ugy latom, van egy kis félrertes... En Mis001 hozzaszolasara irtam, miszerint en is voltam a gyomroi tonal... Es az ˝arulod a motort?˝ kerdest is neki szantam...
Helló!
Szombaton dolgozom, így esetleg vasárnap. Dobogókőre mindenképp föl akarok ugrani, mert így tudom igazából kipróbálni az új gumit...
Csak még azt nem tudom mikor.... Lehet, hogy megint délelőtt! Akkor még egészen elviselhető!
Engem biztos nem,mert arra csak nagyon ritkán járok... Ma meló után pedig itthon próbáltam a 4 kerekűt megszögelni Most indulok a gyömrői tóhoz pancsolni egyet
Egyszer azért összefuthatnánk már.
Hát apám,a héten nem jó, meg jövőhét költözés lesz, pakolás festés ilyesmi,aki akar jöhet segétkezni, pizza és sör a fizetség:) max a kávé is bele fér:)))
Mióta a 4 kerekű feladta a harcot,én is mindennap motorral járok melóba.Reggel lehet haladni,de kora délután...igen fura dolgokat művelnek az autósok
Valakinek esetleg volna kedve egy csobbanáshoz?Gyömrői tófürdő,délután vagy este.(este ingyenes)
Én is passzolom ezt a hétvégét.....nem jó, meg ez a meleg nemigazán tetszik,tegnap volt egy kis dolgom a városban, motorral mentem....mondanom sem kell hogy 10 perc után a lámpánál a pics@m a nyeregre sült. És közben éreztem ahogy áramlik a meleg felfelé és zápul a csucc:))))
Sziasztok mindenki!
Kicsit hanyagoltam az utóbbi időben a fórumot, de most ahogy visszaolvastam, látom, hogy volt esemény rendesen
Végeztem a vizsgáimmal, úgyhogy újra sok a szabadidőm. Valamikor benne lennék egy jó kis Dobogókő-Esztergom körben. Most hétvégén ki érne rá?
Akkor viszont van még 1 piros zxr
Szombaton dolgozom, így esetleg vasárnap. Dobogókőre mindenképp föl akarok ugrani, mert így tudom igazából kipróbálni az új gumit...
Csak még azt nem tudom mikor.... Lehet, hogy megint délelőtt! Akkor még egészen elviselhető!
Egyszer azért összefuthatnánk már.
Asszem téged láttalak ma a Hengermalom ,Budafoki kereszteződében. Gondoltam utánad megyek,de szűkösen voltam időben.
Régen használtam.
Photoshop CS5
Fellépő zenekarok:
Péntek:
-Konoxid
-After-Roll
-Motörazor
-Tres Hombres Band
Szombat:
-Trozonblock
-Detonic
-Cool Head Klan
-Rockin' Rockcats
Vetélkedők, felvonulás, Miss Dráva Part: pénzdíjas fürdőruhás szépségverseny...stb
Belépő: 1000FT/2nap, 800FT/szombat
info:3630 494 1156
Valakinek esetleg volna kedve egy csobbanáshoz?Gyömrői tófürdő,délután vagy este.(este ingyenes)
Panorámaképet mivel raktad össze?
köszi.
Kicsit hanyagoltam az utóbbi időben a fórumot, de most ahogy visszaolvastam, látom, hogy volt esemény rendesen
Végeztem a vizsgáimmal, úgyhogy újra sok a szabadidőm. Valamikor benne lennék egy jó kis Dobogókő-Esztergom körben. Most hétvégén ki érne rá?