Köszönöm szépen a segítséget :)
Háááát igen, nagy a dilemma
fazer, ahogy elnézem eléggé játékos és lehet vele túrázgatni is (ezt is szeretnék majd a mocival)
de a tuono...az valami :D az megy....az motor de ahhoz egyre jobban azt érzem rutin is kell
de lehet, hogy dúl majd bennem a "vágy" és tuono lesz...ki tudja:)
wááá tuono...csak a fogyasztás, meg a többi
na most megyek és meditálok rajta
17-18 e km van benne,vezetett szervizkönyv,elöl 80%hátul?50% gumi,gyári dob ban-csinált kipuf/osztráknál a gyári köpeny miatt nem büntetett,mert benne a szám:)/Állat hangal!
hogy mennyi?1,4?körül
De nem néztem az aktuális árakat.
Jah még ami fontos,hozzám 3500km-rel került.
Ez így igaz......persze ha sveáhátból jött?:)
Bár még talán az OMW- a minőségben a legjobb?
De majd lepárolunk ithon pálinkafözőbe valami lötyöt
Legalább 115-ös oktánszám ra
Kérem szépen OMW maxxmotion95 és az ugyanaz a minőség,alacsonyabb fogyasztás nagyobb teljesítmény....
Csak nem szabad a kúton megnézni a nagy táblát hogy mennyibe kerül
Ez így igaz
Bár nekem az Osztrák benzinnel kint,hegyre fe-le 5-5,5 öt evett olyan félig állat tempóban,de szlovén benyából,pl nyalja simán a 7-et!
Meg több emberrel beszéltem,és panaszkodnak sokan....hogy többet eszik a vas!bármi...csopi-enduró-sport......SZERINTEM A GECI ÜZEMANYAGOS cégek...játszanak a minöséggel!Ezt fixre veszem...egy kis etanol,és már kakk az amugyis szar minőségű benyának
én az 5.5 literes fogyasztást városi legendának tartom! egyszer próbaképpen sikerült elérni valami 6,5 litert, de az már olyan szánalmasan spórolós volt, hogy nem volt értelme a motorozásnak, viszont 7 körül megáll, ha tényleg nagyon idétlen vagyok akkor kúszik feljebb, de az meg már nagyon nem összeegyeztethető a közúti közlekedéssel.
Szia:)
Állllllllllll a gariban,közép álványon
Idén volt 2db Osztrák........meg talán még 1-2 ezer ithon
Nem tudok dönteni,szarér hugyér nem fogom eladni,makulátlan,de egy kaponordot jobban ki tudok használni,jobban szeretem értelmes,hosszabb túrákra "pazarolni" a gumit,és a benyát
A pegát üzöm..............de az kis vicces jószág:)de szeretem
Akármennyit mentem eddig utcán sportgéppel sosem tudtam rálelni az értelmére,csak és kizárólag pályán van haszna ennek a megnyomorított üléspozíciónak.
Talán egy két elvetemült tud úgy menni hogy ennek haszna legyen,de lássuk be sok ilyet nem találni,inkább csak a szavak nagyok aztán rendre elvéreznek a szerpentinen vagy a városban,kisebb úthibák és megállt a tudomány.
Ha meg így akkor meg igazán már annak a pici idomnak sincs értelme,akkor meg sokkal szebb a neked.
Olvastam a mailt
Össze hozunk valami talit,ha jó idő lessz
Te hol vagy helyileg?hol laksz?
Háááát igen, nagy a dilemma
fazer, ahogy elnézem eléggé játékos és lehet vele túrázgatni is (ezt is szeretnék majd a mocival)
de a tuono...az valami :D az megy....az motor de ahhoz egyre jobban azt érzem rutin is kell
de lehet, hogy dúl majd bennem a "vágy" és tuono lesz...ki tudja:)
wááá tuono...csak a fogyasztás, meg a többi
na most megyek és meditálok rajta
Ha aktuális lessz a dolog,írj rám,vagy a lacosz75@citromail.hu ra:9
de szerintem a regemben megadtam a teló sz-mot?
Valami okoska behitelezte....és még 2009-elején visszadobta,én meg rámartam mint tyúk a takonyra
hogy mennyi?1,4?körül
De nem néztem az aktuális árakat.
Jah még ami fontos,hozzám 3500km-rel került.
Sajnos valószínű nekem is ár alatt kel adnom az FJR-t de ez már csak ilyen ezt a békát le kell nyelni
Bár még talán az OMW- a minőségben a legjobb?
De majd lepárolunk ithon pálinkafözőbe valami lötyöt
Legalább 115-ös oktánszám ra
Csak nem szabad a kúton megnézni a nagy táblát hogy mennyibe kerül
Bár nekem az Osztrák benzinnel kint,hegyre fe-le 5-5,5 öt evett olyan félig állat tempóban,de szlovén benyából,pl nyalja simán a 7-et!
Meg több emberrel beszéltem,és panaszkodnak sokan....hogy többet eszik a vas!bármi...csopi-enduró-sport......SZERINTEM A GECI ÜZEMANYAGOS cégek...játszanak a minöséggel!Ezt fixre veszem...egy kis etanol,és már kakk az amugyis szar minőségű benyának
A fék az meg valóban fék...
Pedig kemény voltam mint "CSOKI"-és beruháztam 225-pénzt,1 mezőre
De inkább benyára költöttem volna
Itt a TÚRA TUNCI!
Állllllllllll a gariban,közép álványon
Idén volt 2db Osztrák........meg talán még 1-2 ezer ithon
Nem tudok dönteni,szarér hugyér nem fogom eladni,makulátlan,de egy kaponordot jobban ki tudok használni,jobban szeretem értelmes,hosszabb túrákra "pazarolni" a gumit,és a benyát
A pegát üzöm..............de az kis vicces jószág:)de szeretem
Talán egy két elvetemült tud úgy menni hogy ennek haszna legyen,de lássuk be sok ilyet nem találni,inkább csak a szavak nagyok aztán rendre elvéreznek a szerpentinen vagy a városban,kisebb úthibák és megállt a tudomány.
Ha meg így akkor meg igazán már annak a pici idomnak sincs értelme,akkor meg sokkal szebb a neked.
Sőt még a "bikán "is láttalak
Remélem azért jobban mocizol?
sosem tagadtam, hogy RSV, Tuono -n is elélnék.... inkább Tuonon, mert hasalni csak a pályán
1 GSR-es kolega
Mizu Gini?eltévedtél?Vigyázz itt mocik vannak
Nem szuzik-szüzik