Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most értem haza ! 2 új gsx er el mentem békáson ! nagyon jól nyomták :D ki volt az a 2 motoros ? :D 140 el egy kerék 700 vagy több méteren :)
Szép kis vasárnapi program...
Őszintén drukkolok, hogy tényleg csak egy kábel legyen!
ma megyek cimborámhoz szétborítom az öreglányt,villanyból *1 vagyok,a hajnali órákat kapcsolási rajzok társaságában töltöttem,kinyomtattam egy adagot,kezdődhet a macska egér harc,csuriban a kezem hogy csak egy elüszkösödött kábel a ludas,és nem valami komoly mert lemarom magam
Helló!
Köszi a tegnapi gurulást, tényleg jó volt! Az útminőség olyan igazi "magyaros", de a környék tényleg gyönyörű!
A végleges útvonal: http://goo.gl/maps/IaVA

hali01: köszi a képeket, gyors le is mentettem! Én úgy se tudok ilyen minőségűeket csinálni!
Még mindig nem szeretek elől menni, mert folyton a tükröt néztem!

Lbandi: Majd írj, ha kész a motor és egyszer összehozunk egy gurulást!
na már fórumtag lettem, üdv nektek és köszi még1szer a gyorstalpalót ;-)
ott van kicsikrisz srad-ja is
üdv,hát volt egy kis probléma,még pedig nálam ...Tinnyénél megállt a motorom mint a szög,egyenlőre a gyújtásjeladó a tippem,mert szikra egy darab se,a bandita jól sikerült nem zakatol,engem meg elvontatott cimborám hozzájuk.zambszem próba megvolt még sose vontattak,a motormentő meg egy horror,a lényeg hogy épségben van mindenki,sajnálom hogy kimaradtam a buliból még a szar út ellenére is,nekem egyenlőre parkolópálya van,meg busz
Most CatPee ment elöl nagyrészt és az az SV nagyon tud menni.
A hangja pedig nagyon ott van a vékettőnek azzal a dobbal!
Sziasztok!

Igazán kellemes motorozást hajtottunk ma végre CatPee-vel és még egy sráccal aki még nem fórum tag. Az út helyenként baromi szar volt.De a táj szépsége kárpótolt. Aki tudott volna de nem jött,az sajnálhatja. A táv kb 160km volt.
Na az király lenne, ha ti is jönnétek!
Szuper lenne ha jönnétek! Kicsit várunk azért hátha sikerül odaérnetek!
tehát akkor 13:00kor a 10esen található kúton,a kályhám egy fekete piros gs550 matuzsálem,cimborám meg egy sárga bandittal.egy darabig nem vagyok netközelbe,ha nem érnénk oda időben akkor még mindig szerencsétlenkedek a lánccal,olcsó benzint,gumifákat:)
bakker:( azt hittem tegnap volt a sikeres vizsga után:) eligérkeztem cimborámhoz egy láncszett cserére,bár azt hamar meg lehet oldani,ha időben sikerül csatlakoznánk szivesen
Ez így leírva nem egyértelmű!
Nem bizony, nem maradtál le semmiről, mert holnap megyünk! Így már jobb!
Srácok!Ekkora túljelentkezést nem vártam a holnapi gurulásra. Még a végén rendőri felvezetést kell kérjünk.
Nem bizony! Gyere ha van kedved!
Őőő......holnap megyünk. Tehát még nem maradtál le semiről
kár hogy nem láttam a bejegyzést csatlakoztam volna én is,jártam arra minap kanyarogni szentkeresztnél megfáradt a bring úgyhogy piknik volt a visszahülés keretein belül:)
Akkor lényegében mindent megbeszéltünk! Én is pont arra gondoltam, hogy ebéd és akkor utána mehetünk! Meeting: 13-00 ürömi OMV kút.
Ma pont azon agyaltam, hogy be kéne súvasztani valami hasonló módon egy Csobánkát!

Köszi gratulációt!
Nagynagy grat a sikeres vizsgához!
Az ürömi omv kút sztem jó lehet.Én egyébként is arra mennék Budakeszire. Visszafelé vörösvárnál lemehetnénk Csobánka felé.
Mert a 10-es onnan nagyon uncsi és forgalmas.
A 13.00 Részemről OK! Legalább kajálok előtte vmit. A motort én is rendbe teszem délelőtt.
Az biztos, hogy jó kis könyék ez! Vizsga sikerült, így indul a "vakáció"!
Majd összehozunk valamikor egy gurulást, innentől ráérősebb vagyok!
igen,láttam a képeket,Dobogókó nálam is játszik bár még a tz-vel de voltam arra,Visegrádi fellegvár,Nagymaros völgy,Esztergom,Párkány,Pilis szentkereszt,Csobánka,gyönyörű,gyors kanyargós erdős hegyes imádom:) a vizsgához egy kalappal,csak összehozunk egy kis kanyarvadászatot:)
Meg tudom érteni az elvonási tüneteket... Vizsga időszakom volt (ma van az uccsó vizsgám), így nem tudtam elvinni olajcserére a motort, így nem használtam... A hosszú-hétvégén bepótolom!

Egyébként szeretek meló után kóvályogni a környékén egy-két órácskát... Van, hogy egy gyors Dobogókő, van, hogy egy kör a városban...