Nem tudom..Lehet fazer 1000-rel vagy vtr-rel..Még nem nagyon döntöttem persze majd csak akkor gondolkozom rajta komolyabban ha kicsengetik érte a pénzt..
Szia!
Mo. on én nem tok -attól még lehet!- én annó az RSVmhez innen rendeltem: www.powup.net, a Falcobean +van!
Az eprom 1 már előre +írt vezérlés, nem lehet sem hangolni, sem átállítani! Vannak az általános epromok pl.: Triton -ami nekem is van- ezzel annyi a történet h sport légszűrő és nyitott dob kell hozzá, semmi más! Vannak a speciálisan kipufogó rendszerekhez valók, pl.: Akrapovic, ezek jobbak, mivel célirányosan adott rendszerre van kiképezve, csak 1 Akra rendszer -nem dob, rendszer- és a hozzá tartozó vezérlő chip sztem ing, gatya!
Először a sport légszűrőt és a nyitott dobot szerezd be, ha ezek +vannak akk jöhet egy chip, javaslom még a nagyobb átmérőjő légbeömlőt amit én is hajtok most! :D
Ha +lesz akk elviszem beméretni, kíváncsi vok h mit tud!
Nem tudom,hogy lehet e állitani a fogyasztást.
A mai nap kimentünk Romániába gurulni és sikerült is 700kmt menni.A fogyasztásom 90-100-as tempónál 5,2-5,5l volt.
A kódot a sajtimisi@hotmail.com -ra tudod küldeni és nagyon köszönöm,hogy átküldöd.
Ja igen a tuning légbeömlőt nem mondtan a telóba,de az is van !
Én még nem láttam full burkolt falcot,még képen sem!De egy ügyes kezű műanyagos szerintem mindent megold !
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy honnan tudnék szerezni megírt eprom chipet egy 2004 es tuono hoz mert sehol nem találok,és még egy kérdés ,hogy ezt az eprom chipet hozzá kell e hangoltatni a géphez és ezt hol tudják megcsinálni?Ha valakinek van használt az is érdekel.Segítségeteket előre is köszönöm.
Köszi szépen ha átküldöd a kódot,mert ma belepörög a 30ezerbe.
A kérdésedre válaszolva én 90kg vok. és nagyon jól fogyaszt a kicsike,de szerintem lehetnék 110kg is akkor se enne többet,persze meg lehet vele etetni a 8-9 lt is.
Most pedig indulok a haverral és elgurulunk Kolozsvár környékére....
Én ma mértem először a fogyasztást!
100km-t motoroztunk átlag 120km/h-val, 4 alkalommal volt 160km/h kb össz 20km-en! Így evett 5,8at! Múltkor a Balaton körülin kicsit dinamikusabb közlekedés mellett -130tól 160ig 1*,2* 200km/h- evett olyan 6,4 körül! A következő a közúti -nem pálya- csapatás lesz /amit nem szabad csinálni!/ ahol 7,5-8l-es kb-i fogyasztásra számítok!
Tehát én azt mondom -hasonlóan mint az előttem szóló- h:
-5,5l/100km (nagy távolság, átlag 120-130, nem nyelez, nem forgat nem gyorsít ki mint a barom)
-6,5l/100km (ez már némileg dinamikusabb, komolyabb kigyorsítások, szigorúbb előzések, átlag 130-170)
-7,5-8,5l/100km (csapjunk a lovak közé, ahol lehet nyél gáz, intenzív kigyorsítás, magas fordulat, átlag 140-200, ahol lehet 200 felett is +mutatni a sor 4nek h mi is tudunk ha akarunk! :):):) )
-9-13l/100 (pálya, az RSVmmel voltam néhányszor és 1* +néztem mit eszik, ha jól emléxem 13l volt 100on! :D:D:D )
Minden a csuklótól és a vérmérséklettől függ, nekem kb ezek a tapasztalataim!
Ami még érdekes lehet h 107kg vok uh nem pehely súly :), de sztem az h 80 v 100 ezeket a vasakat nem igazán érdekli, nem mutatkozik + a fogyasztásban! A 2 személy már esetleg, de sztem ott sem nagyon beszélhetünk többről mint 0,5-0,8l
Az a duma + h a V2 sokkal többet eszik mint a sor4, 1*űen baromság! Nekem volt 1000es sor4em is és kb 0,5l-rel evett kevesebbet! Tény h kevesebbet eszik a sor4, 1/2l nem oszt nem szoroz!
Köszönöm
Ádám