Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

miért cserélnéd el Tuono-ra? Én pont Z1000 és Tuono között vaciláltam, végül Tuono lett, de lehet a következő Z1000 lesz.
Érdeklne a tapasztalatod a Kawával, illetve a csere oka, ha publikus.

Köszi
Ádám
Én ezt ismerem, merem ajánlani.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono-41
13593
Sziasztok!
Aprilia Tuono motor érdekelne eladó 2006-tól,vagy csere Kawasaki z1000-rel értékegyeztetéssel.Képek az adatlapomon.--norbi--
Én nem találok,küld el a linket ha tudod.köszi
15e körül van az ebay-en, 3 pólusú "régi" RSV-hez való.
Helló Tuonosok!
Szükségem lenne 2003-as Tuono főtengely jeladóra,ha valakinek van,vagy tud szerezni megköszönném.tel:30 2180890
A gyári ár harmada volt. Akkoriban 96ért adtak volna egyet a márkakereskedésben. Ez már 3 vagy 4 éve volt. Esetleg próbálhatsz szerezni bontottat is.
Köszi szépen,ha nem titok mennyi volt?
Ha minden igaz, akkor megegyezik az RSV blokk szabadonfutóval. Én tőle vettem RSV-hez, kérdezz rá: 0670hetven3122
Sziasztok!
Szügségem lenne 97-es évjáratú,karbis 650-es pegasohoz SZABADONFUTÓRA!
Minden megoldás érdekel!20/960 3728!
Köszi a segitséget előre is:-)) Lacc
Múlt héten sem volt a legjobb iő, de mivel a mostani hétvége ki volt lőve, így mút vasárnap lenyomtam 510km-t a Mátrában és a Bükkben. :D A túra is és a motor is baromi jó volt.
Tiszta borús volt minden, nem jött meg a lendület ma. Majd jövő7en.
ELADÓ!30/2180890
A kuplung joo már
Munkahengerben a szimering adta meg magát azért levegősödött meg már az olajat is átengette .
Tatay motornál meg is csinálták elég hamar meg a hátcsó fék sem levegős már.
Most minden okés a géppel holnap ebéd után nekem is joo ! majd csörögjetek .
Az a lényeg hogy nem komoly akkor .
Az osztráknak meg megkell mutatni mien egy igazi tenyeres magyar lángos.
Nos.....fültanuja voltam, mikor a Zsani megkarcolta az idomot véletlenül a csizmájával. Ha ebből indulok ki, akkor gyanitom az osztrákot már betöltötted debreceninek, vagy májashurkának.
Eladó 2003-as RSV TUONO ,piros színű 18400km van benne,magyarországi,törzskönyves,két gyári kulcs,műszaki 2011 októberig,sport dob,k&n légszürő,Triton Eprom,a motor szenzorhibás,működik ki lehet próbálni,de 3500-6000 ig fulladozik.Kihasználatlanság és időhiány miatt miatt én nem akarok vele buherálni.820 000 ft-ért elvihető, 60000ft a szenzor hozzá. tel.:30 /2180890
Nem nem , semmi féle kerék nem volt..................Sopronba bevágott elém egy osztrák a lámpáknál és hátulról bekopogtattam!
40 körül gurulhattam, satu és egy csöpp olajfolton megcsuszott eleje.......onnan meg már menthetetlen volt! Nem lett nagy baja gépnek, de kibaszott bosszant!
Ok holnap mikor gondoltátok? Irjatok ide vagy csörögjetek, ha tudtok valami konkrétat!

Üdv
Mi volt a kuplunggal? Had tanuljunk.
Nem... De most már kimegyek, megszámolom.

És majd....talán.....esetleg.....elárulom.
Na mi volt....had tippeljek. 1kerék?

Holnap ha jó idő van, ebéd után értekezzünk.
Szevasz !
Elfektetted a vasat?
Mi történt pont irni akartam hogy holnap mehetnénk egyet gurulni ha jobb idő lessz.
Sziasztok!

'07-es tuonohoz keresek bal első lámpát, első sárvédőt és váltókart!
Vagy egy jó műanyaghegesztőt, aki a sárvédőmet megtudja javítani, pótolni kell a bal oldalát-10 cm -s darabon!

Köszi
Sosem tudod meg