Majd lesz masik,ne bankodj.
Sajnos ezekre a redvas Magyar utakra az enduro valo ez egy ilyen orszag nincs mit tenni.
Viszont egyszer majd kimegyek hozzad a KTM-el ha ki szertned probalni.
Uj capo most volt nalam 4 napig az ultra kiraly es sokkak olcsobb mint 5
Rsv4-el mentem meg a tubo is biztos olyan az egy vadallat sima rsv nagyon gyenge ahhoz kepest elmebeteg motor
Nekem ? Hat egyik meg mindig nincs kesz ralan a heten meglesz
hát?
Eskü nem tudom....ami fix... kurvára hiányzik
De van egy NAV-os saram/még a vállalkozásból/és csípte a faxopók szemét pont a Tunci hogy rohadjon rájuk minden
ha veszek...csa Aprilia lessz...és V-2 az új Copanord?csak közel 5 mill,vagy ha lúd legyen kövér...VR4 Tunci
Hm de már csak télen jó áron
Neked mükszik mindkét vas?
Sztem azért nem ment el..mert elég sok a "ha"... Nagyon megszállott a Apriliásnak kell lennie a vevőnek,hogy szemet hunyjon a sok kis hiba felett.Ha olyan nézte aki csak meg próbálna egy olasz motor mert eddig csak japója volt azt hamar elriaszthatják ezek a dolgok. Mérlegelni kell..és minden képpen megnézni.De még akkor sem tudni,h mennyit fórt benne a víz...stb..stb..és pont a bejáratásakor..
Nem mondtam hogy kuka, csak jól meg kell nézni. Tudja a fene hogyan járatták be, hogyan és milyen körülmények között ment bele az a 2000 Km. Ettől függetlenül a rotax elnyűhetetlen, tehát nem fog megállni ha gyilkolták sem. Van rajta pár karc, itt-ott, kidörzsölődések a fényezésen, ha ezzel együtt tudsz élni, jó vétel. Én próbáltam makulátlant szerezni, hála az égnek sikerült is. Ja és csak 1 kulcs van hozzá, ha jól emlékszem a telefonbeszélgetésre! Szerintem nézd meg és meglátod tetszik e vagy sem. Ennyi km el rég el kellett volna hogy menjen, mert elég régóta hirdetik már, nem értem még mindig mért nem vitték el. Személyes szemlén majd kiderül. Sok sikert.
Sajnos ezekre a redvas Magyar utakra az enduro valo ez egy ilyen orszag nincs mit tenni.
Viszont egyszer majd kimegyek hozzad a KTM-el ha ki szertned probalni.