Egyenlőre épp tervezés alat van az útvonal.
Most itt tartok:
Hármason Gyöngyösig,majd Mátraháza felé Egerig.Onnan pedig Felsőtárkány felé,Lillafüreden át Miskolcra.
Én Szabolcsba mentem motorral a 3-as úton, egész tűrhető volt... Bár elég lassú a sok település miatt, de amúgy sem vok egy rohanós típus, nekem jó volt...
Gondolom Te is azon mész Nyékládházáig...
Az autópályát szeretném kihagyni.Inkább kis utakon megyek a hegyi utakon. Csak még ki kell ötölnöm,h merre.
A hétvége most nekem nem jó.Itt lesznek a srácaim és sz.gépet építünk szombaton.Vasárnap meg Páromék jönnek haza és megyek értük a keletibe.
Az szép kis túra! M3 vagy 3-as út?
Már ma is jobb időnek tűnik, holnapra meg kifejezetten szépet mondanak... Vasárnap itthon leszel? Délelőtt tuti megyek valamerre, ha már kimaradt a múlt heti...
Az 50fokos emelkedőt én se ,de az 50 fokos házi pálinkát néhanapján elkortyolgatom (szigorúan orvosi utasításra,mert állítólag jót tesz az emésztésnek )
Helló!
B@sszus, ez így nagyon csúnyán hangzik... Most akkor le lesz téve a gép és majd egyszer nekiállsz rendbe rakni?
Én meg az új munkám miatt elfelejthetem a meló utáni motorozgatást, mert nem férne bele időben, így marad a hétvége. Melóba viszont motorral járok és rendkívül örülök a (nyugis tempójú) 4,6-os fogyasztásomnak.
Enyémben is zörög valami:))))szerintem a lovak patái az aszfalton:)))de egy érdekes felfedezést tettem: ha meredek emelkedőn megyek fel kigyullad az olaj lámpám:(((és ha kiegyenesedik az út 100 méter után el alszik:)Tudom ez nem akkor a gond mint a Bandié de eléggé komolyan veszem
Ma délután valaki ráérős?egy dobogókőt bevállalnék...
mai nappal hosszú távra berendezkedek a bkv járműveire,reggel munkába menet elszállt a vezérműláncom.ennek eredményeképpen 3 szelep gatter,2 görbült,a töltéshiányt ami miatt ma amúgy is le akartam tenni"1-2" napra pedig a porráéget állórészem okozta.összeségében véve remek volt a hangulat a műhelyben
120\100 volt benne,de a 60ast bírnia kell,nincs reflektorom,nem is kell véletlenül megegyezik a fényszóróm az mz etz-ével,és kövezzetek meg ha akartok de az került bele.hibátlanul világít az új halogén foncsorral.effektív csökkentettem a teljesítmény felvételt,persze nem jelenti azt hogy korábban nem szenvedett kár valami az erősebb izzótól.amit még észrevettem,egyszer kátyúban letesteltelt az akksi +,azt leszigetelem.nem tartom kizártnak hogy egy ilyen testelés okozhatta azt hogy megnyekkent nekem minden,ha fejbe visszajátszom,pont egy vasúti átjáró után 100-150méterrel rohadt meg véglegesen.Na majd a villanypásztor megnézi
Akkor az első amit tegyél:jó messzire dobd el azt az izzót és tegyél bele normál méretűt!Szétégeti a foncsort és az elektromos rendszernek is ad rendesen
igen,autóreszelőként nekem is ez van fejembe,úgyhogy itt még valami nem gömbölyű. 13,5v-al már beérném mondván hogy gyenge a tekercselésem,de ez lepkefing,lámpát fel se mertem kapcsolni,100\60w-os izzó pár km alatt leszopkodta volna a szuflát az akksiból
Most itt tartok:
Hármason Gyöngyösig,majd Mátraháza felé Egerig.Onnan pedig Felsőtárkány felé,Lillafüreden át Miskolcra.
Gondolom Te is azon mész Nyékládházáig...
A hétvége most nekem nem jó.Itt lesznek a srácaim és sz.gépet építünk szombaton.Vasárnap meg Páromék jönnek haza és megyek értük a keletibe.
Már ma is jobb időnek tűnik, holnapra meg kifejezetten szépet mondanak... Vasárnap itthon leszel? Délelőtt tuti megyek valamerre, ha már kimaradt a múlt heti...
Pénteken viszont legyen csak jó idő! Megyek Miksolcra motorval.
Most csinálhatsz egy kisebb generált a bringán,bakker.Alkatrészeket könnyű beszerezni hozzá?
Ha már így áll a dolog,akkor megejthetnéd az olajcserét.
B@sszus, ez így nagyon csúnyán hangzik... Most akkor le lesz téve a gép és majd egyszer nekiállsz rendbe rakni?
Én meg az új munkám miatt elfelejthetem a meló utáni motorozgatást, mert nem férne bele időben, így marad a hétvége. Melóba viszont motorral járok és rendkívül örülök a (nyugis tempójú) 4,6-os fogyasztásomnak.
Hívj,ha érdekel, elérhetőség az adatlapomon!
Ma délután valaki ráérős?egy dobogókőt bevállalnék...
Igaz feleslegesen,mert a feszítő sztrájkolt.De legalább nyugodtan alszom.