Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy a bánatba eszik neked olyan keveset? Hány kiló vagy?

Van egy szervízkód, azt kell beadni neki a diagnosztika menüpont alatt, ott van olyan, hogy törölni a szerviz...valamit... szerviz intervallum, vagy valami ilyesmi, de ha bent vagy, akkor nem tudod elrontani, mert elég egyértelmű a neve. a kódot holnapra tudom megmondani neked, mert egyik barátomnál van felírva, most már nem akarom felcsörögni, aztán elküldöm majd mailban. Hozzáteszem nem is tudom miért nem irtam fel magamnak. :D A lényeg, hogy mindegyik ugyan azt a kódot kéri.
A legfontosabb kimaradt:
párban eladóak és nekem aprilia tuonon voltak.
Szevasztok!

Úgy néz ki eladóvá válik a kipufogóm ezért ha valakit érdekel ne fogja vissza magát .
Mivv xcone,alig használtan,kivehető db killerrel,e szabványt igazoló kártyával megkímélten,3ekm futott állapotban eladó.
Az új ára:200eft körűl van de akit érdekel komolyan azzal biztos megtudunk majd állapodni.
Mail:balu88@mailbox.hu
Tel:30/9089573
A gumiról annyit hogy nekem is megette a gyárit 6700km alatt,azután Pilot Road2-t raktam fel hátra és már beletettem 23300km-t és még mindig birja és rohadt jól tapad is a kezdetektől fogva.
Mindenkinek ajánlom nagyon-nagyon jó.
Sziasztok!
2007-es Tuonoval nyomom, légyszi valaki nem tudja hogy lehet eltüntetni a 30ezres szerviz kulcsot a kijelzőből,mert mostmár nem akarom elvinni kötelező szervizre mert állandóan lehúznak zsével.
Megcsinálok mindent itthon amit a szervizkönyv ir nem nagy valami.

Az előző párbeszédekhez hozzászólva az én gépen 5-6,5-ig fogyaszt teljesen gyári állapotban. Hosszab túráknál 5nél nem nagyon eszik többet.
Mondtad h láttál vhol 1 burkot Falco képet!
Az is érdekelne!

Ez alábbi idomot nem tod h hol lehet esetleg +venni?!
Mondjuk én az egész oldalát is le szeretném burkolni nem csak a hasát uh 2 teli oldal idom jobb lenne!
EZ van !
Akk ne felesd a burkolt Falco fotót és lehet h annak a srácnak a száma is kell majd aki esetleg legyártja az idomot!

Köszi!
Te tényleg ismered a Mo.i állományt! :D:D:D

Igen!

Mesélj!
Nem a Pfeffer kázméré volt az a motor amit vettél ?
:D:D:D
Igaz, nem lehet!

Jah h 150-160at mentek átlag?! Akk el tom képzelni a 7-7,5öt, ezért kérdeztem, mert azt mondta a tulaj h 130ig 6l! Kb jók vagyunk így akk!

Na jól van, végeztem a melóval uh ülök rá a vasra és GO HOME! :D:D:D
Lehet, de azzal + pont az volt a bajom h nem volt szélvédelem, + jobban tetszenek a burkolt motorok mint a Naked-ek!

Őszintén szólva erre is szeretnék még burkolatot, csak azt az infót kaptam h ehhez semmilyen sincs, sem gyári, sem pedig után gyártott!

Erről mint tudtok?!?!?!
jó lenne ha tudnám folytatni azt az idomot ami lenyúlik oldalra-előre és akk full burkolt lenne!
Jobban tetszene úgy sokkal!
Az eresvés komámnak ugyan olyan tempó mellett/150-160/ egy lityivel kevesebbet fogyasz a motorja!Igaz az már az újjab verzió!
Mennék én lassan,de ezekkel a motorokkal nem lehet !
Uh... kicsit sokallom!
Na majd én is +nézem ha lesz kess tele vágni! :D

Persze ez full csukló függő, de akk Te is a dinamikus közlekedést preferálod! :D
Csövi!
:D:D:D

Hááát... +csuktam tavaj március 1.! :(:(:(
300E HUF hitelbe került mire összehoztam, de nem lett 100%os uh +fogadtam h lecserélem és visszaveszek a lendületből!
Volt nálam 5hónapig 1 650es SV aztán vettel a Falco-t!

Most ez van!

Fáj a szívem az RSV után, pláne h ezen az áron /1Mill/ vehettem volna 1 2004es RSV-t is, de ez most így alakult, + soxor viszem a csajomat is a Mille + nem igazán utas barát! :S

Röviden ennyi!
Nekem nincs. Csak az első egyel kisebbre.
Ja meg még azt akarom kérdezni, gondolom nagyjából minden Tuonos itt lecserélte az első lánckereket 15-ösre, nekem is az van benne. De mi a helyzet a hátsóval? Félfüllel megneszeltem, hogy ott meg a 4O-eset kicserélik 42-esre. Hogy a hátsótengely visszakerüljön a helyére, még agilisebb, stb stb. Neketek ki van cserélve a hátsó is?
én is gyári gumival vettem, csak azért kérdeztem, 6OOO körül cseréltem le most egy hónapja....akkor jól van.
sztem a Tuonon jobban vissza tudod venni magad, ott hamar észhez térít a menetszél. Az hogy a 12O-at meg 5mp alatt éred el, nem 6 alatt, az meg már mindegy.
7.5l/km!Kb210-220-nál gyúlad ki a benzikút kereső lámpa!
Koko vazz, hogyhogy lecserélted a piroskát?
Akkor végül is Te is úgy gondolod mint w1ll1!

Ennek örülnöm kellene, mert azért is vettem ezt az RSV után h vissza vegyek, csak kicsit lassan megy! :)

Imádom egyébként és eddig a csapatással sem volt gond! :D

Jah, a fogyasztása milyen? Mennyit tudsz elmenni 1 tankkal?
Hááát... ezzel kicsit lehangoltál...! :S
Bíztam benn h olyan a történet mint az RSV&Tuono viszony...! :S

Kár h nem!

Köszi az infókat!
Igazából 1. sorban túrázásra, de +lahatősen dinamikusan is tok/szeretek közlekedni uh szeretném ha a motor a maximumot nyújtaná én eldöntöm h mikor mit csinálok vele! :D
Pályázni sajnos már nem naon fogok tudni menni (az RSVvel voltam 1*, 2*), azt akarom h olyan legyen a motor -a motor lehetőségeihez képest persze- mintha pályára indulnék! :D