Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem örökzöld slágereket játszik a jobb kezed vezényletével! És a jó zenét hangosan kell hallgatni!
Mer az akra hangzavart csinál?
Visszaraktam a hangtompítókat az Akrákba.... öreg vagyok már a hangzavarhoz.
De van. 2 nap és irány vissza svice! Olyan helyen leszek, beszarás jókat lehet motorozni. Van mélygarázs a motornak... Ez a lényeg!
nem lehet ezt megölni, főleg az én kezem alatt
minden rendbe vele akkor ezek szerint még nincs munka
Ago normálisan be tudja állítani de szerintem sportkipufogónál és légszűrőnél van értelme pc-re költeni.
Nekem is majd a hajam kihullik a motorom miatt.
Napokig kell tekergetnem a csavarokat és potikat, hogy jobb legyen most a gyári dobbal.
Nem nagyon tetszik a karakterisztika, kell a PC.
De ezek után meggondolom...
Egyszerűen nem tudom.A pc-t is úgy kellett átvezetékelni,hogy be lehessen kötni..Nem bonyolultabb megcsinálni mint más motort,legalábbis Ago szerint.Valószínű a pc-vel lehetett a gond..
De hogy a fenébe nem volt jó a PC? Nem belevaló volt?
Vagy az Aprilia-t ilyen nehéz beállítani?
Így én már el sem merek menni...
Semennyit..Elbasszák a gépet és még fizessek is érte. Nem állított rajta,rádugta a pc-t és annyi volt.Remélem igaza lesz egy kollégának az rsv fórumról és tényleg csak az alapjárat állító csavar maradt el..
A fojtószelepek állítócsavarjain esetleg nem tekergettek a PC beállításánál?
Mert ha azt nem állították vissza, akkor szarul mehet a vas.
Mennyi pénzt kértek érte?
Szeva mester!
Hát most inkább porosodik, mert ő Zürichben szunyál én meg tegnap hazajöttem pár napra. Nagyon meg vok vele elégedve, mert melegben nagyon jól tapad. Nem kockásodik annyira, egy kicsi él érződik benne, de végre normális helyen lesz használva úgyhogy le lesz simitva szépen. Most 4600 van benne, sztem még 3000-ret simán elmegy, illegálisan még azon felül 1500-2000-et. De majd nemsokára megrendelem az új Sportsmartot vagy Power Pure-t. Neked megy még a gép vagy azóta meghalt már?
Nem.
Attól lehet,hogy:
1.Elhagytam az alapjárat állító csavart
2.A rossz pc beállítással valamit tönkrevágtak a gépben..Ez a lehetőség magában rejti a bokalefosással kevert káromkodás lehetőségét..
hogy bírja a gyári gumid öreg koma
kopik kopik? kockul
Mitől van ez? A sportdobodtól?
Az a baj,hogy nagyon sok pénzem nincs rá.Tehát ha nincs megoldás akkor befejeződik a szezon..Ez van.
Ajaj, ez nagyon nem jó hír nekem se.
Talán Ago tud majd segíteni.
Szar a helyzet..A pc-t hiába kötötte rá nem tudta beállítani az injektor térképet.
A pc leszerelése után sajnos a helyzet rosszabbá vált..A motor erőtlen,lefullad ha elkezdem visszapakolgatni a sebességeket..
Balu: mi volt Esztergomban?
Keresek utángyártott (vagy esetleg sport) légszűrőt 03-05 Tuono-hoz.
Mi van itt? Nincs téma?
Lánc lefújva,légszűrő kimosva-beolajozva..Minden készen áll a keddi menetre
Csörgök délelőtt.... most már fasza minden, nem hátrafele kell mennem.
Szeva! Nagyon fasza 'kis' gurulás volt, nekem a végére 236km re jött ki ( ajka-veszprém-ajka) még hozzáadódott a körhöz!
Jó társaság, így elsőre!
Sajnos én már csak szombatonként tudok velük, veletek tartani..............a mocskos munka:(!

Holnap?

Rem összejön!

Üdv

Akkor király! Már te is tag vagy? Jövőhéten is mennek, megnéztem a honlapjukat, sajnos pont könyvelőhöz kell mennem
De én is szívesen gurulnék egy ilyen délutánt velük!