Szevasztok Tunono-sok!
Csatlakozom hozzátok, http://www.kepesmotor.hu/april...
2003 as, nagyon tetszik a sor 4 után, imádom!
Tudnátok 1 pár tanácsot adni a motorral kapcsolatban? mire figyeljek, típushibák satöbbi. Ha tudtok valami jó gumit ajánlani ár / érték arányba, azt nagyon megköszönném. Utcai + lightos pályázásra használom. A kawán michelin road2 2 CT-t használtam eddig, de az ára nagyon kemény.
Üdv és köszi!
Az első: 8 éves 14ezer km-el. Hát persze.... évi 175O km....KAMU!
A második: szintén hihetetlen az évi 225Okm. ....plusz a hozzánemértés a saját motorjához! Ezeket 17 első lánckerékkel szerelték gyárilag, nem 16ossal.
hát ez a csuklódtól függ csak... nekem volt már 8 liter is ....(kemény egy menet volt ) .... de ha bevásárolni járok akkor 6,5. Az alá nem ment még. De 11Okg vagyok hozzá!
Hali. Mivel ez a TCX legjobb versenycsizmàja tele van minden merevitéssel, mégis tök kényelmes. Viszont màr van rà egy érdeklödö, de ha neki nem kell akkor utàna szolok neked. Igy fair. üdv
Ahoj srácok!
Brutus meg van még neked az eladó csizmád? Ha igen kérdés van-e rajta bokamerevítés? És mennyi az ára ill. mennyit engedményt adsz a feléből 10-et Viccet félre érdekel a csizma.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,hogy a 2003-as évjárat körüli Tuono-k, gyári állapotban mennyit fogyasztanak (elért min-max,illetve átlag érdekelne). Nyitott kipuffal és egyéb aprósággal ez nőni fog,vagy csökkenni(persze jó behangolás mellett)?
Az újabb verzió (2006 körüli) ettől többet vagy kevesebbet zabál?
Előre is köszönöm!
én Bp-en lakom és itt is hordom szervizbe (nem márkaszerviz). 98 óta járok ugyanoda és nagyon elégedett vagyok. A szervízkönyvbe nem tudom mi az előírás, de mivel én magas fordulaton használom a motort, ezért érdemes 8e km után ránézni. :(
Ma sikerült készíteni Tuono feliratot is a tankra, így most már készen van. Túl vagyunk a szelepállításon és némi programozáson is. :) Kicsit többet fogyaszt, de középtartományban sokkal jobb lett. :)
Valami típushibájuk van e ezeknek?
Csatlakozom hozzátok,
http://www.kepesmotor.hu/april...
2003 as, nagyon tetszik a sor 4 után, imádom!
Tudnátok 1 pár tanácsot adni a motorral kapcsolatban? mire figyeljek, típushibák satöbbi. Ha tudtok valami jó gumit ajánlani ár / érték arányba, azt nagyon megköszönném. Utcai + lightos pályázásra használom. A kawán michelin road2 2 CT-t használtam eddig, de az ára nagyon kemény.
Üdv és köszi!
A második: szintén hihetetlen az évi 225Okm. ....plusz a hozzánemértés a saját motorjához! Ezeket 17 első lánckerékkel szerelték gyárilag, nem 16ossal.
Ha van pár felesleges percetek mondanátok nekem véleményt ezekről a masinákról?
Tuono 1
Tuono 2
Előre is köszi!
Brutus meg van még neked az eladó csizmád? Ha igen kérdés van-e rajta bokamerevítés? És mennyi az ára ill. mennyit engedményt adsz a feléből 10-et Viccet félre érdekel a csizma.
Meg tudnátok mondani,hogy a 2003-as évjárat körüli Tuono-k, gyári állapotban mennyit fogyasztanak (elért min-max,illetve átlag érdekelne). Nyitott kipuffal és egyéb aprósággal ez nőni fog,vagy csökkenni(persze jó behangolás mellett)?
Az újabb verzió (2006 körüli) ettől többet vagy kevesebbet zabál?
Előre is köszönöm!
én Bp-en lakom és itt is hordom szervizbe (nem márkaszerviz). 98 óta járok ugyanoda és nagyon elégedett vagyok. A szervízkönyvbe nem tudom mi az előírás, de mivel én magas fordulaton használom a motort, ezért érdemes 8e km után ránézni. :(
Üdv
Ádám
ha valakinek van eladó tuono-ja jó árban akkor keressen meg elérhetőségek az oldalamon
Aztán tudod?! Kocsma után első a család!