Eladó RAPTOR (Feri) dob régi Tuonora, összekötő csővel. Teljesen új állapotban csak egyszer volt fent kipróbálás miatt. Ára: 49ezer Ft. Érdeklődésre küldök képet, addig itt egy videó: http://youtu.be/2RfqU3--bEU
Májusban vettem a motort (régi Tuono) és ma láttam először másik Tuono-t pedig sokat használom a gépet.
Ma du 3 körül Roosevelt tér. Nem innen volt vki? Ezüst régi fajta Tuono, mint Fano-é.
Annyi a problémája a dolognak,hogy lelkiismeretesen kell tisztítani.Ha ez gond akkor sokkal jobb a papírszűrő.Mondjuk az apriliánál nem nagy mutatvány kivenni a szűrőt.A tisztítás száradással együtt kb.egy nap.
Az már névleges 140...
Szerintem nem lesz jobb, és ha elhanyagolodm vagy szarul gondozod akkor szépen "áteriszti" a port és kinyiffantok azt a jó kis V2-es rotaxot.
Az enyém látszik? Én csináltam. Meghajlitottam egy lemezt, fúrtam rá 4 lyukat, felcsavaroztam, furtam rá még kettőt, felraktam a rendszámot is, majd visszabontottam, lefújtam feketére és kész. 5OO ft-ba került a lemez az OBI-ban, ami pont odapasszol méretben.
Egyik haverom vett 12ért, igaz nem k&N, én is olyat kerestem, de nem találtam, csak 18ért. Bogláron vette az Apriliánál, nem volt több.
Szóval azt mondod nem sokat érezni tőle? Lehet akkor nem is erőltetem.
Múlt héten lecseréltem a légszűrőt a motorban és ha már úgyis cserélni kellett akkor vettem bele egy K&N-t. Nagy különbség nincsen, de mintha a gázreakció gyorsabb lenne. Nem sokkal drágább mint a gyári és ráadásul tisztítható, így mindenkinek ajánlom! :)
Csak felraktam hirdetni, de attol még nem biztos hogy eladom. Ha jön jo ajànlat esetleg, de nem sürgös.