Volt egy 699 ért ami durván csúszott volt, a kipu rövidre volt vágva. Nem azt vettem meg, hanem ami 790 ért volt irányáron. Az a másik oldalán csúszott, de kb megúszta 5-6 karcolással, de semmi nem tört, vagy deformálódott.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy:)
Én se szeretek pakkal-se utassal menni a tuncsival,nem erre találták ki:)De most élvezni akartam a V-2 öt az alpokban,és a Pegát hagytam ithon,de a pakolás-csomag-ruha-probléma az maradt:(
Ezért kényszerültem eme nem szép....de praktikus megoldáshoz:)
A kép tavaly korzikán,a kicsi megatta magát:)nem zárt a tüszelep,és 1-2 kapott szerszámmal,a campingban szét,"campingtuning"-és haza hozott:)
ettől láttam sokkal durvábbat is múltkor a citadellán egy bmw mögé volt akasztva mindkét oldalon volt kereke mint egy autóra való futónak és középen volt egy kb. 250 literes doboz benne
nehogy megsértődj ám! szerintem nem illik össze a két stílus, de ne foglalkozz vele! ez csak egy vélemény. Az üvegtigris sem jön be, pedig az is mindenkinek tetszik...lehet az én készülékemben van a hiba!
Én se szeretek pakkal-se utassal menni a tuncsival,nem erre találták ki:)De most élvezni akartam a V-2 öt az alpokban,és a Pegát hagytam ithon,de a pakolás-csomag-ruha-probléma az maradt:(
Ezért kényszerültem eme nem szép....de praktikus megoldáshoz:)
A kép tavaly korzikán,a kicsi megatta magát:)nem zárt a tüszelep,és 1-2 kapott szerszámmal,a campingban szét,"campingtuning"-és haza hozott:)