Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a falcosok között !
Ahogy olvasom már minden van a motorodon,esetleg még egy 15-ös fogaskerék előre és szerintem csak tankolni kell bele,ja meg húzni a gázt!Pover comm szerintem erre a motorra felesleges rongyrázás !
A kezelési angolul van,de szinte ugyan az mint a
millé-nek/az van magyar is/!
Nekem egy módosított inj.térkép van rajta.Eléggé harapós lett ezzel és az alapjárati lengedezés is mérséklődött..Relatív baráti áron sikerűlt rátetetni..
Elvileg az enyémben van 1 Triton chip, K&N sportlégszűrő és 2 LeoVince dob, csak gondoltam ha találok használt PC-t akk lehet h bele rakatom! Újat semmiképp nem veszek, uh marad ez a felállás!
Neked is van eprom a vasadban?
Hol és mennyiért vetted?
Én úgy vettem észre, hogy apriliákhoz elég jól hozzáférhetőek az előre megírt epromok (chipek) egy nyitott kipufogóhoz és sportlégszűrőhöz. A PC sokkal drágább lenne, persze valszeg jobb is, de ezek az epromok ár/érték arányban szerintem megérik.
Üdv!

Power Commander nem naon van úgy látszik! :(
Mondjuk sejtettem, viszont szívesen fogadnék bármilyen infót Falcokkal kapcsolatban! (pl: magyar leírás, műszaki könyv, alkatrész ellátás, tapasztalatok, vélemények, összehasonlítások az RSV-vel és a Tuono-val, stb...)

Köszi!
Tegnap délután 5 körül Veszprémnél a 8-as úton jött velem szembe egy új Tuono (Szfehérvár irányából). Nem Te motoroztál arra?
Nekem is bőven elég a tanktáska hátizsák kombó...
Egy variáció pakolásra: tanktáska+hátsó üléstáska. Meglepően sok cucc fér bele így is és a tanktáska még egy emelettel bővíthető.
Motoros jóidőt mindenkinek.
Sziasztok!

Nekem 1 Aprilia Falcom (2003) van és az lenne a kérdésem h nem tud e vki hozzá használt Power Commandert?!

Az is érdekelne még h milyen hatást lehet várni tőle?
A motor gyárilag -mint tudjátok- kb 115LE és 96NM!

Előre is Köszönettel mindenkinek!

KOKO
Akkor ezek szerint mégis lehet, bár nekem nem sikerült.
MRA túraplexi olcsón eladó Tuono-ra (03-05). Ára: 12.000 HUF.
Ha olyan csoportban vagy ahol veled kb egy ritmusban motoroznak, akkor lehet lendületesen, kellemesen is motorozni, anélkül, hogy különösebben nagy kockázatot vállalnál és mégis sokkal komolyabb kanyarsebeséggel, mint utcán.
Szia

Én sem pályáztam még, de valamikor el kell ezt is kezdeni
Ez hol van? A Hringen? Még sosem pályáztam, nem hiszem, h ott kéne kezdenem.
Déli part vége. Balatonberény. De a Bakonyon keresztül megyünk, én nem autópályázom.
Melyik részére jöttök a Balcsinak?
Az nem rossz.
Azért a helyedben megnézném a régit, hátha meg tudod csinálni. Csak szét kell forrasztani és felpucolni, ahogy asszem' Zé is leírta.
Még nem rendeltem meg, de maholnap megrendelem. Szállítással együtt kb 9e Ft.
mennyiért rendelted?
Már megnéztem, hogy a gyári az Hitachi gyártmány (asszem), így veszek egy olyat, csak az kb 1 hét mire itt van, hétvégén meg már kell a motor.
Átmenetileg megoldás...csak az gyengusz, hamarabb szétmegy.
Csináld meg a régit, a robogó relét meg tedd el tartalékba.
nekem egyszer sikerült.
Végre megint jó a motor, persze meg is áztam vele rögtön. Pénteken irány Balaton a Bakonyon keresztül, szombaton, ha nem vagyunk túl másnaposak akkor csinálunk egy Mecsek túrát, vasárnap meg vissza Bp megint a Bakonyon át. :)
Szia moha!
Nem sajnos a Tuonora nincs gyári rendszer!
Ez a két doboz Skarabeon volt,gyári 2 kulcsos,bizt záras,20-e /db áron mehet,ami baráti ár!
Akit érdekel 20-4806536!
Rohanok meló van!