Az óranullázódást már én is hallottam, lehet ezzel is az történt, de szép, ha tetszik a spanodnak, ugorjon rá. Baja ugy sem lesz. Szerintem mindegy, hogy 8 vagy 28 ezer van benne. Vétel után egy általános szerviz, olaj, gyertya szelepek, aztán lehet húzni.
No kommmmm.
irni mindnet lehet tudod,nekem van olyan mesterszakacs ismerösöm aki könyveket ir,iskolakban tanit,zsuritag,kritizalni tud,de a faszfej csoka egy pörköltet nemtud megfözni vazzeggg.
Arra az oldalra hajlanak ahol fizetnek szerintem,nyomatekban biztos h nemtudja lenyomni a Panit mert en mentem bmw-el es elajulva nem voltam a nyomatektol,meg hat Ö is elegge fent kezdett el huzni(olyan 600erzesem volt rajta)olyan 10ezernel kezd el nagyon menni ,egybekent ar ertek aranyban az egyik legjobb most a piacon.
Én mondjuk a motorrevűt nem szeretem, mert ott csak a BMW van, meg a többiek. A legjobb, most a júliusi számban mikor lehúzzák a
panigale-t.... ilyet ír, hogy nyomatékszegény, és a cikkben fél oldalt beterít a 6 motor nyomaték görbélye, egyik sincs a Duki közelében sem, de azért nyomatékszegény. Természetesen a BMW nyert megint.
Hat igen.sokszor nem is ertem h egy tesztben kinek higgyek,bar szerintem a futomu alapbol nagyon jo sok Ducatin,a regi 916-omon mar akkor volt komoly futomu,fek,kormanygatlo,gyarilag.es baja sem volt
Viszont akkor azt is olvastad, hogy az alapmodell futőművét mennyire dícsérték, jó, hogy ki nem mondták, hogy jobb választás az alap, az elektrónikushoz képest, ami ezért annyira drága.
Sziasztok!
Mist egy hete hogy én is tuonos lettem és nagyon élvezem ám! :)
Esetleg tanktáska ügyben tudnátok segíteni (ki milyet használ, tudtok-e eladót)Nagyon fontos lenne!
Előre is köszi!
Üdv,
Tomi
En nemtudom,de szerintem a Bmw nem draga Salzburgba akcioba 17.990-ert arultak,az osztrak haverom akivel motorozom(mellesleg szomszedom is).6,4mill amit te irtal ha jol tudom de utana olvasok,mert a motorrevu majusi,juniusi szamaban is teszteltek,de ugy emlekszem h ez az ar csak valami alap modell volt,es volt az S majdnem 8milla,a Tricolor S meg 9,4,ezen gondolkodtunk egy csomot mert aztsem irtak h a 8 es a 9,4millas motor kozott csak a szin lenne a kulunbseg .
irni mindnet lehet tudod,nekem van olyan mesterszakacs ismerösöm aki könyveket ir,iskolakban tanit,zsuritag,kritizalni tud,de a faszfej csoka egy pörköltet nemtud megfözni vazzeggg.
Amúgy szép, de nem ismerem.
Ez
t valaki ismeri?
panigale-t.... ilyet ír, hogy nyomatékszegény, és a cikkben fél oldalt beterít a 6 motor nyomaték görbélye, egyik sincs a Duki közelében sem, de azért nyomatékszegény. Természetesen a BMW nyert megint.
Mist egy hete hogy én is tuonos lettem és nagyon élvezem ám! :)
Esetleg tanktáska ügyben tudnátok segíteni (ki milyet használ, tudtok-e eladót)Nagyon fontos lenne!
Előre is köszi!
Üdv,
Tomi