Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, de előtte korábban csörgök,hogy tuti legyen:))
ha valaki holnap napközben ráér, el kell mennem alkatrészért, valszeg motorral mennék, meg kicsit buzerálhatnánk a garázsban a gépet. zuglói vagyok.
mármint városban mentél csak párszor 180-nal?
Cső!
Jót gurultunk mi is.Nem unatkoztunk.
Csörgess meg,h mikor szeretnél jönni.Nincs különösebb dolgom a héten.
Ha nem venném fel akkor vagy motoron ülök,vagy nem hallom.
udv a klubban,sajnos törzsgyökeres pesti motorosként.én alapból úgy indulok hogy szinte várom mikor ki akar átmenni rajtam,vagy bevágni elém,3szor konkrétan a jószerencsének köszönhettem hogy még mindig van kapcsolat a seggem és a fejem közt,egyszer én voltam a ludas,nem voltam 200%osan körültekintő.nagyon észnél kell lenni különben seperc alatt elkaszál valamelyik barom
Bárkit szivesen látunk,nyugodtan bármikor,telefonszámok is ki vannak írva,visszaolvasod és ott lesznek. Írj hogy neked mikor jóóó
Nekem idáig hátsó gumi gondom volt,de ma megoldódott
Remélhetőleg esőmentes napok jönnek és akkor csatlakoznék én is.
jár a bringa állati boldog vagyok,igaz tegnap elkészült de fél12kor már csak annyi erőm volt hogy beájuljak az ágyamba.kapott egy elég durva rövidzárat,a gyújtáskapcsolótól a jeladóig és a trafóig egészen megpörkölődtek a kábelek,csak 2-3 szál de elég komoly károkat csináltak,az idegrendszeremben:))) most minden király,de télen már meg lesz a munkám,kábelköteg gyártás !
Üdv fiatalok, látom megint lemaradtam,nagyon szépek voltatok......Most jöttünk haza Horvátországból,ott is nagyon jó volt, de látom ti se unatkoztatok:))))
Uram a héten ha megfelel megnézlek, a megigért találkát meg ejthetnénk.
üdv pesten a nyugodt emberek forgatagában . mielött pesten elindulsz ne találkozz barmokkal
Moto-rock fesztivál lesz 2012.07.13-15. Hajdúnánás Termálstrand. Mindenki ott lesz aki számít.
Ja.... már egy ideje
De elméletileg lassan menni kell vissza...
na
te mostan itthon vagy? vagymivan?
Nem tudom...de lehet sejti bár azt mondja meg van elégedve velem

Én meg most tudom meg ki a te asszonyod múlt héten beszéltem vele egy pár szótot
Na pöcörő mondom, az kemény
tudja mán az asszony hogy langyos vagy?
Ez nem vicces

Olyan idegállapotba hozott, de olyanba, hogy Mónika én felpofozom a k. annyját. Hát ne köpjön le egy olyan embert akiben vééééééér van

Tököm tele volt már... összetöröm a gépet mikor most csináltam meg. Az még hagyján de szanaszét tört volna a b.nőm lába is...pfhejjj a kutya fejüket az ilyen figyelmetlen faszoknak, mert ha még szándékosan csinálja megtaposom, de azt se tudták mivan!
buzi
Szevasztok Pestiek!

Ha már én is Pesten lakok 3 éve és 2 éve itt is motorozok hébe-hóba sztem már lökhetek ide rizsát

Az elmúlt 3 alkalom ( múlt héten) pesti motorolás alkalmával 2x majdnem ott maradtam de legalábbis mindkét alkalommal 1cm-en múlott., hogy lenullázzam a gépet és megfeküdjek de úgy istenesen....

1: Megyek a Kerepesin kifelé Mc dögi/OMW. Áll a sor csorgok előre-b.nőm mögöttem. Egy okos úgy gondolta, hogy jobbról az álló kocsisor között keresztül vág balra, mivel ő balra szeretne kanyarodni és ugye neki épp az a sáv kell. Volt olyan rendes egy vezető, hogy átengedte maga előtt..de a hülye majom azt nem nézi, hogy mi épp haladunk előre a sor között.
Annyit látok jobb sarokból hopp egy nagy zöld valami..testből motort fordítom balra szinte a mellettem lévő autó ajtajáig majd vissza. Miután ez a jelenet lezaljott közben figyeltem oldalra és ha 1.5centi volt közöttünk akkor jó vagyok...... már azt vártam és szinte éreztem, hogy na itt bukta van. hogy, hogy az úristenbe nem ért hozzánk azt nem tudom de az asszony mögöttem azt mondta az incidens után, hogy ő érezte a kocsit a jobb lábán és azt hitte itt vége.......
2: Budafoki út Gellért-tér felé. Lámpa vállt-zöld indulok első vagyok a sorban. 1-2 húzom a harmadikat egyszer csak egy jóképességű balról egy parkoló busz mögül be a sávomba elém.....
Kb azt láttam, hogy bumm seggbe tolom. Első fék ezerrel+hátsót is taposom... miközben éreztem, hogy már a picsám a levegőben van láttam, hogy ez kevés és folyamatosan de bele fogok menni. Na mikor visszalökött a teló miután megálltam, a hülyegyerek lököse és a gumi közé max a kisújam fért volna be... Kb 50-60-ről 0-ra történt mindez.

Szal ezekkel a rövid Stroyk-kal csak azt akartam leírni, hogy eddig se szerettem a pesti forgalomba közlekedni, de ezek után meg pláne. Minél több időt vagyok a hülyék közt annál hamarabb végem.

Ja és mindkét esetnél csak nézet a sofőr, hogy- jujj bocsi nem láttalak.......

Még jó, hogy a Photoshop-hoz is értesz! Nekem igazából a végeredmény számít, amit 5*!

Ne mondj ilyet, még azt hiszik, hogy száguldozni szoktam! Pedig...
180-al meg csak egyszer (max 2/3-szor) mentünk és akkor is teljesen véletlenül!

Most meg ülök itthon és bosszankodom, mert az egész országban kb. 18-20 fok van és max felhős az idő, erre Pest-megyében 12-14 fok és esik az eső! Pedig úgy mennék egy Dobogókőt...

hovathb: az pont elég tempó szempontjából! Már kíváncsi vagyok a gépedre! Jó ez a videó! Hol ez az út? Mikor megyünk ide?
Akár egy 50ccm-el is lehet élvezni a motorozást. Mint ahogy a mellékelt videón is látni. Ami nekem nagyon teccik.
http://youtu.be/renThLfTR7k
Tudunk alkalmazkodni.Nem kell mindíg száguldozni.A kreszt "~betartva" is lehet élvezetesen motorozni.
én 125 ösöm csak 150 et megy :/ nem tudom tartani a tempot !
Inkább jöttél volna velünk,ahejett,h mindenféle gixereket hajkurászol Mi nem megyünk 140-el egykeréken.Inkább 180-al kétkeréken
Szivesen! Meg kellett közdenem a képekkel,h használhatóak legyenek.Mert a gépem fénymérője sztrájkba kezdett és túl exponálta mindet. Így a photosophoz kellett forduljak. De volt ami menthetetlenül kiégett.
Ja és ahogy Te mész időnként,nem csodálkozom,h lemaradnak néhányan