Igen voltunk,jót beszélgettünk,És NAGYON NAGY KÖSZÖNET HALLI-nak.Nagyon jó lett a gép,nagyon rendes volt most is,és a gyertya törésnél is.Egy igazi ÚRIEMBER.
Hát kicsit benéztük a vissza utat, de végül jó lett!Misi jót mentünk hazafelé,kicsit dinamikusabban.
rendben: minek ide alkohol amikor már az is mámorít hogy ketyeg a lovam,de tény hogy egy kis szesztázis nem volna rossz.épp költözik a munkahelyem,a másik szervízben meg beugrós vagyok,és van egy harmadik is,csak hogy ne unatkozzak,de a jövő hét után már normalizálódnak az állapotok,aztán lehet tervezgetni:))
Visszafele majdnem eltévedtünk ,de ráleltünk a helyes útra
Nekem tetszett a délután,köszi mindent!Időszerű volt az "öreguras,papás"tempó után(amit én motorozok) egy kicsit dinamikusabban közlekedni .
Cső!
Már időszerű volt.Az egy tükör kicsit bután nézett ki .
Nomeg kettővel jobbak a kilátások is
Ma Deszka2009 és Mis001 volt nálam.Tekergettünk Deszka karburátorain és jó sokat dumáltunk.
Felvetettem,h a nyáron lehetne nálunk amolyan sátoros,bográcsos,sütögetős,dumálós,sörözős partit rendezni.
20-25 motor elfér
Nem-nem! Lakott területen én vagyok az a hülye, aki 55-60, így néha ott hagy egy-két autó is, utána meg csodálkoznak, amikor lakott területen kívül összejön a 180...
Ez jó hír, hogy kész is a gép! Még jó, hogy csak "idegrendszeri károkat" okozott, mert az könnyen gyógyítható bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztásával!
Majd írj, ha ráérsz valamikor és gurulunk majd egyet valamerre!
Hát kicsit benéztük a vissza utat, de végül jó lett!Misi jót mentünk hazafelé,kicsit dinamikusabban.