Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keresek 06 vagy azutáni hátsó lámpát mille/tuono pároshoz ha valaki tud légyszíves mindenképp szóljon!
odamenne valaki, hogy tessék visszaveheted..... szerintem nyakonszúrnád valamivel, minthogy a pénzedhez nyúlj!
Hát azt hiszem nem egészséges ez a dolog. Már második napja van 180 as vérnyomásom. Vissza is venném, csak legyen meg.
magyarisztán remélem meglesz, drukkolok...
Mit csinálnék, ha megismerem, hogy az én motorom és ki vannak flexelve a számok? Viccelsz?
és mit tudsz csinálni vele ha ott van és ki vannak flexelve belőle a számok? akkor már baszhatod
bassza meg a kurva tolvaj.... casco volt?
Zárt bekamerázott helyről. De hétfőn már kezemben lesz a felvétel. Ha rájövök ki volt, ki fogom véreztetni azt garantálom...
Azt a p...csa! Az ember azt hinné, hogy a rendszám nélküliekre vannak ráállva!
Majd a következő szezonban érdemes lenne egy két pályára kinézni, hátha pályamotor lesz belőle!

Zárt helyről vitték el?
Száradna le a keze a rohadéknak!
Sajnálom nagyon remélem, hogy előkerül!
FIGYELEM ELLOPTÁK A MOTOROMAT TEGNAP ESTE 18.ker Csontváry 5 ből!

HA VALAKINEK AJÁNLANAK ALKATRÉSZT VAGY BÁRMIT, ÉRTESÍTSEN!
UKG-678 Aprilia Tuono 1000R Matt fekete bazi hangos dobokkal. Elől hátul blokkoló! Aki látott este valami puttonyos autót mászkálni az éjjel, vagy látja valamerre KERESSEN! Köszi!
30-584-4880
Pénteken jön vki nyílt napra? Jó idő lesz elvileg...
nem műtök, diagnoszta leszek :D
csak műtét közben majd ne szívj
kikérem magamnak, szigorló orvos vagyok
Minden fősulis ezzel mentegetőzik...
telefonszámot írjál már emailbe szekka, mert mikor hívtál, be voltam tépve és nem mentettem el. (nem beszélve arról, hogy azt sem tudtam kivel beszélek)
Jaja megyek. ( vagyis eddig így van )
vagy komplett motor csere!
Háde most komolyan, szerintem azokat a gumikat amiket ott elégettek én még simán felvinném a pályára.
Igen ezt a full FEHÉR (persze bogármentes) bőr ruha, a térdkoptatók, nameg persze az eszük (nagyon szép mikor egy R1 es és egy repsol honda kerékjárata tele van égett gumival) alapján feltételezem. legfiatalabb motorom is kétszer öregebb ezeknél a vasaknál, de szerintem nem ezt érdemlik ezek a gépek. A láncszett is drága, ja bocs elfelejtettem, nekik úgyis szezon vége van, biztos azis cserés...
napot! rég jártam erre de látom hogy láncszettről megy a duma
ezt keresd meg:
http://motoralkatresz.eu/
nagyon korrekt a csávó már hoztam tőle több szettet DID ZVMX ( a legerősebb lánc ) + lánckerekek a tuonora 38-volt!
hallod, fosok a röhögéstől, a szezon végi galéria beirásodtól!
Itt a hegyekben már elkezdődött a tél, de amíg az úton nincs hó nincs megállás!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Jah aznap jövök haza a Tátrából, kimegyek ha kint leszel Szeka mester!