Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kaptam 2,5 dl-eset.
Mivel fél literes a legkisebb kiszerelés, így lecserélem elől, hátul és a kuplungban is.
Te is a hátsó féknél cserélted? Vagy kuplung?
Múlt héten pdig lecseréltem az első gumit Continental Sport Attack-ra és egész jól működik. Kicsit féltem, hogy a Continak nincs nagy múltja a motorkerékpár gumikban, de egyenlőre elégedett vagyok.
Még a héten én is lecserélem a hidraulika folyadékokat, vettem 5.1-es Ferrodo olajat és max 30 perc az egész művelet. Ennyit szerintem is megér.
Miután írtam ide én is utánaolvastam a neten és én is arra jutottam, hogy több aprilia robogóban is ilyen van, bár más csatlakozóval, de az egy perc alatt forrasztással orvosolható. Így a közeli robogókereskedésben vettem egyet 3500 Ft-ért.
Nagyon fájt volna ugyanez az apriliából 25ért...
Vagy kell egy berugókart heggeszteni rá addig.

Én meg ma légtelenítettem a hátsóféket, fogott eddig is, de innen onnan hallottam, hogy ez típushiba, gondoltam sokat nem veszítek, kipróbálom. Most ég és föld, nagyon frankó lett.
Hi! Svájcba csak az útlevél jó? Esetleg személyi?
Nem olyan nagy a baj. Volt itt ez már napirenden és kiderűlt h több robogó mágneskapcsolójával is műküdik. Naki v Harpi csinált már ilyen cserét, megvan egy párezerből.
A betoláshoz 4 ember kell, 2 ül a motoron, kettő meg tolja. Így működik a dolog, a tegnapi motorozás alatt teszteltük többször is. :)
Ma kiderült mi a baj. Nem az önindító romlott el, hanem az ülés alatti mágneskapcsoló nem húz be, így nem adja át az áramot.
A kapcsolóra 50A van ráírva, de a szerelő szerint ebben kb 150A-esnek kéne lennie.
25-30e Ft. :(
Hétvégén meg mennék 3 napra motorozni. Szuper...
A kolléga azt írta megadta magát az önindító. Az nem típushiba. A relé amiről te írtál az meg nem önindító Csak hogy pontosak legyünk.
Szerintem nem majdnem lehetetlen betolni hanem lehetetlen betolni a V2-t.
Szia!

Az oldaldoboz tuonora való?

Várom válaszod!

Imi
Szia

Egy kis info az rsv fórumról:)

Ez is típusszórás függő...
Nekem pl csak akkor csinálja,ha gyengélkedik az aksi,és nem addja le a teljes feszültséget.
Nekem még nem kelett cserélni pedig 6 éves a gép.
De vannak itt ketten-hárman akik szenvedtek vele.
Az ok a relé felületének az oxidációja.
Kis csiszolás,vagy csere megoldja a gondot.
asszem 4 ezer forint :roll:
Szia

Típus hiba

Üdv
Gábor
Remélem nem bánom meg, hogy olasz motort vettem. :(
Ma reggel megadta magát az önindító, a V2-t meg szinte lehetetlen betolni. :(
Holnap utánajárok az ügynek.
Vagy még valami ilyesmiben kéne gondolkodnod sztem.

http://www.cx-gl.hu/images/tag...

Hy!
Eloptad az 5 letem:-))
Pont erre gondoltam én is,de nem kapok hátsó ülést,a projektre:-((((
Dobj fel 1 képet ha kész!
Hozd a hűtőtáskát a sörökkel, felcsavarozom
Gabi, inkább egy nagy hűtőtáskát csavarozzál fel arra az ülésre tele sörrel. Én a mágneses tanktáskát alakitottam át, hogy feltehető legyen.... bár nem igényelt túl nagy átalakítást, négy fülecskét pattintottam a táska négy sarkára és pici gumipókokkal nagyon szépen fel lehet tenni. A tankot nem bántja a gumipók, mert még ott van a táska lafogós része, azon fekszik... alul meg ott vannak azok az idom rögzítő csavarok, oda be lehet akasztani, teljesen jól működik.
A Mille Motor Kft bulit szervez leendő és jelenlegi Aprilia tulajoknak:
http://www.rsvforum.com/index....
Legyet ott Ti is Dunakeszin!
Szétcsapunk pár tesztmotort
Hali

A pakolás csak hitelkártya kérdése . A mocimnál én is küzdöttem a pakolás problémájával. Nekem sikerült szereznem egy bontott hátsóülést, amire egy GIVI dobozt rögzítek. Már csak egy új huzat kell és kész a projekt

Üdv
Gábor
szityyyu!
Ahogy megvan a megoldás dobok fel képeket!még én is vergődök,mert mint tudod nincs hozzá gyári rendszer,valamit ékelek rá! Sufni tuning 1000-rel
edee
Hát nem 1x-űűűűűűűűű Én vállalkozó vagyok,multiknak hordok ezt-azt kamionnal,pl a hetem úgy nézett ki hogy kedden beültem,és péntek este,szószerint kiestem!Ha tele a tököm,bacok menni,és túrázok,ennyi a trükk,én megtanultam 1-et,igaz közhely de nem szabad semmit kihagyni,dógoznyi meg mindi kell,szóval adj magadnak időt,hogy élni is tudd az életet
Ha be nézne mégi 1 hátsó ülés az kell!
Az oldal dobozokat meg asszem eladom,rossz most a fényképezőm,de rakok fel majd képeket róla,hátha kell valakinek,bocsi rohanok motorozni:-)))))Szép 7 végét nektek:-)))