Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ritkán szokott lenni itt az apróban is. nekem egy spanom adta, aki a motorjához kapta, de nem visz utast. a banyám örül neki, mer' kényelmesebb, mint a mille kis hátsóülése.
Ez jó hír! Azt tudod hol találok ilyet?
Van olyan ülés, amin van beépített kapaszkodó.
Valakinek van ötlete vagy tapasztalata hogyan vagy honnan tudok kapaszkodót építeni az utasnak?
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
Helló!
Köszönöm a gyors választ!
Még egy kis segítségre lenne szükségem.
Felső villahidat keresek,tud valaki segíteni benne?
Előre is köszönöm!
Normál utcai használatra Motul 5100 15W50 ha keményen hajtod pályázol akkor 300V Factory Line 15W50
Helló!
Új vagyok Tuono életérzésben.
Apró tanácsokra,információkra lenne szükségem.
Először is olaj. Nem is apró..:-) Mit szeret,mik a tapasztalatok?
Most Castrol van benne.....
Előre is köszönöm.
A raptor dob ára,50000 ft.!
Sziasztok! Ha valakit érdekel! Raptor dob kompletten,összekötő csővel, Tuono-1000 re. 2003-2005 tip. zsir új csak kilett próbálva. Motor eladásbol maradt.!

06 70 389 6486
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett Tuncikám külföldre költözés miatt
Apróba megtaláljátok a hírdetést bővebb infó itt vagy telefonon
06709786523
úgy gondoltam csak így írtam.
semmi, viszem majd szerelőhöz, nem kísérletezgetek.
állórészhez sem kell csak egy delkit veszel le
mi a diagnózis papa?
Sziasztok!

Kész van tüncike és jobb mint volt!

Először is szeretném megköszönni Oláh Józsinak, hogy megjavította tüncikét!

Köszönöm, hogy nem kellett könyörögni, hanem első szóra rögtön próbáltál segíteni!
Köszönöm, hogy nem foglalkoztál azzal, hogy vasárnap pofátlankodok oda a motorommal!
Köszönöm, hogy azzal sem törődtél, hogy másnap indultok nyaralni, és lassan készülni kellene! (a motorom miatt 1 nap késéssel indultak nyaralni)
Köszönöm, hogy ezeken a gyönyörű napokon motorozhatok!
Köszönöm, hogy jól érzem magam! (ha a moci rossz, én is szarul vagyok)
Köszönöm, hogy ennyire rendes vagy és örülök, hogy megismerhettelek!

A hiba oka: hőmérséklet jeladó (vagy valami ilyesminek hívják) szart be!
szerintem fesszab. lesz, nem ócsó asse' de legalább nem kell széthúzni a motort.
Pénteken irány Boglár....
Az enyém is nullázott, a total km. azóta a napi számláló csak gyujtás levételig tartja a memóriájában az adott etapot,aztán leállítás után nulláról indul. de a total az mér, most 12000-nél jár. 3 hónapig kinnt volt az akku, utána nullázott a falam.

06 70 389 6486
Adj rá gyújtást nyomd meg a fénykürtöt és az "R" gombot a műszerfalon tartsd nyomva őket 5 másodpercig.
Üdv!
Sziasztok! Segítség kellene első generációs 1000es tuono-hoz! Ha a jobb oldali kijelző kiírja, hogy "SERVICE" akkor szervízbe kéne vinni? (csak mert nem olyan rég voltam vele) A kézikönyv most nincs nálam és nem merek így most hosszabb útra menni vele! (120 km) Előre is millió hála a segítségért!
de szep
Sziasztok,

eladó a motorom, ha esetleg vkit érdekel.
Részletek telefonon.

Üdv
Ádám

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/
aprilia_tuono_1000-6077675