hát ha szivárog, akkor nézd meg, hogy a csavarok meg vannak-e húzva nem-e lazák. ha nem lazák, akkor még is csak kellene esetleg gumigyűrűt cserélni. úgy emlékszem a csavarok meghúzási nyomatéka 20 v. 25Nm, szóval kézzel éppen hogy húzósra hajtod és kész. vagy nyomatékkulcs!
OK, Az a baj, szivárog körülötte az olaj (olajköd-pára), és ahogy porosodik csúnya, nehéz hozzáférni pucolni. Olajköd miatt gondoltunk a cserére. Ez lesz első olajcserénk rajt, előző tulaj meg nem tudott hozzászólni a dologhoz mert nem Ő szervizelte. Köszönöm.
Üdv mindenkinek!
2002-es milléhez vettem champion olajszűrőt, de nincs a csomagban tömítés. Gondolom O gyűrű kell a fedél alá,
valaki meg tudná mondani a méretét?
Mille fórumon egyszerűen nincs senki napok óta,
itt látom aktívak vagytok.
Köszönöm.
hali mindenki
Kiskunlacházán van egy profi kipufos...a templom mögött...tudom-merem ajánlani...szépen hegeszt alut is...és ugy kicsontozza a gyári dobot mint a sicc
Nekem is ő csinálta szerintem szépen-és jól dolgozik
Vettem 2 gyárit,karcmenteset. 25e.-ért.
Abból próbálok kihozni olyan hangot ami tetszik is.Az akra nem jön be. Plusz egy kicsit rövidítettem rajta..talán jövő héten lesz is rá időm,h foglalkozzam vele.
Természetes számít az ár!
Igazából ha van rá mód az újabbat venném de a régit sem vetem el, tetszik mind kettő igazából.
Igaz először el kéne passzolni a vasamat vagy cserébe bocsátkozni
Azért köszi !
Írok a másik fórumra , hogy ott mit mondanak az okosok!
Melyiket érdemes? Amelyik tetszik, nekem a régi nem annyira jön be. De mint mindennel, ezzel is úgy van, hogy az újabb típus kifinomultabb. Pro kontra mindegyiknél van, azt vedd amelyik jobban tetszik, ha a matek nem számít.
Sziasztok kedves Touno tulajdonosok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy letudnátok-e nekem esetleg írni, hogy 2005 előtti vagy utáni Touno-t érdemesebb-e vásárolni.
Melyiknek mi a gyengéje erőssége stb...
Erősen gondolkodom egy ilyen vas beszerzésében de mivel nincsen Touno-s ismerősöm ezért teszem fel itt a kérdést!
helló!
hirdetnek a használtauto oldalon egy fekete 2008 as tuonot,ha esetleg tud rola valaki valami közelebbit megköszönném!szeretnék vásárolni egy tuono-t!köszi
2002-es milléhez vettem champion olajszűrőt, de nincs a csomagban tömítés. Gondolom O gyűrű kell a fedél alá,
valaki meg tudná mondani a méretét?
Mille fórumon egyszerűen nincs senki napok óta,
itt látom aktívak vagytok.
Köszönöm.
Kiskunlacházán van egy profi kipufos...a templom mögött...tudom-merem ajánlani...szépen hegeszt alut is...és ugy kicsontozza a gyári dobot mint a sicc
Nekem is ő csinálta szerintem szépen-és jól dolgozik
Több furat átmérővel is próbálkozom...
Ebbe mekkora van?
http://www.youtube.com/watch?v...
Abból próbálok kihozni olyan hangot ami tetszik is.Az akra nem jön be. Plusz egy kicsit rövidítettem rajta..talán jövő héten lesz is rá időm,h foglalkozzam vele.
06 70 389 6486
Igazából ha van rá mód az újabbat venném de a régit sem vetem el, tetszik mind kettő igazából.
Igaz először el kéne passzolni a vasamat vagy cserébe bocsátkozni
Azért köszi !
Írok a másik fórumra , hogy ott mit mondanak az okosok!
Ott szinte nyüzsögnek a Millés meg Tuncis emberkék, kérdezz bátran, annyi infót kapsz, nem győzöd feldolgozni
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy letudnátok-e nekem esetleg írni, hogy 2005 előtti vagy utáni Touno-t érdemesebb-e vásárolni.
Melyiknek mi a gyengéje erőssége stb...
Erősen gondolkodom egy ilyen vas beszerzésében de mivel nincsen Touno-s ismerősöm ezért teszem fel itt a kérdést!
válaszotokat előre is köszönöm!
hirdetnek a használtauto oldalon egy fekete 2008 as tuonot,ha esetleg tud rola valaki valami közelebbit megköszönném!szeretnék vásárolni egy tuono-t!köszi