Sajna nem jó a ma este,már be lett tervezve a mozi tegnap,de nem tudom a hétfőhöz te mit szólsz?elviekben a jimmy és még irt egy emberke,hátha gyorsba összekapjuk é gurulunk is egy rövidet.
Ha nem lesz szükség az uj gyertyára,megtartom,vagy visszaküldöm a bárdinak. Nem gond. Mikor ütközzünk? Hétközben ötig melózok. Hétvégén szombaton lehet zajongani,vasárnap nem illik. Akkor pinen a többség. Én többnyire itthon vagyok.
Szia, szerintem hétfőn találkozunk Jimmyvel,gyere te is nyugodtan,és ott megdumáljuk.Figyeld a fórumot,itt lesznek a részletek.
0620 52hatvanhat33egy.
Csöröghetsz is ha gondolod.
Összeköthetjük a kellemest a hasznossal. Utána próbaképpen mehetünk egyet gurulni itt a hegyekben. Ha másnak is lesz kedve. Összejöhetünk itt nálunk és mehetünk motorozni.
Ha nem lesz jó akkor hazaviszlek
A szinkronizáló beerendezést rádughatjuk. Beállítjuk amennyire lehet és meglátjuk mit mutat. A keverékszabályzó csavarokat is megnézhetjük,h hol álnak,induláskor még az is beleszól kicsit.
Gyertya tavaly szeptemberben lett cserélve, mind a 4.Lehet az egyik gyertya kábelem szar,mert szétjön ha meghúzom rendesen.de nincs mikor meg hol leszedjem a tankot akkor már okosabb lenék.Elviekben ráérek,de előtte nap még dumáljunk.
Lehet gyertya is rossz,ha néha megtorpan . Mondjuk az enyém is 3000alatt néha hörög. Jobban nem lehetett beállítani,így viszont 3000-tól egyenletesen húz. Régi ,kopott karbik ezek már,nehéz jól beállítani. Hétfőn ráérsz? Összefuthatunk vmikor!
Szia,értem, de azt tavaly meg lett csinálva ti volt talaritva,csak nem tudom lehet hogy a benzinben volt valami,és azért szarkaszik.Nem akarom elvinni 1 szerelőhöz mert ritka a lelkiismeretes szerelő,összecsapja horror áron,és azt mondja hogy mindent megcsinált.Na majd kihajtom belőle.És ha nem akkor kezdek el gondolkodni.Azért irtam neked, kiváncs lettem volna ha rátesszük a mérőt mit mutat.
A számom: 20/kettő9egy1nyolc8hat
0620 52hatvanhat33egy.
Csöröghetsz is ha gondolod.
Ha nem lesz jó akkor hazaviszlek