Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Debrecenben van egy nagyon jó szerelő aki nemcsak vágja az apriliát hanem még axonja is van hozzá.Nekem felrakott egy engine variant nevű injektor térképet..Elég harapós lett tőle a motor..
Szia,

engem érdekelne a plexi, de légyszves ha lehet küldj róla képet úgy is, hogy a motoron van és ha lehet külön is.

Köszönöm
Ádám

adam@kerenyidrift.com
Lehet, hogy én vagyok a láma, de mit csavargatsz a motoron?
nekem a gyári állás 1+1/2 volt kicsavarva, de az új eprommal nagyon benzin dús, most fogom kipróbálni 2 csavarást ki, ill. egy régebbi hozzászólásban találtam olyat, hogy a gyári 1+1/4, de tuning epromnál 1/2 kell csak kicsavarni...
Szia!

Én innen rendeltem. Ebay-en is árul a srác, de itt jobban jöttem ki anyagilag. http://www.powup.net/
Hy! Már régóta keresgélek én is eprom elektronikát ha tudnál adni tippet honnan szerezzem be azt megköszönném előre is köszi
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy ha sport légszűrőt+ nyitott dob+ sport eprom-ot kapott a 2003 tuonom kell e valami állítani még a motoron pluszba.

üdv.Peti
előre is köszi
Hy mindenki nett
Még mindig aktuállis lenne a Tuncsira a hátsó ülés,vagy rsv is asszem jó rá!Ha valaki tud vevő vagyok rá SOS!
Megyünk túrázni 1000-rel,és fel kell málháznom a tuncsit,lessz rajta a hátsó ülésnél 1 nagy GIVI,és most hoznak oldal dobozokat,lehet mókás lessz az összkép,de a muszály nagy úr!
Ha kész leszek a sufni tuningal dobok fel képeket!
Várom az ülésre az infót!
Ha valaki tud eladó Kopanordot/nagy enduró/bedobom cserébe a tuncsit,2008-as 13000km,és most olyan 150-155 paci nyerít benne,egyedi sport kipuff/országban a legszebb hangal!/
és ez nem nagyképű!
Hy lépek meló van!
Jah és még valami:
RSVforum a facebook-on!
Friss hírek,tesztek,programok!
Aprilia tesztnap:
RÉSZLETEK
Szevasztok!

Megtudja valaki mondani,hogy milyen típusú gyertya megy az újabb tuonoba?
A régi manual és a nagyvas.hu is ngk dcpr9e gyertyát ír..
MRA túraplexi eladó régebbi Tuonora (03-05), 13.000 Ft.
Lehet!Ha valakinek van esetleg rendszere gyári ami kétoldalra szedi a rendszert az érdekelne mert nekem egy kipuff van rajt és kettőt szeretnék
lehet, hogy csak hozzászoktál nem?
Sziasztok! Friss tuono tulaj vagyok ahogy olvastam a fórumot nagyon jó a társaság!Csatlakoznék szivesen hétvégente a csapathoz.Egy kis segítség viszont el kéne mert kéne egy jó szerelő a keni vágja az a tuonokat,mert lehet hogy csak hozzászoktam de mintha egy lehetletnyit gyengébb lenne a gép nem akar olyan gyorsan felpörögni alacsony fordulatról de lehet csak én képzelem be de érdekelnének a vélemények hibalehetőségről ha egyáltalán az(agreszívebb volt mikor megvettem azóta kb 2000km mentem vele).Előre is köszi
Szevasztok!

Gyári riasztó érdekelhet esetleg vkit? Hozzá tartozó kábelköteggel, konzollal, mindennel ...
Baráti áron odaadom! Szerintem RSV-be is jó!
Dehogynem lesz... attól ne félj.
Mire engem felvesznek oda már lehet nem is lesz külszolgálat..Amúgy rátapintottál a lényegre..
Legközelebb meg majd a rossz hallásod miatt nem mehetsz küszolgálatra.
Elvileg igen,viszont Zé-nek mondták,hogy hozzáállítják a gyújtástérképet a nyitott dobhoz..
Nekem teljesen felesleges a streetlegal állás mivel úgysem használom soha a db killert..
Nincs már meg az akra úgyhogy nem próbálom meg felrakni.. Ilyet a nyitott kipufogóval sem csinált úgyhogy valószínű nem a mivvekkel van a baj..
Ha mán kipuffoknál tartunk, visszarakom a gyári dobokat (egyelőre, míg megjön a two borthers), így az akrák eladók! A jobb oldalin a fotón látható módon van kis csuszinyom rajta (2 éve: ering olajfolt - szerencsére mélyen voltam már, így nem gyakrolatilag semmi baj nem lett csak a "csücsök" lett karcos).
Ha érdekel valakit: jurgen kukac freemail pont hu, ár egy százas ezerben
Elmondom, hogy a gyújtástérkép is tuti hangtomtítós változatra van megírva, 1:úgy "streetlegal" 2: nem volt ugyan semmi gondom a tompítók nélkül, de így hogy benne van, komolyan mondom finomabban jár a motor.

Ugyhogy, valaki írta, lehet neked is ki kéne próbálni, hogy leveszed azokat a seprűnyeleket.
én a helyedben kiprobálnám 2 akrával most micsinál... csak puszta kiváncsiságból
Örökzöld ámbár egy kicsit halk slágereket játszik..