Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beletrafáltál, Várpalotától már úgy kellett hazatolnom, ledobta a láncot, beköpte a gyertyát, stb....
Viccet félretéve, még biztosítás sincs rajta.... majd jövö héten gurigázok vele.

Képek nemsokára, csak pesti motor lévén kicsit retkes....lepucolom, aztán körbefényképezem.
Hali

Gyenge kifogás, talán nem üzembiztos az olasz technika ?

Gyere el az OMV kútig talán odáig kibírja

Üdv
Gábor

Honda fun
Na mutasd az a motort!
Hali!

Ja vannak erre nem rossz helyek! Írok mailt.
Az én színemből sem láttam még Veszprémben...

Köszi, ezt még kihagyom, míg meg nincs a gumicsere, kicsit el van hervadva. A gyári gumi van rajta még, 56OO km-t bírt.
Hali

A DÖG-ből csak egy van Veszprémben:), a Spar-nál szoktunk haverokkal kávézni. Holnap, ha van kedved az alsó ÖMV kútnál 9.30 kor találkozunk egy kis mocizásra.

Üdv
Gábor
HI,

Én is olvastam, több helyen is, jó ki cikk.
Persze, gurulhatunk majd, előbb azért lepapírozom.
Szerintem a múltkor látalak is a Sparnal, vagy van több is Veszprémben ilyen fehér dög?
Hali szityyyu

Gratula a mocihoz, valamikor találkozhatnánk mint két vetélytárs " csak a naked tesztekre vonatkozik"

Üdv
Gábor
Honda CB 1000R
Veszprém
Szia Petivagyok
látom megint szép helyeken jársz , mikor tolod haza a búrád
Nos, megszereztem a vasat, beálltam a sorba. A mai naptól én is Tuonóval nyomom.
Nem Nyíregy, az nagyon messze van, az ország túloldala.

Hát tényleg beállnék már a csapatba, mert idén még csak annyit mentem, mig az enyémet eladtam, vittem a vevőt egy karikát.... már viszket a pi...ám.
Jah már ideje lenne ha Te is beállnál a Tuonosok táborába! Szépen mutatnánk 3-an......... Te.....GG......Én!
Kívánom jöjjön össze!

Üdv
Oks!
Tavaly nézte egy srác az enyémet,utánna meg átment nyír1-re megnézni a másik tuono-t mert az fiatalabb és olcsóbb is..
Azóta is hirdetik azt a tónyót..Valami nincs vele rendben szerintem bár ne úgy legyen..
nem szólok egy szót sem, mert megint elkiabálódik.... :D
Melyikért? Nyíregyháza?
Pénteken megyek a Tuonoért.... már többször elindultam. Ha most sem jön össze, Rigát veszek. :D
Szeva Csurri! Ma is fél 3 elmúlott mikor hazaértem! Én is gondolkodtam, hogy kéne menni, de igen felhős...:(!
Tegnap gurultam egyet, gondoltam hívlak, de siettem, meg pápá fele csavartam. Ha idő engedi akkor még jövő héten mehetünkhétköznap is, utána meg csak hétvégente, mert megyek vissza ausztriába!

na vigyázz magadra! És jelentkezz ha gurulni támad kedved!

PÁpá
Cső Atti! Mi a pálya? Gondoltam ma elhívlak egy fagyira Füredre, de aztán másfele kellet mennem :(
14-ig dolgozol általában igaz?
Én biztosan nem megyek..Mennék fel esztergomba a proptech-hez és arra vagyok nagy gyűjtésbe..
RSVFORUM.COM-os közös gurulásra megy valamelyikőtök? Én még nem tudom, hogy hogy alakul majd a hétvégém:((((!

Dave üdv a tuonosok táborában!

Üdv
Szép de..Én is gondolkoztam régebbi tuonon abban az esetben ha az enyémet eladtam volna.Mondjuk én már fejidom cserén is gondolkoztam mert valamiért elképesztően nem adja nekem.
Persze kinek a pap,kinek a papné,kinek a lánya
Amúgy gratula és sok balesetmentes kilómétert hozzá!
Hi! Szép a vas. Ha esetleg nem vagy megelégedve a szélvédelemmel, van egy MRA túraplexim, ami elég jól fog.
Gratula az új motorhoz! Sztem ebben a feketében mutat a legjobban. Hány km van benne? Jó állapotban van? Első benyomások?
Köszi szépen a "használati utasítást" a motorhoz, sokat segítettél vele! A motort nem Székesfehérváron vetem de a szín az fekete! Nagyon frankó a motort végre pénteken tudtam vele menni haverommal!:D Azért kicsit otthagytam az ő yamaha xj 400asát! Amúgy a te tuonod nagyon szép főleg ebben a fehérben! Na de most én is felteszek egy képet róla!:D Majd véleményt kérek!:D