Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cementes zsákkal felvonulni? :D :D :D

Fasza volt. :D
Sziasztok!Én is voltam felvonuláson,nagyon jó volt!Külön köszönet a Balatonboglári Apriliának,mert reggel vittem szervizbe hozzájuk a gépet és nagyon jó munkát végeztek és gyorsan,tudom ajánlani mindenkinek,nagyon korektek és jófejek!(Gyorsan felértem,hála az ujj lánkeréknek durva lett)
Ma voltam Alsóörsön felvonulni..........................volt jópár Tuono+RSV-is!

Nagy élmény volt!
Aki volt irjon!

Üdv
Én inkább motorozok, nem költök rá többet !
Óóó, hát nem fexünk mi olyan korán fesztivál idején....
Szeva Pici!

Holnap megyünk, ha idő engedi! Délelőtt rádcsörgök, most már nem akarlak zargatni!

11-kor indulunk! De nem hiszem h, végig megyünk, csak keveset és leállunk valahol és onnan nézzük a menetet!

Üdv

Jah azt a kódot nekem is megadhatnád!? Vagy a GG-től van?

Üdv
Köszi a rakéta választ! :D:D:D

Ez tényleg nadrág kötős, pláne h ki sem elégít!

Én ilyet szeretnék:
Itt lehet rendelni full ruhát de kapaszkodj meg az árakat illetően..
airtech
FALCOSOK-nak!

Sziasztok!

Én naon le a karom burkolni a Falcomat, csak az a tapasztalatom h Mo.-n ilyen nincs még a -már létező- hasidomos formában sem!

Folyamatosan kutatom a kérdést és olyan választ már kaptam h "+csináljuk, de nincs sablon uh sok pénz"! :S
Ha lennénk többen erre a kérdésre akk az 1. után már lenne sablon és a többi olcsóbb lenne! Összeadnánk az összegeket osztanák annyival ahányan rakattunk sablont és mindenkinek olcsóbb a történet!
Arról nem is beszélve h FULL egyedi lehetne a Falcótok!

Érdekel vkit?!

Üdv.:
Szia!

Sikerült utána járni a számnak?!
Téged is érdekel még a leburkolás?

KOKO
jön valaki felvonulni holnap Alsóörsre...
Nekem 255 km/h volt a legtöbb teljesen gyári állapotban 16-os első lánckerékkel.
Én múlt héten vettem buborékos plexit a Tuonora, jobb mint a gyári, de még így se autópályára való.
FANO ajánlott túraplexit, ami sokkal jobb szélvédelmet nyújt, de az formailag nem illik annyira a motorhoz sajnos.
Autópályán meg egyébként sem járok... :)
Na akkor mégsem téveszme... nullázásnál nullázodik az is.
239... egy BMW mögött mentem.
Igen,én úgy tapasztaltam,hogy 160ig relatív elviselhető a szél rajta..A felett már kicsit cinkes a dolog..
szál = szél

pöppet fáradt vok! :S
Jah, mondjuk ezen naon fúj a szál nem?!
A Falco ilyen szempontból tuti, mert naon cool a plexit-je!
Semmi gond.. Nem tudom,soha nem mentem még max sebességet vele..Asszem 190km/h volt a legvége..
gébet = géped

Jah, bocsi nem néztem h mikori vasról van szó! :)

Most néztem +!
Szép! :D
A profil képed is bizalom gerjesztő! :S:S:S
:D:D:D

Viszont kíváncsi lennék h mennyi a gébet vége!
A régebbi tuono/millén lehet de az újfajtán csak egy gombot tudsz nyomni..Amivel előhívod a főmenüt..
:D
Téveszme!
Szia!

Ráadod a gyuszit és aztán a 2. tehát a "B" gombot +nyomod és már ott is lesz! :D Ki fogja írni az utolsó nullázásos km fölé /bal alsó sarok/ h Vmax és felette lesz nagyban kiírva az addigi csúcs km!
Lehet h most azt mondod h én már +nyomtam... nyomd + határozottabban és ott lesz az! :)

Csak +jegyzem h nekem 245km/h eddig! :D
Szeretném elérni a 250et és akk OKs! :D
az csak nullázástól nullázásig mutatja nem? Bennem legalábbis ez a téveszme él.
Ámbörök!

A legnagyobb elért sebességet hol tudom megnézni a tónyón?Jól tudom,hogy van ilyen lehetőség?Hiába lépek be a menübe a diagnostic-ban sem találok ilyen lehetőséget.
Az ecuhoz meg hiába van kódom nem tudom beírni..