Sziasztok!Én is voltam felvonuláson,nagyon jó volt!Külön köszönet a Balatonboglári Apriliának,mert reggel vittem szervizbe hozzájuk a gépet és nagyon jó munkát végeztek és gyorsan,tudom ajánlani mindenkinek,nagyon korektek és jófejek!(Gyorsan felértem,hála az ujj lánkeréknek durva lett)
Én naon le a karom burkolni a Falcomat, csak az a tapasztalatom h Mo.-n ilyen nincs még a -már létező- hasidomos formában sem!
Folyamatosan kutatom a kérdést és olyan választ már kaptam h "+csináljuk, de nincs sablon uh sok pénz"! :S
Ha lennénk többen erre a kérdésre akk az 1. után már lenne sablon és a többi olcsóbb lenne! Összeadnánk az összegeket osztanák annyival ahányan rakattunk sablont és mindenkinek olcsóbb a történet!
Arról nem is beszélve h FULL egyedi lehetne a Falcótok!
Én múlt héten vettem buborékos plexit a Tuonora, jobb mint a gyári, de még így se autópályára való.
FANO ajánlott túraplexit, ami sokkal jobb szélvédelmet nyújt, de az formailag nem illik annyira a motorhoz sajnos.
Autópályán meg egyébként sem járok... :)
Ráadod a gyuszit és aztán a 2. tehát a "B" gombot +nyomod és már ott is lesz! :D Ki fogja írni az utolsó nullázásos km fölé /bal alsó sarok/ h Vmax és felette lesz nagyban kiírva az addigi csúcs km!
Lehet h most azt mondod h én már +nyomtam... nyomd + határozottabban és ott lesz az! :)
Csak +jegyzem h nekem 245km/h eddig! :D
Szeretném elérni a 250et és akk OKs! :D
A legnagyobb elért sebességet hol tudom megnézni a tónyón?Jól tudom,hogy van ilyen lehetőség?Hiába lépek be a menübe a diagnostic-ban sem találok ilyen lehetőséget.
Az ecuhoz meg hiába van kódom nem tudom beírni..
Fasza volt. :D