Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézem már az RSV fórumon is, marha jók azok a színek.
és ez?
Ez milyen?
Szia,

Angliából rendeltem a cuccot (és kb 5 nap alatt itt volt). Nem akartam túraplexit, így a double-bubble (racing) plexit választottam, mert ez jobban illik a motor formájához. A szélvédelme jobb, mint a gyárié, de gondolom közel sem olyan, mint a túráé.

Üdv
Ádám
Hello te vagy a Keszthelyi Peti?
Szia Ádi!Hát igen magyarországon nem találsz ilyen utakat meg tájakat!Lenne egy kérdésem a tuonodra hol veted ezt a plexit mert ilyet még nem láttam tuonon még nem láttam ezt a formát
Sziasztok,

megjöttünk Toszkánából. A Tuonot még jobban megszerettem, mint eddig, nagyon jó és sokoldalú motor. A kinti utak pedig hibátlan minőségűek és végig kanyarokkal vannak tele. Én voltam már túrázni olasz alpokban és többször Ausztriában is, de ezeken valahogy sokkal nagyobb forgalom volt. Itt ha nem a legfelkapottabb túristahelyen voltál, akkor alig találkoztál másokkal. :)
Sziasztok!Nincs valakinek eladó üléspúpja 2004-es tuonora már mindenhol kerestem de sehol nem találok
Irj emailt a petivagyok@freemail.hu-ra. Irok útvonalat és megbeszéljük a dolgot!
Hát jól döntöttél..
Tuonoban nem fogsz csalódni.....
Sziasztok!
Öszinte véleményetekre ill.véleményremezgeteke segítségre lenne szükségem.Motorom eladó és a TUono-t néztem ki magamnak.De nem tudom érdemes e Japárol Olaszra ill.mennyire szervízigényes vagy hogy hogyan bírja a tuono blokkja? Segítsetek a döntésben ha tudtok és irjatok lécci 1 pár véleményt. Előre is köszönöm .
1.2mft-ot szánnék rá max.
Szerintem a Triumph-hoz is meg lehet kapni mindent csak győzd kivárni!
19.000-el adtam el, de szerintem ha vigyáztak rá, akár még 30-al is lehet venni. Mennyi a kereted rá? 1M?
Triumph lenne olcsón 1,1ért de nem merem megvenni mert ha kell valami hozzá azt sem lehet egyszerű beszerezni..A te yamahádba mennyi kilóméter volt?Mennyi számít soknak abban a tipusban?
Köszi, megkaptam a mail-t, nézem őket.
Honda CBR600F-et, RR-t, FZS-1000-et vagy Triumph-ot vennék.
Milyen motor lenne?Ment a mail
Nem sok kilómétert tettem bele egyébként. A mivvekre van érdeklődő,egy srác vinné el őket 130-ba.Utánnanéz,hogy xjr-re fel tudja e tenni..
Dehogynem, én tudnék, csak akkor kettő lenne.
Kötsög CHF az egekben.
csak az a 2 mivv .
szerintem azzal nem járt rosszul az uj gazdi, hiszen szinte még uj motor
Köszi!
Próbálkozok de nem olyan egyszerű motort venni mint hittem..Csak kevés pénz ez és nem nagyon lehet érte venni igazán jót..
gratula! vagy nemis?
Jahm, láttam.
Vehetnél már másikat.
Mindjárt küldök mail-t debreceni ügyben, hátha tudsz segíteni.
Elment a motor