Én ilyenkor érek haza, azért most irok. Ma felesleges, egész hétvégén fényeztem a vasat, nem veszem elő ilyen időben. Holnap megy a gumizás, meg a papirozás, ugyhogy nekem a csütörtök jó, de akkor elvileg bármikor, mert szabin vok.
Na sziasztok!
Végre a nevemre lett tegnap írva a motor! Ma már vele jöttem be pestre! Igaz előtte is használtam!XD Nagyon faszás a járgány! Ja amit említettem régebben motoros tali Bicskén az fwent van az esemény naptárban is de csak 1 nap van jelölve pedig előtte nap is jó kis buli lesz! Én eddig mindegyiken voltam és nagyon lehetett élvezni!XD Főleg a motorszentelés! Remélem majd mindannyian tudtok jönni jún10-13!
Hát akkor elég lájtos legyen, mert szerdán megyek még csak gumishoz. Merre gondoltátok? Gyertek ti is akkor oda a Spar kávézóhoz negyed6ra....... rajoskodni.
Nem lopom én a napot, csak picit link vagyok.
Egyébként legtöbbször motoros cimbikkel találkozom ott.
Láncházas részen lakom 53. szám.
Idáig a kehes Tuono-t is képes vagy talán áttolni
Grat a Tuonohoz Pici.......tegnap nagy feldobódottságomban el is felejtettem mondani!
Aztán mostantól menni kell minden hétvégén...! Kibabaszottul örülök, hogy végre neked is megvan :)))
29fő,,,
Volt pofája Tzolinak odaállítani egy rsv4-el
Amikor ráérsz csörögj rám: 30/2052666
Üdv
Gábor
Marad a mai időpont, vagy tegyük át holnapra?
Üdv
Gábor
Végre a nevemre lett tegnap írva a motor! Ma már vele jöttem be pestre! Igaz előtte is használtam!XD Nagyon faszás a járgány! Ja amit említettem régebben motoros tali Bicskén az fwent van az esemény naptárban is de csak 1 nap van jelölve pedig előtte nap is jó kis buli lesz! Én eddig mindegyiken voltam és nagyon lehetett élvezni!XD Főleg a motorszentelés! Remélem majd mindannyian tudtok jönni jún10-13!
Üdv
Holnap egy kávé a Spar-nál, de csak azért, hogy ne csak én legyek naplopó
Üdv
Gábor
Gyerekek most volt 7-végén a balatoni Apriliás tali?
Lemaradtam ha igen,bocsi a szervezőktől!
Beugrott sok szarság,majd legközelebb!Sory
Naked-es "testvírem" gyere ki az utcára, vesd tekinteted kelet felé,
sétálj kb 400 m-t és jutalmad egy hideg sőr
Üdv
Gábor
Kehes? Bár a somszéd nénike is megkérdezte, mikor pucoltam, hogy nem lesz-e még jó , hogy ennyit szerelem.
Nem lopom én a napot, csak picit link vagyok.
Egyébként legtöbbször motoros cimbikkel találkozom ott.
Láncházas részen lakom 53. szám.
Idáig a kehes Tuono-t is képes vagy talán áttolni
Üdv
Gábor
Micsoda véletlen, ugyanabban az utcában lakunk, csak én a másik végén.
Üdv
Gábor
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hétfőn, ha ráérsz megcsodálom:)
Egy fotó, hogy mit hagytál ki
Üdv
Gábor
Aztán mostantól menni kell minden hétvégén...! Kibabaszottul örülök, hogy végre neked is megvan :)))
De aztán csak óvatosan a gázkarral :)))
Üdv