoztam egy szomszédommal,mert pont mellé sikerült letenni a cuccokat
A víz és a környezet is szuper!Ha még nem jártál ott,akkor egyszer feltétlenül próbáld ki!
okés ! köszi ! majd megbeszéljük mikkor és mehetünk többen is !
Ha kell segítség fotózásban,segíthetek.Kimegyünk valahová mondjuk Kisoroszi felé és lövünk pár képet.
így néz ki !
Cső!

A hétvégém foglalt.De a jövő hét végén ha kell segítség költözködni,szivesen segítek.
Dobj egy emilt,h mikor és hova menjek!
okés köszi majd ma néz rá a hirdetésre új képek lesznek fent !
És milyen volt a fürdőzés?,?Egyedül voltál?
Értettem, nem leszólni akartalak....Jó vásárt kivánok:)))
nem haragszom... :) most voltam masodjara... Csajomek szoktak jarni, most is hozzajuk mentem... De ha legkozelebb latlak a gepnel, odakoszonok...
ma szándékozom a normális képeket fel rakni !
Igen,ott álltam a bejárattal szemben. Sok motor volt még,amikor mi megérkeztünk,és a nyüzsi is nagy volt,ezért ne haragudj,de nem jegyeztem meg a parkoló mocikat A víz kellemes volt,jó kis esti strandolás volt,egy laza gurulással.
Igen árulom,mert nekem ez a "speed-feeling" már kicsit kényelmetlen a 2m magasságomhoz.Viszont aprópénzért nem adom,ezért is van még meg.Csere is érdekel,de eddig nem találkoztam olyan ajánlattal ami nekem is tetszett volna.
Sokat jártok a tóhoz?Én amikor csak lehet megyek
Azzal én is szívesen találkoznék ,mert ezt a típust igen rövid ideig gyártották,és a színkombináció sem a megszokott Kawasaki"ződség" Az is igaz,hogy a piros verzió is kétféle verzióban készült.A H1 és a H2 is más.Az enyém H2 az eredeti színkombinációval.
Egy megjegyzés, vagy egy baráti tanács inkább, ha árulsz valamit akkor arról tegyél fel képet,mert sokat számit,mert az ember elsőre a látványba szeret bele,mert az a tájkép nem fogja a vevőket vonzani,mert hát a motorból nem sok látszik. És a másik kép sem 100%,én ha motort szeretnék venni a te hirdetésedre egy telefont nem szánnék ,már ha te nem szántál annyi időt hogy tegyél fel egy normális képet.Szép napot