Üdv a falcosok között !
Ahogy olvasom már minden van a motorodon,esetleg még egy 15-ös fogaskerék előre és szerintem csak tankolni kell bele,ja meg húzni a gázt!Pover comm szerintem erre a motorra felesleges rongyrázás !
A kezelési angolul van,de szinte ugyan az mint a
millé-nek/az van magyar is/!
Nekem egy módosított inj.térkép van rajta.Eléggé harapós lett ezzel és az alapjárati lengedezés is mérséklődött..Relatív baráti áron sikerűlt rátetetni..
Elvileg az enyémben van 1 Triton chip, K&N sportlégszűrő és 2 LeoVince dob, csak gondoltam ha találok használt PC-t akk lehet h bele rakatom! Újat semmiképp nem veszek, uh marad ez a felállás!
Neked is van eprom a vasadban?
Hol és mennyiért vetted?
Én úgy vettem észre, hogy apriliákhoz elég jól hozzáférhetőek az előre megírt epromok (chipek) egy nyitott kipufogóhoz és sportlégszűrőhöz. A PC sokkal drágább lenne, persze valszeg jobb is, de ezek az epromok ár/érték arányban szerintem megérik.
Power Commander nem naon van úgy látszik! :(
Mondjuk sejtettem, viszont szívesen fogadnék bármilyen infót Falcokkal kapcsolatban! (pl: magyar leírás, műszaki könyv, alkatrész ellátás, tapasztalatok, vélemények, összehasonlítások az RSV-vel és a Tuono-val, stb...)
Egy variáció pakolásra: tanktáska+hátsó üléstáska. Meglepően sok cucc fér bele így is és a tanktáska még egy emelettel bővíthető.
Motoros jóidőt mindenkinek.
Ha olyan csoportban vagy ahol veled kb egy ritmusban motoroznak, akkor lehet lendületesen, kellemesen is motorozni, anélkül, hogy különösebben nagy kockázatot vállalnál és mégis sokkal komolyabb kanyarsebeséggel, mint utcán.
Végre megint jó a motor, persze meg is áztam vele rögtön. Pénteken irány Balaton a Bakonyon keresztül, szombaton, ha nem vagyunk túl másnaposak akkor csinálunk egy Mecsek túrát, vasárnap meg vissza Bp megint a Bakonyon át. :)
Szia moha!
Nem sajnos a Tuonora nincs gyári rendszer!
Ez a két doboz Skarabeon volt,gyári 2 kulcsos,bizt záras,20-e /db áron mehet,ami baráti ár!
Akit érdekel 20-4806536!
Rohanok meló van!
Ahogy olvasom már minden van a motorodon,esetleg még egy 15-ös fogaskerék előre és szerintem csak tankolni kell bele,ja meg húzni a gázt!Pover comm szerintem erre a motorra felesleges rongyrázás !
A kezelési angolul van,de szinte ugyan az mint a
millé-nek/az van magyar is/!