Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen voltunk,jót beszélgettünk,És NAGYON NAGY KÖSZÖNET HALLI-nak.Nagyon jó lett a gép,nagyon rendes volt most is,és a gyertya törésnél is.Egy igazi ÚRIEMBER.

Hát kicsit benéztük a vissza utat, de végül jó lett!Misi jót mentünk hazafelé,kicsit dinamikusabban.
Helló!
Már nagyon időszerű volt ez a tükör vásárlás... Tényleg bután nézett ki nélküle a motor, de városi haladás során kifejezetten hiányzott is!

Nem rossz elképzelés! Elmegyünk gurulunk egyet valamerre, este pedig esze-iszom...
rendben: minek ide alkohol amikor már az is mámorít hogy ketyeg a lovam,de tény hogy egy kis szesztázis nem volna rossz.épp költözik a munkahelyem,a másik szervízben meg beugrós vagyok,és van egy harmadik is,csak hogy ne unatkozzak,de a jövő hét után már normalizálódnak az állapotok,aztán lehet tervezgetni:))
Visszafele majdnem eltévedtünk ,de ráleltünk a helyes útra
Nekem tetszett a délután,köszi mindent!Időszerű volt az "öreguras,papás"tempó után(amit én motorozok) egy kicsit dinamikusabban közlekedni .
Cső!
Már időszerű volt.Az egy tükör kicsit bután nézett ki .
Nomeg kettővel jobbak a kilátások is
Ma Deszka2009 és Mis001 volt nálam.Tekergettünk Deszka karburátorain és jó sokat dumáltunk.
Felvetettem,h a nyáron lehetne nálunk amolyan sátoros,bográcsos,sütögetős,dumálós,sörözős partit rendezni.
20-25 motor elfér
Voltatok végül valamerre?
Én beugrottam Shox-ékhoz, így hosszú idő után újból 2 tükröm van!
Nem-nem! Lakott területen én vagyok az a hülye, aki 55-60, így néha ott hagy egy-két autó is, utána meg csodálkoznak, amikor lakott területen kívül összejön a 180...
Na most aztán van itt élet!

Ez jó hír, hogy kész is a gép! Még jó, hogy csak "idegrendszeri károkat" okozott, mert az könnyen gyógyítható bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztásával!
Majd írj, ha ráérsz valamikor és gurulunk majd egyet valamerre!
de hol ?eszek és indulok.06205266331 csörgess meg
Találkozási pont?Nekem az M0 a legjobb és leggyorsabb Szentendrére.
Ok,rendben.akkor már nem csörgök.
Gyertek a melóhelyemre 5-re.
Nekem ok,ha gondolod egy szentendrei kiugró halival összefutnánk.Telefonon elértek, megyek el de olyan 4re itt leszek.
5 fele nekem ok, kimehetnénk Szentendrére Hallihoz aztán meglátjuk.
Bocsi edzeni voltam,most nézem mi van:((((
Észben tartottam ezt, igy gondoltam én is.
másoltatni adtam oda neki, mert ő jobban ráér mint én, de egy hete hordja magával
Fél11kor indulunk,csörögj,ha tudsz jönni már kikapcsolok!
Nálam ezért tabu a motor kulcsa (és biztos ami biztos alapon 3 van belőle )
Délutáni gurulásra valaki? Délelőtt van némi ügyintézni való.
faszom, asszony elvitte a motorkulcsot is véletlenül
Szia! Jössz egy Velencét most? 10-re jön hozzám 2 mtársam még.
Városban nem vadulunk.
Hétköznap 5-ig melózok. Utána ok. Vagy szombat.
a késődélután olyan 4 után már késő neked?