rendben:) kényszer szabin vagyok,3 nap nem motorozás után igencsak elvonási tünetek voltak,teljesen céltalanul kóvályogtam:) péntekenként néha szoktam látni a nyugati térnél a skálánál pár motorost,csoportos integetés aztán mentem dolgomra.több ezer km-es túrákat anyagilag sem illetve a madame kora végett még nem vállalok be de apróbbat bármikor ha van konkrét terv meg csapat,egyedül annyira nem élvezhető:)
A válaszod időpontja alapján ez tényleg ESTI gurulás volt!
Valami hasonlóban benne lennék egyszer én is... Nagyobb csoportos gurulást eddig nem sikerült összehozni, de 3-4 motorost már igen...
Ha mész valamerre akkor dobd föl egy kicsivel előtte, hátha csatlakozik valaki...
Bosszankodni sajnos felesleges, mert nem lehet mit tenni... Majd a következőn meg lesz neki...
Szombat reggel még rendbe kell raknom a motort... Indulásnak én szombat délutánban gondolkodtam. (12-30/13-00 körül meeting). Ez jó lehet?
Akkor az útvonal: http://goo.gl/maps/spMA
Azt nem tudom, hogy mi legyen a "forgásirány".
Mert én alapból úgy terveztem, ahogy a térképen van a sorrend (a,b,c..), de akkor azzal kell kezdeni a napot, hogy keresztül vágunk Budapesten.
Vagy találkozhatunk az ürömi OMV kútnál és akkor kihagyjuk BP-t: http://goo.gl/maps/VyvS
Ebben az esetben még mindig opcionális, hogy merről-merre...
estét, ritkán jut rá időm egy kis esti guruláshoz,széditő milyen szép a dunapart,néha azért az utat is figyeltem. sok motoros kószál a városban de mind egyedül,nem tudom rendszertelen vagy rendszeres gurulások szoktak-e lenni?jó idő,érdeklődés esetén szerintem jó kis progi lenne csoportos cirkálás
Kicsit pipa az öcsém, mert tényleg igazságtalannak érzi. Ő ment elől és aki mögötte ment, pont ugyanúgy oldotta meg az adott helyzetet ahogy az öcsém, a másik srácot (öcsém haverja) átengedték...
Ne is törődjön vele az Öcséd. Másodikra sikerül!
Engem is meghúztak elsőre egy véletlen bója feldöntés miatt. Ami a fulladozó szar csúzli számlájára volt írható. Akkor a brigád 3/4-ét meghúzták. Másodikra mindenki átment. Kellett nekik a lóvé
Akkor ketten már vagyunk .
Hova mentél 30km-t olajat cserélni? Én csak bemegyek a tepsiér de az még 30 méter sincs.
Öcsédnek hajrá! Csak nem szivatják meg mint a hugomat anno.
Szia! Király lett a videó! Akkor nem kell szerelni ma. Ha van kedved egy rövidet mehetünk ma 11 körül. délután szar idő lesz. Egész éjjel melóztam,nem vagyok fitt és üde,de pár km belefér!
Hát nem beszéltem senkivel,majd holnap csörgök nekik, de szerintem én megyek igy is úgy is,ha benne vagy, ha nem másért meghalgatod a hangját meg dumálunk kicsit.Vagy egy rövid körre, meglátjuk.
Siker,megoldottam egy nyamvadt csavarhúzóval, igazán erőltetni sem kellett,picit bele feszült és már tekerhettem is kifelé, Köszi srácok a segítséget,anélkül nem ment volna.Így tehát áll a holnapi gurulás:))))Csináltam videót is:)profilra feltöltöm
Fasza, igy képről már meg van,kicsit megnyugtattál, jó hogy hívtál,én ma már nem akartam vele foglalkozni,holnap úgy is hívtalak volna.holnap neki is esek, nem értem el még az emberemet, ha nem sikerül vagy nincs neki hívlak téged és max elmegyek a tiedért.Köszi még 1x hogy hívtál, nagyon rendes tőled.
Hát elviekben Hali001 megoldotta a gondom,már csak ilyen menet kihajtót fogok szerkálni holnap valahonnan.Esetleg ha van neked vagy tudsz valakit elmegyek érte,holnap megpróbálnám megcsinálni.
De csak a gyertya menetes része maradt benne, nem szorult bele, nem ment félre, ez tuti, holnap vagy a reszelős megoldás vagy ha sikerül a balos menetkihajtót szerezni azzal.Képem nincs, nagy bánatomban eszemben sem volt csinálni.
Itt a kép a tört csavar kihajtóról
A gyertya menet M10x1
Ha ilyn könnyen beletört,akkor lehet,h nem is kapattad félre,csak egyszerűen a meghúzáskor elfáradt. Ebben az esetben valszeg nincs beszorulva,így megpróbálhatsz belekocogtatni a furatba egy reszelőt a nyeletlen végénél és kézzel kihajtani. Csak a dugattyút tekerd le,h nehogy beleverd és a test elektródát se törd le!
Akkor lehet,hogy azt a találkozót hozzád kellene szervezni ,mert látni kellene,hogy mit sikerült alkotnod,csak azután tudunk agyalni a megoldáson
Esetleg ha képpel illusztrálnád a tevékenységed,megpróbálhatnánk távlatilag is osztani az eszet
Hát nem birtam magammal és le szedtem a tankot,és kiderült hogy a gyertya kábel volt a ludas,félig.És kiszedtem a gyertyát is,hát össze volt hányva,nem csodálom mert elég gáz volt.meg takaritottam ,de mondom hétfőig vissza teszem.Na nem kellett volna.Bele tekertem kézzel ameddig ment és első racsni húzásnál megadtam magát, és kihúztam,és csak fele jött ki.Úgyhogy beszivtam, de rendesen.bele tört a gyertya menetes része és most mi legyen segítség!
http://www.motoavantura.com
MotoAvantura.com