nyugodtan jöhet a kitérő is,nem csak a motoroké a főszerep
szóval a lényeg,tesztút során megforrt a feszültség szabályzóm,nem is indult többet.cseréltem akksit,kapott egy új gsxf 600as szabályzót(ez csak 5000,míg a gyári gs 25e és két hét rendelés) pöccre indul,nem füstöli a biztiket,nem melegszik semmi,viszont 12,6v-nál az istenért nem ment feljebb a töltésem.egyre kevesebb a bizodalmam felé.a villanyhoz csak hobbi szinten értek így a bekötést is csak rajz alapján csináltam,ami közel sem biztos hogy jó,lehet hogy más hiba is van még.hétfőn ha nem jutunk kolegámmal dűlőre,akkor betolom egy villanypásztorhoz,szedje rendbe az öreglányt.címszavakban ennyi..vegyes érzéseim vannak, ha az eszemre hallgatnék el kéne adnom mert egy pénznyelő és az is marad,de szeretem, és hála istennek csak ritkán hallgatok az eszemre
Kedvem lenne,de:"Vasárnap sokfelé számíthatunk zivatarra. Heves zivatarok is lehetnek, főleg az ország D-i, DK-i felén. Nagyméretű jég, 30mm-t meghaladó felhőszakadás, és heves szélrohamok kísérhetik a heves zivatarcellákat. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: ÉNy-on hűvösebb, DK-en melegebb idő lesz." ez azért nem a legbiztatóbb
Szentendrei Spar,egy kicsit megállok-akkor szerintem kifogyott a készleted
Na most értem haza! Lehet, hogy inkább motoroznom kellett volna, mert ez a Prometheus, még így 3D-ben se volt az igazi...
Ennek ellenére ha lesz, valszeg megnézem a folytatást... (Bocs a kitérőért!)
A monszunban motorozásban egyedül az zavart, hogy 50-60-nal mentek az autók lakott területen kívül és mind ezt nulla követési távolsággal! Még előzni se (gyakran) mertem, mert hova férek be, ha "baj van"!
Dobogókői döntögetés viszont száraz úton adja ki!
pesten is lógatja a lábát pár cseppet kaptam belőle,de tudod mit,tőlem akár tsunami is jöhet csak járjon a motorom,max megtanulok vizen járni,illetve gurulni
Helló!
B@sszus most látom, hogy írtál... és még a nap is kisütött...
De sorry, már elégé átvariáltam a napomat, így este fél 8 után fogok legkorábban ráérni... vagy esetleg holnap!
hát ha van köteled gurulhatunk tandembe franc essen bele az üreglányba...épp hazafele teszteltem és csak finoman húztam,erre a 10es út kellős közepén lerohadok...fesszültségszabályzó megadta magát úgyhogy én most parkolópályára állok,megint
jajj,nem nem:) a hajtóláncot amúgy is kidobom a sunyiba mert rommá van már nyúlva,a pénzt kell összerakni rá meg a fontossági sorrend mikor mire költhetek:) én a régi szocreál golyós wc láncra gondoltam,abból van haveromnak vagy 20méternyi,azt bedobod a tankba,fél liter benzin társaságába és mehet a boogie,addig rázod amig meg nem unod vagy tiszta nem lesz,én esetemben egész tiszta lett
Nekem holnap 11-kor van találkám a Műegyetem rakparton.Utána megyek egy Dobogókő-Esztergom-stb kört. Ha van kedved,vagy bárkinek.Csatlakozzon.A szentendrei sparnál megállok egy kicsit úgy dél körül.
Hétvégi elképzelések? Elégé hulla vagyok, így nem tudtam végigolvasni a "heti termést", ezért kérdezem, hogy van e már valami terv? Szombaton délután jó lenne gurulni egyet!
A másik kérdésem, hogy jövőhéten le akarom cserélni a hátsó gumimat (brutál, hogy koptatja az SV), de a meló miatt csak szombaton érek rá. Tudtok olyan gumiszervizt, ahol kompletten meg tudják oldani ("lánc félre", kerék ki, gumicsere, kerék vissza, ....) és mindenzt szombaton?
Ha nem, akkor bepróbálkozok náluk: http://kekhold.hu/
..............."vizes benzin" bukott teória mert kiválik a viz a benzinből.........
Erről van szó!
Tehát vagy vizet tankolsz,vagy benzint. De vizes benzint nem valószínű.
A láncot meg nem kéne benzinnel takarítani.Hamarabb tönkre megy,mintha koszosan hagynád és csak kennéd.
Tisztítsd inkább Brigéciollal,vagy Petróleummal.
nem kevés mennyiségű víz ült meg a karbi üllepítőjébe,meg a benzincsapon is ott voltak a nyomok.a légszűrőházba állt a retek lecsapódott olaj,meg valami vizes retek,úgy látszik a vihar nem tett túl jót neki..hála istennek porszáraz a tankom (kifogyott) nekiálltam a jó öreg lánc-benzines takarításnak,érdekes mi retek jött onnan is:)azért tippelek a benzinre mert idáig shell-agip kutakon jártam,ez most kivétel volt,a "vizes benzin" bukott teória mert kiválik a viz a benzinből,azaz nem keverednek,de mégis bekerült valahogy a tankba.megfejtésre került hogy a benzincsap vákuum membránja haldoklik,egy-két csepp nyál átmegy rajta.hibalista megvan,de holnapra motorozható állapotba lesz.
szóval a lényeg,tesztút során megforrt a feszültség szabályzóm,nem is indult többet.cseréltem akksit,kapott egy új gsxf 600as szabályzót(ez csak 5000,míg a gyári gs 25e és két hét rendelés) pöccre indul,nem füstöli a biztiket,nem melegszik semmi,viszont 12,6v-nál az istenért nem ment feljebb a töltésem.egyre kevesebb a bizodalmam felé.a villanyhoz csak hobbi szinten értek így a bekötést is csak rajz alapján csináltam,ami közel sem biztos hogy jó,lehet hogy más hiba is van még.hétfőn ha nem jutunk kolegámmal dűlőre,akkor betolom egy villanypásztorhoz,szedje rendbe az öreglányt.címszavakban ennyi..vegyes érzéseim vannak, ha az eszemre hallgatnék el kéne adnom mert egy pénznyelő és az is marad,de szeretem, és hála istennek csak ritkán hallgatok az eszemre
Szentendrei Spar,egy kicsit megállok-akkor szerintem kifogyott a készleted
Ennek ellenére ha lesz, valszeg megnézem a folytatást... (Bocs a kitérőért!)
A monszunban motorozásban egyedül az zavart, hogy 50-60-nal mentek az autók lakott területen kívül és mind ezt nulla követési távolsággal! Még előzni se (gyakran) mertem, mert hova férek be, ha "baj van"!
Dobogókői döntögetés viszont száraz úton adja ki!
Na most jár a gép? Mesélj csak!
B@sszus most látom, hogy írtál... és még a nap is kisütött...
De sorry, már elégé átvariáltam a napomat, így este fél 8 után fogok legkorábban ráérni... vagy esetleg holnap!
Motormosás nekem is feladat mára.
Most, hogy ilyen szépen lemostam a gépet, tuti nem akarom össze-sározni!
Hétvégi elképzelések? Elégé hulla vagyok, így nem tudtam végigolvasni a "heti termést", ezért kérdezem, hogy van e már valami terv? Szombaton délután jó lenne gurulni egyet!
A másik kérdésem, hogy jövőhéten le akarom cserélni a hátsó gumimat (brutál, hogy koptatja az SV), de a meló miatt csak szombaton érek rá. Tudtok olyan gumiszervizt, ahol kompletten meg tudják oldani ("lánc félre", kerék ki, gumicsere, kerék vissza, ....) és mindenzt szombaton?
Ha nem, akkor bepróbálkozok náluk: http://kekhold.hu/
Erről van szó!
Tehát vagy vizet tankolsz,vagy benzint. De vizes benzint nem valószínű.
A láncot meg nem kéne benzinnel takarítani.Hamarabb tönkre megy,mintha koszosan hagynád és csak kennéd.
Tisztítsd inkább Brigéciollal,vagy Petróleummal.
7végén gurulunk valamerre?