Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóóóóóóó volt.

Főleg a Tapolca Sümeg összekötő, az nagyon szuper.
Haliho!
Na milyen volt a tegnapi gördülés?
Láttalak titeket Tapolca felé menni
Szia! Neked van? Mennyiért?
igen
Ha jön rá jó ajánlat akkor eladom,ha nem akkor megtartom.Nem sürgős eladni úgyhogy azért nem is hírdetgetem..
Tud valaki eladó utángyártott légszűrőt régebbi Tuono-hoz?
Az remek, akkor úgy néz ki, hogy meg tudod tartani a vasat?
A PC-n még én is gondolkodom, talán jobb lenne a gép vele.
Tuti az most is csak kicsit szegény a benya..Egy kicsit adni kellene neki egy kis naftát.Majd a pc-vel meglátjuk mit mutat..Van hozzá kipufogó térkép is úgyhogy elvileg minden adott..
Az olajcsere megvolt, már tudok vele mendegélni.
Legtöbben 1M-ért szeretnék megvenni, de az nekem nem kóser.
A dob már elkelt, a gyári van fent, elég sovány...
Reméljük, hogy a jövő héten már tutibb lesz a vasad!
Szeva!

Szoktam vele kavircolni erre-arra.Jövőhéten megyek esztergomba ismét vele.
Nem is nagyon hirdetgetem őket az az igazság.Tegnap érdeklődtek a motor iránt.
Veled mizu?Motor,kipufogó meg van még?
Balu: nyomod a motorozás?
A Mivv-ek még nem mentek el?
Tudom
Nekem nem ér bele a térdem, 192 cm vagyok, szépen felette van.
Hol olvastál róla, mert én nem találtam semmit. 52ért adták a kettőt, sztem jó vétel volt.
Az egyik oldalon már majré csík sincs, úgy le lehet tenni.... hozzáteszem nem is emlékszem melyik volt az a kanyar, ahol úgy lefeküdt, aztán új gumi, nem éreztem csúszkálást.
Szóval sztem annyira nem szar gumi, sőt.... De nem is 3OOOkm-re képes sport gumit akartam.
Ismerem, a Z75O fórumon tudsz vele dumálni, ott szokott lenni, neki is az van.
hello! nekem is ilyen volt rajta, pár hete cseréltem le gyárira, ami a hűtő mögé megy! sajnos nekem nem jött be mert mindig beleütöttem a térdem megállásnál... remélem neked nem lesz ilyen bajod vele! védelem szempontjából meg szerencsére nem lett tesztelve!
Hali
Tuonos-ok gyertek, így talán sikerül megtörni a speedesek hegemóniáját.

Üdv
Gábor
én inkább michelin párti vagyok..Az sv-n anno jól teljesített a pilot sport és most a tónyón jó a power kivitel is..
Óvatosan vele, mert nem vmi jó gumi ahogy olvasgattam. Meg elég öreg is. Azóta már volt az M3, most meg már M5 is van. Mikori gyártású? Én már láttam ott bukógombát amúgy. Nem vmi szép azon a helyen, de nagyon hasznos ha baj van. De ne legyen.
Bocs,összekevertem egy másik katona sráccal..Tényleg Somogyi Zoltán..
nem ledes? Az nem nagyon ég ki.
akár az is lehet. :D Ma kentem bele 12Okm-t, kicsit lekoptattam az új gumikat, ne csúszkáljon annyira. Rádcsörgök délután.
Köszi Harpi! Majd holnap akkor megpróbálom úgy!

Pici...........mi az hogy gázkarral nem lehet:) pici gázfröccs.....vissza egyet és fékez is..............:))

Igaz ami igaz fékezni nem szeretek...........

jah jut eszembe holnap du 5-kor nem mész plastik közös gurulásra? Aggregál is tag azt hiszem. sümegre gurulnak! Én erősen gondolkodom, hogy velük tartok.....

Üdv
Hááát én az égővel kezdeném !
féklámpára vmi? Mit kell megvizsgálni?