Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azokat az akrákat, amiket rajtuk látsz, annak idején ajándékba adták hozzájuk műbizonylattal együtt, szóval megfelel mindennek....feltéve ha bennük hagyod a hangtompítót.

Az a Tuono amit felnyomtál a képgalériába, történetesen egyik barátomé....ha arra pályázol, abban nem lesz hiba az biztos. Csak sosem tudja mit akar, egyszer el akarja adni, másszor meg nem.
Hello!

Szerintem vegyél egy GYÁRI Tuonot... és akkor nem kell félned az NKH-tol... Vagy vegyél nyitott dobosat és van rá 2db gyárim eladó!
Aha, értem, bár azt nem, hogy miért néz ki jobban egy kipufogóval?
Kettővel az igazi, mindegy, kinek mi...
Nem vagyok green, csak peace-s, de nem emiatt kérdeztem. Pl. az amcsiból kitiltották a Pannóniák egyes típusait, anno a túlzott zaj-ártalom miatt (zaj alatt itt én egyenletes, néha kihagyó:) , ütemes, gerincbizsergető püffögést értek. A Tuono-nál is, mondjuk a kihagyás nélkül). Ezért a különféle dobokkal szerelt motorok zajszintjének a felső határát jelenleg is korlátozhatják, bár az idevonatkozó jelenlegi jogszabályokat nem ismerem, ezért kérdeztem, hátha tud valaki többet. A környezetvédelmi besorolás alatt, pedig a műszaki vizsgát értettem, és az ott mért károsanyag-kibocsátást.
Szóval mi van, ha egy frankó dob-pár miatt fuccs a vizsgának, vagy megy a bünti a kpm-esektől.
Kb ezt akartam kérdezni. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de nem egyértelmű számomra.
2OO6-tól dupla...amit páran átszerelnek szimplára, mondván jobban néz ki. De áruld már el, mit akarsz te a környezetvédelmi besorolástól? Greenpeace-s vagy?

Egyébként kipufogó zaj is jellemzi a Tuonokat...ezért ez a neve. (olaszul azt jelenti mennydörgés)...úgyhogy vásárlásnál erre is figyelj oda, fel fog állni a szőr a hátadon.

Bocs, hogy nem voltam egyértelmű,csak a kipufogót illetően, de szerintem te sem tudod mit akarsz kérdezni.
Ja, még annyi, hogy Tuono 1000-re vonatkozik a kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, - ami lehet, hogy láma, vagy kitárgyalt, ezekért elnézést - hogy meg tudná mondani valaki, hogy a Tuono-nak mikortól, vagy pontosan melyik változatára raktak dupla kipufogót? Mert lehet találkozni korábban gyártottal duplával, és újabb szimplával is. Vagy lehet, hogy meg lehet szerelni a szimplát duplára, és fordítva? Szóval mi a helyzet? És, hogy milyen átalakításokra kell figyelni egy motor vásárlásánál általánosságban (pl: kipufogó zaj, és környezetvédelmi besorolás, stb...)
Köszönöm a válaszokat!
Üdv!
2db 2004RSV/2006Tuono Akrapovic slip-on dob eladó makulátlan szalon állapotban ,az összes tartozékával együtt(összekötő csövek,rugók,karbon bilincsek)
11000km van bennük tehát nincsenek szétégve... :ok

Fix ára: 120.000ft

06 70 389 6486
Sziasztok!
125ös Tuono power nyelvet keresek rugóval, akinek van, jelezze!
hát jah
Gini...te hülye vagy ez tény
de aztan vigyazni ra most karcmentes olyan legyen utana is
Ó bakker ez tényleg nagyon gáz. Pedig már megörültem, hogy lesz idén még újra egy mocim, de azt hiszem következő évnél elöbb nem számíthatok rá.
Abonyba gyere érte!
Hello,

I hope that you will understand english.
Thank you for your interest in my moto. First of all, the car is still for sale. I work for ENAIR companies (the companies offer renewable energy such as wind turbines, solar water heating ...) and in July last year they have send me to work in Hungary to install more wind turbines and I was forced to stay there for 8 months. During my stay in Hungary i buy this car and now I'm back in Spain, and I would like to sell it because I no longer need.
I am in Madrid, Spain and the moto with me, but that's no problem, because I pay all costs for the delivery of Madrid to your location and you have 5 days for inspection before you decide whether you buy the moto or not. The moto has Certificate of Hungary.
My final price for 2500 Euro fast transaction.
I will pay all taxes, delivery, you will only need to pay the money for the moto.
The moto is in perfect condition. Esthetically, the moto is like new, there are no scratches or dents. Involved have never been in accidents, optimal mechanical.
If you have questions be free to ask and I will do my best to respond you as soon as possible.
If you are interested reply me with your name and address (for purchase) and your phone number and I will call you to setup all the details.

Thank you,
Cristobal Salas Gonzalez
Works as : Inter. Consultancy Manager & CEO
EnAir(ES)TM

www.energia-minieolica.co.cc
Zona Industrial De Villaverde
28018 Madrid
Spain
Nem a motor a kamu. Hanem az egész hirdetés. írj neki e-mailt, és majd írni fog rögtön egy szép angol kamu levelet, küldj neki előre 2500eurót amiből ő átvizsgáltatja és elküldi neked a motort.... stb stb.. Spidi Gonzales néven Mert ő egy Spanyol cégnél dolgozik,
Gondolom, attól, hogy nem engedi elforogni a pillangószelepet, nem lesz fél millióval olcsóbb egy motor. Túl szép, hogy igaz legyen. szerintem.
alig várom, be kell izzítanom az új sisakot, mert csak megvettem aztán ott áll a polcon.
Szia,
Meg tudod mondani, mi a csalás benne? Ahogy google kerestem, csak annyi van hogy a pillangót nem engedi elforogni rendesen egy bütyök amit a pillangóra szerelnek. Ugyan ilyenem volt a Z750 en és így volt nekem is 25Kw. Ez ettől még lopott, vagy kínai koppintás, vagy miért mondtad? Most már kíváncsi vagyok.
két téglával össze kell verni a végét, mindjárt elhalkul ...
júniusban meghallgathatod megint.
deeeeeeee elvileg kéne dugozni....mint a krosszmocikat én szoktam hogy a pára ne rágja ha épp úgy áll meg a moci hogy a szelep nyitva...lazán visszapárásodik a dolog...főleg ha nyitott
Akkor ki tud segíteni egy gyári-folytott dobbal/jobb-os kéne,-fém szinű/
Az be sem volt csukva...
sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Nem indul a 2005 ös tuonom.
Gyujtást rá adom és nyomom a gombot és csak a szivatyut kapcsolgatja.
De ha a indító relénél össze zárom tökéletesen indul..
A hátsó ülés alati két kis 4 lábu relé szerü biztoséknak lehet hozzá köze?
az ötleteket előre is köszönöm:)
jav:vele