Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hehe okés benne vagyok :)
igen helyedben én is nekiestem volna nekem biztos lett volna azért egy zabszem a seggemben hogy mi van ha nem tudom rendbetenni
A szügség törvényt bont............vagy stoppolhattam volna haza:)
egyszer ha erre jösz, mondjuk az alsóörsi mókára.. , cserélhetnénk egy kicsit!
ezt nem lesz nehéz rendbe tenni
Ezeket a képeket a tulaj tette fel a hírdetéshez. Ez lenne az. A karcokat is szépen lefotózta.
aham majd tolj fel róla pár képet
Volt egy 699 ért ami durván csúszott volt, a kipu rövidre volt vágva. Nem azt vettem meg, hanem ami 790 ért volt irányáron. Az a másik oldalán csúszott, de kb megúszta 5-6 karcolással, de semmi nem tört, vagy deformálódott.
az igen még jó hogy meg tudtad csinálni
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy:)
Én se szeretek pakkal-se utassal menni a tuncsival,nem erre találták ki:)De most élvezni akartam a V-2 öt az alpokban,és a Pegát hagytam ithon,de a pakolás-csomag-ruha-probléma az maradt:(
Ezért kényszerültem eme nem szép....de praktikus megoldáshoz:)
A kép tavaly korzikán,a kicsi megatta magát:)nem zárt a tüszelep,és 1-2 kapott szerszámmal,a campingban szét,"campingtuning"-és haza hozott:)
köszi, szülinapomra megveheted
az kellett volna aggregálnak!
ettől láttam sokkal durvábbat is múltkor a citadellán egy bmw mögé volt akasztva mindkét oldalon volt kereke mint egy autóra való futónak és középen volt egy kb. 250 literes doboz benne
elfelejtettem röhögni, pedig marha vicces voltam!
neked meg ezt találtam ....hétvégén elmehetnénk megvenni neked! Közeleg a túra, szükséged lesz rá!
nehogy megsértődj ám! szerintem nem illik össze a két stílus, de ne foglalkozz vele! ez csak egy vélemény. Az üvegtigris sem jön be, pedig az is mindenkinek tetszik...lehet az én készülékemben van a hiba!
szerintem jó kis megoldás ez a hátsó ülés helyére tett konzol, Z-re is csináltak ilyet
de csak azért, mert szélesebb mint a hátad
730? nem 699 volt irányáron? vagy nem ugyan arról beszélünk?
Szityyyu!Ez van a szügség törvényt bont,és pakolni meg muszály!nem?
uhhh...ezt inkább kihagynám!
a csúszás sérültet. 730 ba eljött. meg hoztam még egy 2006 os XT660X-et 180 ért. A motorom 1,1 millbe ment el. Szerencse
és melyiket vetted meg mert 2 ilyet is hirdettek volt egy jó meg egy olyan aminek volt az oldalán egy kis csúszásnyom
jah ezt a darabot szerintem én is néztem amin rajta volt a arrow meg a gyári chip - és igen én úgy tudom volt ilyen széria
hát igen a 4 hengeresekhez képes nagyon brutál ahogy alul tol