Ok, nem tudsz dobni 1-2 képet?emailre vagy ide?tudod ha látja az ember jobban tetszik,mondanám hogy elmegyek megnézni de ebben a gány időben
de ha jók akkor ok, semmi akadály
Nagyon,de nagyon hosszú listát tudnék irni akikre ilyen vadász engedélyt kéne kiadni, igen van sok figyelmetlen barom,de szerintem amióta én motorozok,és az nem nagy idő,sokat változott az autós-motoros kapcsolat,de a jó irányba terelődött:)))
majd gyere egy közös gurulásra,megnézném a Madamot közelről:))))
Tegnap gurultam egyet én is. Idő gyönyörű, forgalom pont jó! Viszont Egom felől Dobogókő felé elég hosszan föl van bontva az egyik sáv...
Verivári kivezetőn (Pilisvörösvár) volt egy kis para is. Amikor pont a kanyarodó sávban előzök 3-4 kocsit, akkor miért kell pont szembe jönnie egy rendőrnek?
Hétvége jó lehet! Király időt mondanak és valamelyik nap ráérek!
Akkor sikerült rendesen belőni a gépet, ha összejött még 190 is...
(nekem az istenért nem megy 180 fölé, de legalább az hamar megvan ).
Sajnos parasztok mindig lesznek és pl. autóból (zárt kaszni, sok légzsák, stb.) ők könnyen bátrak, de megnézném, hogy mit szólnának fordított helyzetben...
A buszos viszont durva, mert ő hivatásos sofőr, így jó lenne, ha legalább ő képben lenne... Mit várjunk mástól, ha tőle ezt kapjuk...
Mindenképp pozitív, hogy te legalább helyette is képben voltál!
én ragadtam bele fejjel előre majdnem a hátsó ajtajába,miután a semmiből záróvonalnál kielőzött a Bécsin,satu fékkel beállt a piroshoz.Mindegy is,elmúlt az ideg,most összpontosítok a viharra ami épp a fejem fölött halad át,a moci meg a szabad ég alatt lakik ma lefóliázva
vannak buta,figyelmetlen vezetők,de ezt a gyökeret meg a társait nem kéne szaporítani,sőt vadászengedélyt adni ki rájuk.fújt a szél hát:) nincs plexim nem is lesz,ez egy oldtimer túramotor.tervbe van mellé egy másik ütöm-vágom motor,ami nem annyira kényes mint a Madame,csak még nincs keret,meg hogy milyet
...............este hazafele jövet nekemállt púposkodni egy paraszt land roveres................
Az ilyeneket hagyni kell had menjen,veszélyes. A következő lámpánál úgyis beragad.
190....ott már fúú a szél rendesen, pláne gondolom a tieden nincs plexi:)))))
Sok a paraszt,de nem kell foglalkozni, mindig is lesz egy kretén aki le akar nyomni:))))))
most adtam neki egy kicsit a CO csavaron kitekertem felet,lejjebb került az alapjárat,hidegen is tartja az ezret,szebb egyenletesebb a hangja, bőg mint az állat viszont nem durrog.kicsit erőtlenebb mint volt.ma sajnáltam kicsit,este hazafele jövet nekemállt púposkodni egy paraszt land roveres,én meg nem vagyok az a tipus aki hagyja magát,gyors rajt,tolta a seggem,én meg átmentem parasztba és addig cikáztam hogy ne férjen el.190km\h körül kaptam egy trafi szerű vakut,így inkább hagytam menni mert nem ér annyit az egész,hála istennek nem az volt különben drága portré lett volna.nem szoktam ilyen állat mód vezetni,de az ilyen írtani való patkányokat nem bírom elengedni.a másik meglepi hogy a buszosra nem vonatkozik a mackósajt tábla,pedig szerintem minden gépjárműre érvényes.megnéztem,ott van mindegy egyes rohadt kihajtónál,ugyanis az egész mocskos rakpart főútnak minősül,erre csak bólogatott mint egy fogyatékos.Csak az a szép hogy bólogatással meg vállvonogatással nem fogja helyrehozni ha valaki megsérül,10centi ha volt a seggem és a busz orra közt,úgy hogy belőgtam a szembejövő sávba.holnap fékcsere meg egy kis simogatás,kövi hétvégére viszont összehozhatunk egy közös gurulást ha van kedv,benzin és az idő is engedi:)
de ha jók akkor ok, semmi akadály
Tudod mondtam,hogy van egy első Pirelli diablo supercorsa-m első,meg egy michelint pilot hátsóm. Ha érdekel ócsó lesz
majd gyere egy közös gurulásra,megnézném a Madamot közelről:))))
Verivári kivezetőn (Pilisvörösvár) volt egy kis para is. Amikor pont a kanyarodó sávban előzök 3-4 kocsit, akkor miért kell pont szembe jönnie egy rendőrnek?
Hétvége jó lehet! Király időt mondanak és valamelyik nap ráérek!
(nekem az istenért nem megy 180 fölé, de legalább az hamar megvan ).
Sajnos parasztok mindig lesznek és pl. autóból (zárt kaszni, sok légzsák, stb.) ők könnyen bátrak, de megnézném, hogy mit szólnának fordított helyzetben...
A buszos viszont durva, mert ő hivatásos sofőr, így jó lenne, ha legalább ő képben lenne... Mit várjunk mástól, ha tőle ezt kapjuk...
Mindenképp pozitív, hogy te legalább helyette is képben voltál!
Az ilyeneket hagyni kell had menjen,veszélyes. A következő lámpánál úgyis beragad.
Sok a paraszt,de nem kell foglalkozni, mindig is lesz egy kretén aki le akar nyomni:))))))