Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajánlottak egy 2006os RSV Mille Factory-t A motoromért (plusz ráfietne természetesen) Tuonosítás durván szeritntetek mennyibe fájna? Fejidom, lámpa, hasidom.

Bontottan nemigne lehet ilyesmiit találni az a gondom :(
Csáo

Ha tud valaki 2007es tuncihoz ECU-t csörrentsen!
70 389 6486
Időben kérj időpontot az ocsmány irodában mert én úgy jártam hogy 2.-án vonták i ezért a hónapot még fizetnem kellett.
hello srácok!
nem tudtok 2005 ös tuonot bontotat?
Fasza! Bár énmár kivonattama mocit de ok. Csak legyen meleg, mertén nagyon jegesmedve vagyok
Na akkor ezt hozzuk össze, okt.23-án lesz a jótékonysági menet Devecserbe, elvileg nem fog esni. Én megyek, SM-ATI az biztos ott lesz, ugyhogy gyere te is.
Szeva Pray!
Én benne vagyok a próba útban........., ha idén lesz még jó idő! Ha nem akkor marad jövőre. Okt végén kivonatom Tuncit, uhogy majd kiderül!
Majd itt fórumon egyeztetünk!
Néztem adatlapod, uhogy Zeg nincs is messze...!

Üdv
én benne lettem volna ha 3 hete szolsz...
SziasztoK!

Basszus egyre jobban tetszenek a Tuonok. Már már annyira hogy lehetséges hogy a jövő szezon egy ilyen motorral kezdem. Bár még nem mentem vele de valahogy belülről ösztönösen azt érzem hogy ezlenne az igazán nekemvaló motor. 950SM re akartam eleinte cserélni a CBR-t de annyira drágán mérik őket, hogy nemhiszem megérné. Egy jó tuonot pedig félmillióval olcsóbban lehet kapni. Valaki esetleg bennelenne egy közös motorozásbanmiközben pár km erejéig motortcserélnénk? Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen feelinget ad.
Paradicsomod nincs....éppen lecsót főzök.
cagiva mitom eladó vagy cserélhető Rs 50-re! stb 50-es 80-as motorra..

Galéria:
http://sportmotor.hu/motoros_k...

msn és email: csababoy0@t-online.hu
'07-es tuonohoz kellene nekem bal első lámpa ha esetleg van. Köszi

Üdv
Svàjc. Még mindig.
hol bandázol
Van most fent egy szép piros 1,3M-ér, nézted? Szerintem ez a színkombó a legszebb. matricázás stb....
Ti még motoroztok, vagy eltettétek már a cumót? Én még a minap nyomtam, de már csúszkál a nagy hidegben.
Az enyém is elado. Gyönyörü fehér szinben és nagyon megkimélt àllapotban. Képek az adatlapomon.
Csak gondoltam bedobom a köztudatba hátha valakinek kell.. Jól jönne plusz egy kis kavics az autóhoz de ha nem adom el a kipufogót,akkor sem fogok a kardomba dőlni
Balu: minek akarod most eladni a tuti dobodat?
Nekem a régebbi fézerem van és szintén nagyon jól teszi a dolgát.Tény,hogy nincs annyira telefukszozva mint a tuono de azért egy rávaló rájderrel képes meglepetést okozni by Oncsik Zoli
Én most hétvégén voltam Kakucson pályázni és utána motorozni pár haverral. Volt, hogy cseréltem egyik barátommal, neki FZ1S Yamahája van. Mindkét helyen nagyon jó volt a motor, de nagyon "puha" a Tuono-hoz képest és nem kelt semmilyen érzést bennem. :(
Hibátlanul teszi a dolgát, de nem csal mosolyt az ember arcára. :)
Még esetleg a yamaha fzs1000 is jó választásnak tűnhet.
Szia!
Igazából nekem a z1000 volt(van) az első nagymotorom,anno az sv1000-sel szemeztem még.Maximálisan bevált a moci,nem is azért adom el,mert valami panaszom van,csak egyszerűen vágyok más motorok megismerésére is.Mai napig húz a szívem a v2-sek után,de sv-t nem akarok már,mert kényelmetlen és nem olyan tetszetős mint 2 éve.Igazából megfizethető kategóriában,és kényelemben csak a tuono maradt.Nagyon jókat írnak róla,brutál erős,pörgős,minőségi és kényelmes.Ki szeretném próbálni.Nagyjából ennyi.Ha z1000-t szeretnél,maximálisan ajánlom,nagyon jó városi és kanyarvadászós motornak.Bár én sokat túráztam vele idén is,arra is megfelel.Ki kell próbálnod..be fog jönni. üdv.:---norbi---
TUONO alkatrészek kiegészítök SZERVÍZ!

70 389 6486