Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről nincs akadálya. 5kor végzek szentendrén a műhelyben. Talizhatunk ott is.
Sajna nem jó a ma este,már be lett tervezve a mozi tegnap,de nem tudom a hétfőhöz te mit szólsz?elviekben a jimmy és még irt egy emberke,hátha gyorsba összekapjuk é gurulunk is egy rövidet.
Ma este 6-tól itthon leszek. Ha gondolod,vagy gondoljátok........
A számom: 20/kettő9egy1nyolc8hat
szia, nem tudom neked mikor lenne jó?pont ezen agyaltam hogy szervezkedünk 1000rrel de időpontot nem beszéltünk meg:)))
Ha nem lesz szükség az uj gyertyára,megtartom,vagy visszaküldöm a bárdinak. Nem gond. Mikor ütközzünk? Hétközben ötig melózok. Hétvégén szombaton lehet zajongani,vasárnap nem illik. Akkor pinen a többség. Én többnyire itthon vagyok.
Ok rendben van,de én is elviszem ami van nekem.csak jó lesz.
Csak magyaráznak össze-vissza
Reméljük jó idő lesz,esőt mondanak
Ha kell hozok haza gyertyát is. Csak,h legyen ha szükséges.
szerintetek a japán vagy inkabb a svéd motorok a jók?
Hát ma mentem 1 karikát itt a városban,1 hengerem nem mükszik,úgyhogy a gyertyakábel lesz a ludas:((((
Szia, szerintem hétfőn találkozunk Jimmyvel,gyere te is nyugodtan,és ott megdumáljuk.Figyeld a fórumot,itt lesznek a részletek.
0620 52hatvanhat33egy.
Csöröghetsz is ha gondolod.
Ez mikor lenne?Csatlakoznék,ha lehet és az időpont is megfelelő...
Ok,benne vagyok,szerelés,dumálás, gurulás.Jól hangzik:)))Ha nem sikerül megszerelni majd hazatolom .De nem hinném, nem lehet el rontani
Összeköthetjük a kellemest a hasznossal. Utána próbaképpen mehetünk egyet gurulni itt a hegyekben. Ha másnak is lesz kedve. Összejöhetünk itt nálunk és mehetünk motorozni.
Ha nem lesz jó akkor hazaviszlek
Ok rendben,na hát akkor majd velemikor meg beszélhetjük,majd ha ráérünk mind2 és lesz egy kis jobb idő is:)
A szinkronizáló beerendezést rádughatjuk. Beállítjuk amennyire lehet és meglátjuk mit mutat. A keverékszabályzó csavarokat is megnézhetjük,h hol álnak,induláskor még az is beleszól kicsit.
Van nekem egy profi kulcskészletem.Elviszem.de nem hinném hogy kell hozzá, a tankot leszedni nem nagy dolog, légszürőházat és már ott is vagy:)
Csőkulcsom nem nagyon van,ha kell hozzá.
Ok,az fasza lenne, én teremgarázsban tárolom, és nem nagyon látni semmi.Szerszámod is van vagy vigyek?mert van ha kell:)
Ok. Megnézhetjük nálam a kábelt is.
Gyertya tavaly szeptemberben lett cserélve, mind a 4.Lehet az egyik gyertya kábelem szar,mert szétjön ha meghúzom rendesen.de nincs mikor meg hol leszedjem a tankot akkor már okosabb lenék.Elviekben ráérek,de előtte nap még dumáljunk.
Lehet gyertya is rossz,ha néha megtorpan . Mondjuk az enyém is 3000alatt néha hörög. Jobban nem lehetett beállítani,így viszont 3000-tól egyenletesen húz. Régi ,kopott karbik ezek már,nehéz jól beállítani. Hétfőn ráérsz? Összefuthatunk vmikor!
Szia,értem, de azt tavaly meg lett csinálva ti volt talaritva,csak nem tudom lehet hogy a benzinben volt valami,és azért szarkaszik.Nem akarom elvinni 1 szerelőhöz mert ritka a lelkiismeretes szerelő,összecsapja horror áron,és azt mondja hogy mindent megcsinált.Na majd kihajtom belőle.És ha nem akkor kezdek el gondolkodni.Azért irtam neked, kiváncs lettem volna ha rátesszük a mérőt mit mutat.
Én meg tahiba motorozgattam ! és alig volt motoros ! hétvégén pedig rengeteg volt akkor mentem velük !