Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorry én nem a kivonásról beszélek hanem a biztosítás szüneteltetéséről.
A netrisk oldaláról idézek:

"A biztosítás szüneteltetése

Az érvényes jogszabály alapján lehetőség van a biztosítási szerződés, illetőleg a díjfizetési kötelezettség szüneteltetésére, ha a szerződő a gépjárművet legalább kettő, de legfeljebb hat hónapig a forgalomból ideiglenesen kivonja. Nem vonatkozik a szüneteltetés lehetősége a motorkerékpárra, a segédmotor-kerékpárra és egyéb forgalmi engedélyre nem kötelezett járművekre kötött szerződés esetében."

Szóval csak kötsögök ezek a biztosítók...
Járműkategóriánként egy járműre lehet bonusza egy személynek én így tudtam. ( autómon is van meg a motoron is ).
de lehet, tegnap ideiglenes kivonattam a mocimat
autó sincs? mert az is számít.
tavaly még lehetett....szerntem nincs másképp,de majd megkérdezem.
Ez igaz! ( de jelenleg csak egy motorom van, válság van vagy mi... )
Motorkerékpárra nem lehet szüneteltetni minden másra igen... kitalálták ám a b.zik!
Köszönöm a segítséget :)
Jól gondolod, hogy fontos a pénztárca is
mindenesetre a fazerről is sok jót halottam mindenesetre azért a Tuono egy "álom" marad, és ha a realitások talaján állunk akkor fazer
viszont ugye ott is 2 verzió, vagy a naked, vagy a sport
főleg városba használnám, néha 1-2 túra és talán külföld de az évi 1-2 alkomra korlátozódna:D
Kíváncsi vagyok, erről mi a véleményetek!
az amúgy is csak 1 járműre növekszik (ha több van a neveden)
fél évnyi díjat meg úgysem tudnak bónuszolni....
miskolcon nem nehéz, nem tudtam úgy végigmenni a városon, hogy zöld lámpa után ne kapjak pirosat ...ezek nem hallottak a zöldhullámról...vagy 250-re van kalibrálva...Miskolc a "piroslámpás negyed"
Nem kell leadni a forgalmit,csak írnak bele 1 sort az okmányirodában!Arendszám is marad a vason!
A kötelező.........meg elküldöd T biztositódnak a kivonás tényét rögzitő forgalmi fénymásolatot,vagy személyessen beviszed,és az is automatice marad.....csak szünetel!
Tök 1x-ű az egész.........minek ezt bonyolítani?
Ki az a Miskolci menö aki minden pirosöampa utan kerekezik?
szureke 06-os touno ?
És ha felmondod a biztidet akkor így ugyebár nem növekszik a bonus-malus besorolásod igaz? ( nagy buziság ez )
A forgalmiba írnak valamit? Le kell adni a forgalmit agy a rendszámot a kivonás időtartamára?
Önkormányzat automatikusan csak fél évre küldi a teljesítményadós csekket?
Köszi mindenkinek aki eddig is válaszolt!
és pontosan 2300 ft okmányiroda.
meg le kell mondanod a biztosítódnál a kötelezőt (hogy visszakapd a lóvét), de lejárat előtt vissza kell jelentened,mert ráb@szol, mint én anno....
na látom ment a témázgatás régen kellett ennyit olvasni..

szóval szerintem kezdő motornak főleg ha nincs tapasztalatod akkor nem ajánlom a tuonot - főleg nem a 2003-2005 közötti szériát mert az habár "gyengébb" mint az új széria de sokkal alattomosabb
én biztos nem tenném be jó szívvel egy kezdő alá
fazerke a sor4-el úgymond bárki által könnyen motorozható emiatt ezt ajánlanám
persze a kettő nem egy ketegúria meg nem is lehet max az árukat összehasonlítani de azért tunci fényévekkel jobb motor - más oldalról viszont fennttartása is több ez számold bele ha szűk a kassza mert többet eszik, megeszi a gumikat és ha valami alkatrész kell akkor az sokkal többe lesz mint a fazer
de kivonathatod 5 hónapra is, csak akkor azt ott közöld. Én 5re szoktam Nov-ápr.-ig!
2000 ft környéke,fél év,okmányiroda...meguszod a luxus adót+kötelezőt se kell 6 hónapig fizetni
Ha elöbb kell a vas mint 6 hó-akkor megint okmány-2000 pénz+érvényes bizt.
Ha leketyeg a 6-hó automatice vissza kerül forgalomba.
Remélem tudtam segíteni?
milyen dob került rá?
érdemes. ha csak a "súlyadónak" csúfolt luxusadót nézed már
-15000 ft....
Érdemes télire kivonatni a forgalomból a motort?
Milyen költséggel jár ez?
Mennyit spórolsz meg vele?
Hátha nekem is megérné...
Elbandi...akkor semmi gáz,pontosítunk 1 napot,én itt vagyok veled"szemben" Dunavarsány,és átjössz
Mert én már kivonattam a vasat,de tudsz kerülni vele 1-et
Mást nem itt at utcában
eladó 1 pár sérülésmentes gyári dob
illetve 1 pár 6000k-s H11-es xenon szett: 5.000 Ft (a 2db)
Budafokon,hó végén kivonatom addig lezsíroszhatnánk valahogy hátha lesz még egy két naposabb óra vall.hétvégén