Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon leszek délután. Megnézed a gumit?
9-18 óráig tart. Elmélettel kezdődik ,majd jönnek a gyakorlatok. Akár személyre szabottan is. Ha gondod van segítenek külön neked,elmondja megmutatja,megcsinálod..
Már regisztráltam,biztos jót tesz egy ilyen oktatás.
Nálunk Pl: Borsodban van olyan kút nem mondom, hol Göncön ahol a simson karbijában rendszeresen álll a víz egy bizonyos idő elteltével. Bár mostanság nem annyira jellemző de régebben jobban vizezték csak sok volt a panasz és gondolom visszavettek a tempóból
.....szerintem szar a benzin......

Én még kútról tankolva szar benzinnel nemigen találkoztam
De olyannal aki "szar" benzint tankolt,már többel.Majd mindíg kiderült,h a benzin minőségének semmi köze a jármű hibályához
hát tényleg gyönyörű volt,meló meló hátán,a mostani hétvége is épp hogy szabad.Büszke vagyok rájuk,ismeretlenül mentek oda mert kötelességüknek érezték.csak egy szó, összetartás !
hát sajnálom,akkor majd legközelebb.a tuti útvonalakra meg kiváncsi leszek:)
˝fáklyás menet˝? A lenyelorszagi sracok kiseretere is elmentem volna, de sajnos csak a teveben lattam... Tenyleg, volt valaki innen?
Nekem nem jó ez a hétvége:(de tuti jó idő lesz,a tervezést meg szerintem CatPee megoldja:)))tuti utvonalakat szokott kilesni:))
én se vagyok őskövület motorozás terén,sőt van még mit tanulnom bőven:)alapvetően nyugis vezető vagyok,nem szeretek vadulni,de néha muszály ha úgy adódik.Catpee-vel épp azt tárgyaltuk,hogy mostani hétvégén lehetne gurulni egyet,na most én nem vagyok valami hú de nagy túratervező,leginkább arra megyek amerre a szél visz:) szóval ha van ötlet szívesen várom,várjuk:)
ismerem azt a kanyart:) vigyázz mert rohadt mód csúszik,az nem tudom mi,de nem aszfalt az tuti szombaton megyek óbudára egy ismerősöm motorját megpróbálom feltámasztani,aztán gatyanéző,mert az enyimé már kicsit viseltes,utána részemről a fáklyás menet,csak gyüljön össze páran,akinek van kedve,és megyünk egy laza karikát:)
minden csoda másfél napig tart:) valami nem kóser még mindig,szerintem szar a benzin..lényegében azóta sztrájkol amióta teletankoltam a lukoil-nál,120as utazót képes tartani,de azért okoz meglepetéseket,néha rángat ha olyanja van.Az hogy én képpen volnék erős túlzás,de szemem van:) mackósajt az még kínaiul is elsőbbségadás kötelező akárhogy forgatom azt a táblát,arról nem is beszélve hogy jóval előrébb nézek mint ahol járok,ezért vagyok életben,különben már rég összetörtek volna
nem tudom,olyan 1 fele ok lenne, de nem messze mert 4re haza kell érni ,én hozom a gyereket a suliból.
mire gondolsz?
Kösz,rád mindig számíthat az ember:))))))hát annyira nem vészes,de ha 1 óráról van szó akkor igen:))

Ma valaki egy késődélelőtti -koradélutáni laza pár kilométer?
annyit tok, h henrik barátom is szokott oktatni ott. Azt mondja jó szokott lenni
Sztem politikus a srác. Beszél-beszél,de a lényeg kimarad
egész pontosan 14900huf,az amire kiváncsi voltál
Konkrétabban mennyi?és milyen hosszúúú?mit takar?tudsz valamit?
sok is lehet, meg kevés is ha úgy nézed sok, ha egy új oldalidom-lábtartó-fékvagykuplungkar-index kombóhoz képest nézed, akkor olcsó Főleg akkor jó, ha eddig max gyenge hobbimotoros volt az ember, akkor tudnak mondani meglepő dolgokat.
hali01.hali kukac gmail.com
miért menyi péz egy ilyen?
Értem,nem akartalak hivni, ki tudja mi mesterkedsz,emailcimet dobj már nekem:)))
Most konkrétan semmit.
Illetve procit vadászok az aprón a gépembe.
Kedv az nagyon is lenne hozzá, sőt már a pénzt is félre raktam még a májusi előtt, csak szabad-időnek vagyok híján...
Na mind1, talán majd ősszel!
Mit csinálsz?
Tudom én is 1 éve gyűjtök