Nekem ez a hétvége nem jó.Jönnek a srácaim.
Karbit állítani tudok.Hiszen az enyémeket is beállítottam
De nálad sanszos,h apróra kell szedni a sort és átnézni mindent.Kicserélni az összes gumigyűrűt,megnézni a membránokat,a tűk helyzetét,benzinszinteket.Ha minden ok,akkor lehet tekergetni.Alkatrész viszont szinte semmi nincs,az tuti.Vagy hetek,hónapok.Szivesen segítek hiszen ez a szakmám,de lehet,h gyorsabb ha egy motorszerelővel szedeted szét akinek esetleg van mihez nyúlnia a polcon ha vmi kell.
ja és még 1 észrevétel: a karbisor teritékes képen kérdezném hogy a kozeles doboznak milyen funkciója van? lehet azért tüsszög az én motorom mert nincs benne kozel:))))
Szia, jó hallani hogy megy ismét a szekér:) Én is benne lennék a hétvégében, már ha erről a hétvégéről van szó.
Azt meg kérdezhetném még hogy te tudsz karbit állitani?mert szerintem benyeltem valami ganét és néha nagyot tüsszent a gépem,ez nem is lenne gond,de 1esbeninduláskor fullad kicsit,vagy sok az üzemanyag vagy kevés, vagy a levegő, nem tudom, esetleg nem tudnál ebben segiteni?
Karbisor nagyon ott van...
Akkor határozottan megérte nekiállni, ha ezzel megszűntek a reggeli nyűgök.
Még jó, hogy az enyém injektoros és megúszok ilyen tisztítási mókákat!
Útvonal: nagyon rászoktam a Dobogókő, Visegrád, Börzsöny hármasra (ezt egyébként nagyon tudom ajánlani) és nézegettem, hogy mi van még itt a környéken és ez lett a vége.
Kicsit olyan, mint 1, az oldalán fekvő Ufo...
Jelentem a motor jobban muzsikál mint új korában!
Ja és mostmár hajlandó beindulni is reggelente.
Tettem fel képeket a galériámba is.
Az útvonal részemről OK!
Ha a láncod szar,akkor a legrosszabb amit tehettél,h húztál rajta.
Tekergesd körbe a kereket és figyeld az alsó láncsort,h nem mozog-e fl s le közben nagyon.
Ha igen akkor kuka,mert nem egyenletesen nyúlt meg.
Nézd meg azt is,h hogyan fekszik rá a lánckerékre. Tudod-e mozgatni rajta. Ha igen akkor szintén kuka. Persze kerekekkel egyetemben.
Itt nézelődj lánc ügyben: Pinkmotors
Futár házhoz is viszi másnapra.
egy kis segitsegre lenne szuksegem... Valami kattog, recseg-ropog, ha indulaskor, v kisebb sebbesegnel huzom neki... Lancra gyanakodtam, de huztunk rajta, es ugyanugy csinalja... Lehetseges, h az elso fogaskerekkel nem stimmel valami? Elore is koszi...
ma jót kergetöztem egy 1000 re s hondával :D igaz hogy kicsit voltam le maradva de jó volt :D jól megy az rs em :D valaki egy jó gurulást ? :D 1000 res motorok tempoját is tudom tartani 150 ig kb
Egy dbig nem fogunk együtt gurulni mert szííjjel szedtem a gépemet.
A karbik folyton összepisálták magukat. Az alkatrész meg nem ér ide két nap alatt. De ha kész lesz,megyünk Dobogókőre és én fogok elöl menni egyedül ! Le fogom tekerni a gázmarkolatot a kormányról,úgy berágatott a masina.
Nekem ez a hétvége nem jó.Jönnek a srácaim.
Karbit állítani tudok.Hiszen az enyémeket is beállítottam
De nálad sanszos,h apróra kell szedni a sort és átnézni mindent.Kicserélni az összes gumigyűrűt,megnézni a membránokat,a tűk helyzetét,benzinszinteket.Ha minden ok,akkor lehet tekergetni.Alkatrész viszont szinte semmi nincs,az tuti.Vagy hetek,hónapok.Szivesen segítek hiszen ez a szakmám,de lehet,h gyorsabb ha egy motorszerelővel szedeted szét akinek esetleg van mihez nyúlnia a polcon ha vmi kell.
Sajnos nekem nem jó ez a hétvége, de ha ti mentek akkor majd jöhet fényképes "élménybeszámoló"...
Azt meg kérdezhetném még hogy te tudsz karbit állitani?mert szerintem benyeltem valami ganét és néha nagyot tüsszent a gépem,ez nem is lenne gond,de 1esbeninduláskor fullad kicsit,vagy sok az üzemanyag vagy kevés, vagy a levegő, nem tudom, esetleg nem tudnál ebben segiteni?
Akkor határozottan megérte nekiállni, ha ezzel megszűntek a reggeli nyűgök.
Még jó, hogy az enyém injektoros és megúszok ilyen tisztítási mókákat!
Útvonal: nagyon rászoktam a Dobogókő, Visegrád, Börzsöny hármasra (ezt egyébként nagyon tudom ajánlani) és nézegettem, hogy mi van még itt a környéken és ez lett a vége.
Kicsit olyan, mint 1, az oldalán fekvő Ufo...
Jelentem a motor jobban muzsikál mint új korában!
Ja és mostmár hajlandó beindulni is reggelente.
Tettem fel képeket a galériámba is.
Az útvonal részemről OK!
Hogy állsz a szííjjel szedés utáni összerakással?
Az király, akkor már 2-en benne lennénk a jövő hétben. Majd kitalálunk valami útvonalat...
Ha már útvonal, van valakinek tapasztalata (leginkább útminőséget illetően) ezen a környéken:
http://g.co/maps/tk8wy
Leginkább a Zsámbék és Bajót közti részre lennék kíváncsi, a többit ismerem.
Tekergesd körbe a kereket és figyeld az alsó láncsort,h nem mozog-e fl s le közben nagyon.
Ha igen akkor kuka,mert nem egyenletesen nyúlt meg.
Nézd meg azt is,h hogyan fekszik rá a lánckerékre. Tudod-e mozgatni rajta. Ha igen akkor szintén kuka. Persze kerekekkel egyetemben.
Itt nézelődj lánc ügyben: Pinkmotors
Futár házhoz is viszi másnapra.
Valóban kicsit kripta hangulat uralkodik itt. Egy jövő hétvégi kiruccanásban én is benne lennék.
De nagy csönd van itt... Volt mostanság valaki valamerre?
Én ma megyek egy rövid kört, be a suliba, majd vissza!
Remélem jó idő lesz!
Hétvégén olajcsere, jövőhéten hétvégén el lehetne gurulni valamerre...
Most viszont ki kell szellőztetnem a fejem, így most jöhet egy gyors Dobogókő!
Elérhetőség az adatlapon.
Egy dbig nem fogunk együtt gurulni mert szííjjel szedtem a gépemet.
A karbik folyton összepisálták magukat. Az alkatrész meg nem ér ide két nap alatt. De ha kész lesz,megyünk Dobogókőre és én fogok elöl menni egyedül ! Le fogom tekerni a gázmarkolatot a kormányról,úgy berágatott a masina.