Tunora milyen gumit javasoltok?
Pl nekem a gyári 208-as Dunlop Sportmax bejött,raktam még rá hátra Contit Mausant...de az picit csuszkált...megint gumiznom kéne:(
5-let?
vkinek nincs meg véletlenül vektorgrafikusan a 2003-2005-ös Tuono felirat, ami a motor tankján található? Készül az új külső és szükségem lenne a fájlra. Ami az apriliaforum.com-on van az hibás fájl. :(
Köszönöm
heló eladó egy rv gyujtásalaplap és lendkerék:6000ft
am gyujtásalaplap és lendkerék(rajta van a fogasléc is):7000ft
és van egy rs 50 kipufogó rendszer 94-99 ig:9000ft
Nekem is ugyanaz lenne a problémám,mint SajtiMisinek, hogy sikerült venni végre egy Tuono-t :D , persze szervízkulccsal, és próbálnám eltüntetni, csak nem tudom sehol megtalálni a kódot. Én is szeretném elkérni Tőled, hátha áttudod küldeni!
Előre is köszönöm segítséged! Üdv. Gábor cím: kisboci1@gmail.com
Sziasztok a segítségeteket kérem aki tud 2002-es aprilia rst 1000 hez gyújtótrafót az írjon ide vagy vadmotor@freemail.hu-ra segítségeteket előre is köszönöm
Sziasztok. Van egy 2004es kawasaki zx6r-em. Szeretnek atvaltani egy Tuono-t Kb. Egy 2007-2008as erdekelne.
Tobb kerdesem is lenne:
- nem szamolja-e be valaki a motoromat egy 2007-2008-as Tuonoba
- ha ilyen motort szeretnek van- e valami kulonlegesseg amire ennel a tipusnal figyelni kell?
Pl nekem a gyári 208-as Dunlop Sportmax bejött,raktam még rá hátra Contit Mausant...de az picit csuszkált...megint gumiznom kéne:(
5-let?