Az egy nagyon jó gép.
Nekem egy Olympus E-410 van 14-42 és 70-300 obikkal. Eddig még nem vittem magammal motorozáshoz, pedig ma is lett volna mit fotózni. Csak telóval fotóztam ma is.
Hi!
Nekem is EOS350D-m van! Gyönyörű állapotban,alig pár exp. készült ,de elszállt a főpanel.Jelenleg szét van szedve és várok olcsó panelre,vagy eladom. Tudsz vmit? Amúgy én szerettem,semmi bajom nem volt a típussal .
Ujtordai: Egy öreg EOS350D-vel fotózok.Már ha hagyja.
A vizes út valóban kicsit visszafogott,de sztem amúgy sem mentem volna gyorsabban.
Egy új hátsó rám is rám férne.De egyenlőre nincs kedv
Ezt a gurulást rátok bíznám leszervezni. Én majd csatlakoznék a párommal.
A belépő lehetne a résztvevőknek,20-25 liter benzin az útra.És amit magába tankol az ember
Budapestről merre felé érdemes elindulni hogy egy picit kanyarogjon az ember, és nincs 200km-re
Vagy esetleg konkrét úti cél is jöhet, kéne egy kicsit gurulni ezen a szép napon
Szép napot, örülök hogy egyben vagytok és mint látom nagyon tanulságos és élménnyel teli volt a túra.
A képek csodásak,tuti király érzés lehetett,de gondolom az eső hagyta nyomok kicsit rontották az élményt,de legalább lassan mentél és volt időd nézegetni a tájat:))))
Előre egyeztetés esetében 100% hogy partner lennék egy ilyen túrára.Végre mehetnénk többen.......
Egyben sikerült hazaérnünk mindkettőnknek (motornak és nekem).
Tegnap elég vizes volt az út az erdőben,mivel az eső ment elöl,én meg utána. Ma reggel indultam vissza. Már szárazabb volt az út.De a bükk még mindíg nyirkos volt. Meg is csúsztam kicsit oda is és vissza is.Komoly 30-40-es tempónál.
Kb 4 óra volt oda és u.a vissza.Sok megállással(fotózkodás,kaja,cigi,pihi). Összesen kb 460km. Aki még nem járt arra,feltétlenül pótolja,mert az út fantasztikus.És mire végigérsz garantáltan elcsöppensz! És nem az izzadságtól
Esetleg szervezhetünk arra egy túrát is.Csak jó korán kell indulni.
Onnantól, hogy a motor elé álltunk, hogy akkor, hogyan is álljunk neki, addig, hogy ki is került a kerék, 15 perc telt el. Ilyenkor tudok örülni az öcsém találékonyságának! Most várom öcsémet, hogy vissza is kerüljön a kerék!
Na és milyen az új gumi? Nekem holnap lesz egy próbaköröm az "új" (alig használt ) gumimon!
Korábbi történet, de a 2. forgalmi vizsgája már sikerült az öcsémnek, így már csak a motor hiányzik...
A tegnapi napomat teljesen áttervezték helyettem,és net közelbe sem voltam.Autóztam egész délután.Estére értem haza,és a technika ördöge velem is vicces kedvében volt :az autón elkezdett erősen melegedni a víz.Mivel ez nem újdonság,megálltam,kicsit vártam és a tartalék vízkészletből feltöltöttem.Mire megérkeztem haza,már majdnem forrt a víz .Kis várakozás után ismét vízet bele,és akkor látom,hogy az autó alá csöpög a víz(majdnem folyik).Mai napom(vagy a holnapi) a hiba feltárásával fog telni.Ráadásul kölcsön autó.(eléggé szét van hullva ,mert "melós autó",de eddig ment)
hallottam én mindenféle zörgést,alapjárat és 2000es fordulat között olyan hangja volt mintha elszabadult volna belül egy féltégla .az eredmény görbe hajtókar,3 törött szelep egy lyukas dugó.. a feszítő szánnak nincs meg a közepe,a lánc pedig igen érdekesen néz ki.nagyjából letékáztam ezt a blokkot,a főtengely használható még meg veztengelyek,ki lettek órázva,nem üt egyik se.donorblokkot találtam,már csak egy telefonszámot kell kipréseljek az eladóból, aztán hadd szóljon.lábrázást kapok ettől a rohadt békávétól,egymás seggébe lihegnek az emberek,lassú,meleg van,és nem dübög a seggem alatt egy sornégyes
Dobogókőn voltam egyedül:(((de jó volt ,saját tempó,kipróbáltam az új gumikat:)))))))
K..va jó ez a kép:)))))mennyire nagy az emberi találékonyság:))))
Az egy nagyon jó gép.
Nekem egy Olympus E-410 van 14-42 és 70-300 obikkal. Eddig még nem vittem magammal motorozáshoz, pedig ma is lett volna mit fotózni. Csak telóval fotóztam ma is.