Debrecenben van egy nagyon jó szerelő aki nemcsak vágja az apriliát hanem még axonja is van hozzá.Nekem felrakott egy engine variant nevű injektor térképet..Elég harapós lett tőle a motor..
nekem a gyári állás 1+1/2 volt kicsavarva, de az új eprommal nagyon benzin dús, most fogom kipróbálni 2 csavarást ki, ill. egy régebbi hozzászólásban találtam olyat, hogy a gyári 1+1/4, de tuning epromnál 1/2 kell csak kicsavarni...
Hy mindenki nett
Még mindig aktuállis lenne a Tuncsira a hátsó ülés,vagy rsv is asszem jó rá!Ha valaki tud vevő vagyok rá SOS!
Megyünk túrázni 1000-rel,és fel kell málháznom a tuncsit,lessz rajta a hátsó ülésnél 1 nagy GIVI,és most hoznak oldal dobozokat,lehet mókás lessz az összkép,de a muszály nagy úr!
Ha kész leszek a sufni tuningal dobok fel képeket!
Várom az ülésre az infót!
Ha valaki tud eladó Kopanordot/nagy enduró/bedobom cserébe a tuncsit,2008-as 13000km,és most olyan 150-155 paci nyerít benne,egyedi sport kipuff/országban a legszebb hangal!/
és ez nem nagyképű!
Hy lépek meló van!
Sziasztok! Friss tuono tulaj vagyok ahogy olvastam a fórumot nagyon jó a társaság!Csatlakoznék szivesen hétvégente a csapathoz.Egy kis segítség viszont el kéne mert kéne egy jó szerelő a keni vágja az a tuonokat,mert lehet hogy csak hozzászoktam de mintha egy lehetletnyit gyengébb lenne a gép nem akar olyan gyorsan felpörögni alacsony fordulatról de lehet csak én képzelem be de érdekelnének a vélemények hibalehetőségről ha egyáltalán az(agreszívebb volt mikor megvettem azóta kb 2000km mentem vele).Előre is köszi
Elvileg igen,viszont Zé-nek mondták,hogy hozzáállítják a gyújtástérképet a nyitott dobhoz..
Nekem teljesen felesleges a streetlegal állás mivel úgysem használom soha a db killert..
Ha mán kipuffoknál tartunk, visszarakom a gyári dobokat (egyelőre, míg megjön a two borthers), így az akrák eladók! A jobb oldalin a fotón látható módon van kis csuszinyom rajta (2 éve: ering olajfolt - szerencsére mélyen voltam már, így nem gyakrolatilag semmi baj nem lett csak a "csücsök" lett karcos).
Ha érdekel valakit: jurgen kukac freemail pont hu, ár egy százas ezerben
Elmondom, hogy a gyújtástérkép is tuti hangtomtítós változatra van megírva, 1:úgy "streetlegal" 2: nem volt ugyan semmi gondom a tompítók nélkül, de így hogy benne van, komolyan mondom finomabban jár a motor.
Ugyhogy, valaki írta, lehet neked is ki kéne próbálni, hogy leveszed azokat a seprűnyeleket.
engem érdekelne a plexi, de légyszves ha lehet küldj róla képet úgy is, hogy a motoron van és ha lehet külön is.
Köszönöm
Ádám
adam@kerenyidrift.com
Én innen rendeltem. Ebay-en is árul a srác, de itt jobban jöttem ki anyagilag. http://www.powup.net/
Valaki tudna segíteni abban, hogy ha sport légszűrőt+ nyitott dob+ sport eprom-ot kapott a 2003 tuonom kell e valami állítani még a motoron pluszba.
üdv.Peti
előre is köszi
Még mindig aktuállis lenne a Tuncsira a hátsó ülés,vagy rsv is asszem jó rá!Ha valaki tud vevő vagyok rá SOS!
Megyünk túrázni 1000-rel,és fel kell málháznom a tuncsit,lessz rajta a hátsó ülésnél 1 nagy GIVI,és most hoznak oldal dobozokat,lehet mókás lessz az összkép,de a muszály nagy úr!
Ha kész leszek a sufni tuningal dobok fel képeket!
Várom az ülésre az infót!
Ha valaki tud eladó Kopanordot/nagy enduró/bedobom cserébe a tuncsit,2008-as 13000km,és most olyan 150-155 paci nyerít benne,egyedi sport kipuff/országban a legszebb hangal!/
és ez nem nagyképű!
Hy lépek meló van!
RSVforum a facebook-on!
Friss hírek,tesztek,programok!
RÉSZLETEK
Megtudja valaki mondani,hogy milyen típusú gyertya megy az újabb tuonoba?
A régi manual és a nagyvas.hu is ngk dcpr9e gyertyát ír..
Gyári riasztó érdekelhet esetleg vkit? Hozzá tartozó kábelköteggel, konzollal, mindennel ...
Baráti áron odaadom! Szerintem RSV-be is jó!
Nekem teljesen felesleges a streetlegal állás mivel úgysem használom soha a db killert..
Ha érdekel valakit: jurgen kukac freemail pont hu, ár egy százas ezerben
Ugyhogy, valaki írta, lehet neked is ki kéne próbálni, hogy leveszed azokat a seprűnyeleket.