Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom, hogy fejlődött sokat, 2OO3ban kerültem el onnan!

Delelő megvan még?
Naa!Akkor ha legközelebb erre akarsz nosztalgiázni mindenképp értesíts és kerülünk 1et!

Egyébként... viszonylag rendezett tiszta város!Most megváltozott a főutca!Körforgókat kapott meg kerékpárutat!
gyááá, most nézem, szentesi vagy...ott laktam 3 évet...mindíg nosztalgiával gondolok vissza!
De ha magasabb plexit veszel, az meg már hogy néz ki...igazából nekem az a túra plekó sem tetszett rajta!
Jaja én is 193 vagyok azért vettem Tuonot..a monster kicsit kicsi volt...supermenest nem akartam és bandikát és hornet-et sem.
Spm..ben hasalok rendesen...és csókolgatom a sisakot...monta a haver vegyek Goldwin-t azon nem kell így hasalni:)...de hát az túl egyszerü lenne..majd a nyugdíjból..ha megérem.
Akkor felejtős a plexi..a pluig is?az kicsit magasabb mint a gyárinak mondott gumiperemes plexi.
Olyan jókat megyek...szeretem ezt aaaa...
Köszi hogy írsz..válaszoltok..
Ez így igaz !
Aki ült már RSV-n annak utána minden motor kényelmes
Bár szerintem csak megszokás kérdése én simán elmegyek vele 150 km-t megállás nélkül csak városba ne keljen vele menni mert az tényleg maga a pokol!
Szerintem kezesebb lesz mint a 2-es tuono!Az pedig,hogy lehet -e vele vadulni ahhoz kétség sem fér!A kényelem meg majd elválik,ha kipróbáltuk!
Ne legyen igazad!
Ha megnézitek az új Tuono promo filmjét, láthatjátok hogy pályán és szerpentinen mutogatják ahogy versenytempóban közlekedik. Ebből is látszik, hogy nem utazgatásra, túrázásra szánják! Ez egy randalírozó motor, ahol az ülésbe állandóan úgy is tornászol. Ha kényelmesebb apriliát akarsz némi hajlandósággal a sportosságra akkor ott a Shiver, esetleg Mana, de abba már nincs túl sok sportosság. Én ezt így látom.
Ne àlmodj ez màr nem megy sehova. Az uj àra 4.4 millio, akcioban 4.
Új galerííí! A v4-es fenevadról!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem csak ritkán csinált ilyet 2006-ban a FALCO-m de a biztonsági kapcsoló adta meg magát 9 pénz volt akkor!

Üdv!
Ja azon el is lehet!De az RSV-nél ugyanazt az ülést képzeld el úgy hosszú távon,hogy valójában a tökeiden ülsz!

50-80 kilóméterenként kénytelen vagyok beiktatni egy-egy kényszerpihenőt!

Talán 100 ha jók az utak....na de ez az ami ritkaság számba megy nálunk!
Lehet igazad van! De ha 4 milla az indító akkor abból még tuti szorítanak le! Legalábbis remélem!

Kényelmetlen az az ülés ..

Nekem az RSV után szerintem felüdülés lenne!

Mindenesetre ki kell próbálnunk annyi szent!
Sziasztok! 2003-as Tuonom van. 4 éve van nálam, de még ilyet nem csinált. Beindítom, oldaltámasz fel, kuplung be, majd sebességbe és abban a pillanatban leáll a gépezet. Lehetséges e, hogy az oldaltámasz biztonsági kapcsolója szórakozik? Előre is köszi a segítséget. Üdv
ez nagyon szubjektív... a mi fajtánkra is írják, hogy fapados, meg hogy huligánkodni való, nem hosszú útra! Simán elülök rajata egész nap, úgy hogy nincs semmi bajom!
nekem volt egy túraplexim, de nekem pont nem volt jó. Mondjuk 192 cm vagyok, pont a sisakomra dobta a szelet, majdnem megbolondultam, úgy dübörgött, visszatettem a sima gyárit, ezzel sokkal jobb minden, mellel veszem le a szelet! ...de ha "SPM" fokozatban vagy, illik ráhajolni a tankra!
Bocs elfelejtettem.
Ok csak nem szóltál vissza.
Hàt ujonnan ez màr sosem lesz 2.8-3 milla, azok az évek elmultak. Sajnos az uj V4es Tuono-ban pont az ülését kritizàljàk, illetve hogy fàraszto hosszu uton.
Ahha!Lesz az olcsóbb is! Le megy az 2,8 3-ra is csak "évek" kérdése!Addig gyűjtögetek és reménykedem ,hogy az rsv-t beveszik!De először is ki kéne próbálni,hogy van -e olyan jó mint ahogy kinéz !Az ülés is kényelmesebbnek néz ki mint a 2-es tónyón!
Érdekes, mert mult héten megjött hozzànk Kalocsàra.
Apropénz. Ugyan annyi mint neked, csak itt gyorsabban összejön. De annyit biztos nem fizetek egy motorért. Majd ha ebben lesz 50 ezer km. Vagy össze nem törik. Irjà félt hogy mi van veled.
mi az neked?!
Pleko megvan már? A futár azt írja hogy Szekszárdra szállítva