Sziasztok, ezt a motort nézte már valaki?Rajta van a nitrosystemes matrica,hallottam hogy volt egy gyorsulásos nitros Tuono, nem tudom, hogy nem-e ez volt. (vagy esetleg valaki nem tud egy normális elado Tuonot?)
Kösz!
Elfértünk benne, az biztos.
Muszáj volt a keretszélesség, hogy az utas lába is elférjen. Sokat próbálgattuk, ennél keskenyebben nem nagyon fér el a láb. A menettulajdonságon biztos változtatott, de nem túl zavaróan, mondjuk cuccal+utassal nem szálguldozik az ember.
Üdv mindenki!
Ahogy ígértem töltök fel képeket az én nyeregtáska rögzítési/kipufftól eltartási módszeremről.
1. kép: a szerkezet
2. kép: a rögzítési pontok
3-4 kép: az eredmény
A táska Givi t449. Újonnan 29900. Nekem nagyon bevált, elfér benne két ember cucca is, na persze azért nem egy gardrób. Szóló túrára meg bőven elég, de ha nem, akkor az utasülésre pl egy hengertáska.
A szerkezet gömb+laposvas cirka 3 kg.
Ha visszanézel, töltöttem fel képet az enyémről. Az egy oxford, kiváló darab, nem ér bele sehova. Nem olcsó, de nagyon jó. Én Kéz alól vettem, de az fc-moto -ról tudsz rendelni. 1hét alatt itt van.
Ugyan ez a méret van fent nekem is ugyan ezzel a mintával. Nagyon imádom.
Srácok, előzőleg volt szó a túrázásról. Szeptember 7. én mennék túrázni tuncival 6 napra, utas nélkül. Nagyon szívesen vennék oldaltáskákat rá, de nem tudom honnan és milyet lenne érdemes. Sajnos a kipuffos résztől félek a legjobban, hogy odaégne. Esetleg valaki nem válna meg a sajátjától? Vagy tudnátok tippet adni honnan szerválható rá normális táska ami nem horror áron van? Vagy ha valaki bérbe kiadná a sajátját arra is vevő leszek ha nem találok.
a diagnosztika menüpontba verd be neki ezt a kódot. 13432 onnan beljebb enged egy almenübe és ott van valami, már nem emlékszem pontosan mi a neve, de valami ilyesmi, hogy clear, vagy reset service. Azzal veszed le. Egyébként csak azt jelzi, hogy ideje szervizelni a motort. De azt nem tudja, hogy előzöleg te mikor szervizelted, így nem árt, ha megjegyzed a kódot (és fizetsz nekem egy sört. ).
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_1000
-7026417
A kép nagyon csal, nagyobbnak mutat, főleg a hátulról készült kép. Élőben teljesen mást mutat.
Keresek bontott feszültségszabályzót Aprilia Tuono 2007-hez!
Légyszíves ha valaki tud telefonszámot kinél lehet segítsen!
Köszönöm!
Elfértünk benne, az biztos.
Muszáj volt a keretszélesség, hogy az utas lába is elférjen. Sokat próbálgattuk, ennél keskenyebben nem nagyon fér el a láb. A menettulajdonságon biztos változtatott, de nem túl zavaróan, mondjuk cuccal+utassal nem szálguldozik az ember.
F@sza lett a szerkezet, csak nagyon széles ez már nem?
Valaki ismeri ezt a jószágot?
Vagy nézte már valaki élőben?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_1000-
7050921
Esetleg máshol is van ilyen eksön, nemtom
Ahogy ígértem töltök fel képeket az én nyeregtáska rögzítési/kipufftól eltartási módszeremről.
1. kép: a szerkezet
2. kép: a rögzítési pontok
3-4 kép: az eredmény
A táska Givi t449. Újonnan 29900. Nekem nagyon bevált, elfér benne két ember cucca is, na persze azért nem egy gardrób. Szóló túrára meg bőven elég, de ha nem, akkor az utasülésre pl egy hengertáska.
A szerkezet gömb+laposvas cirka 3 kg.
Srácok, előzőleg volt szó a túrázásról. Szeptember 7. én mennék túrázni tuncival 6 napra, utas nélkül. Nagyon szívesen vennék oldaltáskákat rá, de nem tudom honnan és milyet lenne érdemes. Sajnos a kipuffos résztől félek a legjobban, hogy odaégne. Esetleg valaki nem válna meg a sajátjától? Vagy tudnátok tippet adni honnan szerválható rá normális táska ami nem horror áron van? Vagy ha valaki bérbe kiadná a sajátját arra is vevő leszek ha nem találok.
Szerencsére nincs baja a gépnek csak 10ezer km-nél jelent meg.
Nagyon pro
http://www.sportmotor.hu/motor...
mindenki nyaral