Azért, mert a motorosok 8Oszázaléka nem lát tovább a gixeren, meg a zereggyen...
Ez csak nekünk jó, így olcsóbban hozzá lehet jutni, aki ilyet szeretne. Én is elég jó árban jutottam hozzá az enyémhez.....eladni meg sztem nem mostanában fogom.
Nézegettem hogy melyik motor veszti a legjobban az értékét és az egyik az pont a tuono pedig felszerelésben az egyik legjobb.Igazából nem is értem hogy hogy lehet ilyen olcsón adni-venni őket!
Sziasztok!
Bár nem nagyon szoktam írogatni a fórumra(nincs sok időm),de most a segítségeteket kérném.Motort szeretnék vásárolni és kinéztem egy Aprilia Tuono-t ,125 cmm,220 ezerért,2004-es évjáratú,megvannak a papírjai 10000 km van benne,arrow sportkipuffal,vízhűtéses tuningmentes,elöl hátul tárcsafék,szép állapotban van mind motorikusanmind külsőleg.Na most az lenne a kérdésem megér-e ennyit ez a motor,megbízható? Mert én nem nagyon találátam véleményt róla....Szóval ha valakinek netán van ilyen szívesen veszem a véleményeket.Előre is köszönöm a válaszokat!
Szevasztok! Szeretném felajánlani segítségemet a motoros társaknak. Műanyaghegesztéssel ill. üvegszálas javítással foglalkozom Mezőtúron (gondolom ez csak a Szolnok ill Békés megyeieknek érdekes), bár ne legyen rá szükség ám ha mégis keressetek bármikor! 0630/645-1698
Sziasztok !
Legyen olyan kedves , az az illetékes személy , aki meg tudja mondani nekem , hogy honnan tudok szerezni Aprilia SL 1000 Falco-ra ekeidomot . Vagy kivel tudok csináltatni olyat ?
A válaszokat előre is köszönöm !
necces. elvileg a kuplung csuma ugyan az.
a féknél van ahol a tuonon már radiális a felső henger, mig a millénél nem.
De ha csak magát a kart akarod cserélni akkora teljesen kompatibilis.
Ez kizárólag elektromos probléma...................szerintem, nem igazán értek hozzá, de ha dermedt az olaj akkor is kéne tekernie. Én az ujabb tuonoval jártam így.....a tank alatt egy kontakt-hibás stekker bosszantott hónapokon keresztül. Gondolt egyet( elmozdult a vezeték) és megált! Megmozgattam a csatit, "töltött" és ujból elindult!
Aksi sarukat lehúztad kulccsal, vagy csak vissza raktad ideiglenesen? Húzd meg!
Mozgasd meg az összes stekkert amihez hozzáférsz! Ecu csatlakozókat is megmozgathatod! Meg minden stekkert fúj be kontaktsprayel................hátha segít!
Mert a problémád szerintem csak ilyesmi jellegű lehet!
Sziasztok! Valaki segítsen nekem! Régi tuono ezresem van és a téli indítással van némi problémám! Az gond ha nem fűtött garázsban tartom a motort, nem igazán volt beindítva már 1 hónapja?! Az aksit tökig feltöltöttem, beteszem és amikor a kulcsot elfordítom akkor "betölt" minden de amikor az indító gombot megnyomom akkor újra olyan hangot ad mikor elfordítjuk a kulcsot és "betölt"! Valaki tudna ebben segíteni?! Mivel lehet a gond? Lehet h csak az olaj megdermedt? Várjak az indítással tavaszig? Mit tegyek
Please help mee!
Így a telet nem fogom kibírni a motor dübörgése nélkül!:S
Előpre is köszi
Üdv
Davetuono
A dobok most kezdenek mutálni...kipusnál vannak, nem volt bennük tömés...
Na de 2OO8ban a te vasad 3 éves volt, ez meg még egy se..., plusz, azok a dobok marhára tetszenek!
na csak jó lesz már...
nem az olasz veszit sokat,jelen piaci helyzetben semminek nincs erteke.
Ez csak nekünk jó, így olcsóbban hozzá lehet jutni, aki ilyet szeretne. Én is elég jó árban jutottam hozzá az enyémhez.....eladni meg sztem nem mostanában fogom.
Teljesen igazad van!
Nézegettem hogy melyik motor veszti a legjobban az értékét és az egyik az pont a tuono pedig felszerelésben az egyik legjobb.Igazából nem is értem hogy hogy lehet ilyen olcsón adni-venni őket!
Bár nem nagyon szoktam írogatni a fórumra(nincs sok időm),de most a segítségeteket kérném.Motort szeretnék vásárolni és kinéztem egy Aprilia Tuono-t ,125 cmm,220 ezerért,2004-es évjáratú,megvannak a papírjai 10000 km van benne,arrow sportkipuffal,vízhűtéses tuningmentes,elöl hátul tárcsafék,szép állapotban van mind motorikusanmind külsőleg.Na most az lenne a kérdésem megér-e ennyit ez a motor,megbízható? Mert én nem nagyon találátam véleményt róla....Szóval ha valakinek netán van ilyen szívesen veszem a véleményeket.Előre is köszönöm a válaszokat!
http://www.ultimateparts.net/a...
Legyen olyan kedves , az az illetékes személy , aki meg tudja mondani nekem , hogy honnan tudok szerezni Aprilia SL 1000 Falco-ra ekeidomot . Vagy kivel tudok csináltatni olyat ?
A válaszokat előre is köszönöm !
a féknél van ahol a tuonon már radiális a felső henger, mig a millénél nem.
De ha csak magát a kart akarod cserélni akkora teljesen kompatibilis.
Egy kis segítséget kérnék. A Tuono fék kuplung karja megegyezik a Mille karjaival?
Aksi sarukat lehúztad kulccsal, vagy csak vissza raktad ideiglenesen? Húzd meg!
Mozgasd meg az összes stekkert amihez hozzáférsz! Ecu csatlakozókat is megmozgathatod! Meg minden stekkert fúj be kontaktsprayel................hátha segít!
Mert a problémád szerintem csak ilyesmi jellegű lehet!
Üdv
Please help mee!
Így a telet nem fogom kibírni a motor dübörgése nélkül!:S
Előpre is köszi
Üdv
Davetuono