Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most hogy érted ?
Nem biztos hogy egyforma a blokkunk.
Az enyémen(86-os évj.) a fedélen van a ford.sz.mérő kihajtás,és azt
(ha emlékeim nem csalnak) egy fém fogaskerék hajtja de már nem emlékszem honnan jön a kihajtás,bocs.

Egy másik segítség
http://apriliamania.freeweb.hu...
Robijoe,
a kulung rálóg a ford.mérő meghajtó nagy műanyag fogaskerékre?
Szia,
Ha aktuális még a váltó összeszerelés akkor itt van néhány kép hátha segít. Én a két fél összeillesztése előtt végigpróbáltam a sebességeket,kicsit forgatod a fogaskerekeket és kapcsolgatsz.
A villákat(szerintem ) nem tudod máshogy a helyükre rakni csak jól.
Azt a rugót meg marha nehéz visszarakni én is szenvedtem vele,de lehet hogy csak ügyetlen vagyok.
Széles utat
ilyen kell ?1500ft e-mail nagy11.zsolti@citromail.hu
szeva.csak simán betekered,koppig.(de még tudjon mozogni)de ugy is tudsz rajta csavarni ha nemérzed megfelelönek a power hatását
Fok68,
Tegnap elfelejtettem megkérdezni, milyen kipufogó dobja van a polinis motornak? Egy képet ha tudna róla betenni megköszönném.
üdv van valakinek v127-es gyujtás felöli dekni-e eladó? vagy tud valaki ? jól rábasztam:S rutin hiány kurva rugót be akartam fesziten a hejére de a blokk gyengébb volt
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni a powert, hogy állítsam be?Mert tegnap szét bontottam a blokkot pucolásra meg egy ellenőrzésre!
üdv karbin hol találom a min max jelzést me kerestem de nincs meg
Mint írtam nem mindenáron eladó ha valaki igényes megveszi és nem sajnálja rá a pénzt, nem akartam én eladni de most ez így jött ki...
ház ez igaz.. de mint tudjuk, hiába ölsz bele ennyi pénzt.. az soha nem fog visszajönni.. (még a fele sem) mivel ebbe nagyon sokan nem gondolnak bele, hogy mit is vesznek.. csak azt, hogy mennyivel olcsóbb (én is 160ért vettem az enyémet, azóta bennevan kb 400eft)

Amúgy azt néztem most, hogy eltűntek ezek a régi jó 2 körlápmás papíros Windek a piacról.. csak egyet találtam ami a tied. :D
Szóval ha valaki ilyet keres, akkor úgyis megveszi ezt.. (és majd később az enyémet is. remélem. :D)
nem mindenáron eladó, vagy elvisz valaki vagy sem... nem kevés pénzt tettem bele, akinek esze van normálisat vesz.. aki hülye megveszi 130ért és rákölt még egy 100ast....
miért adod el a szépségedet? (eladásra lett megcsinálva? :D)
amúgy elég magasra tetted az árat... én tudom, hogy megér ennyit, de a vásárlók azt fogják nézni, hogy "ugyan ez van 200ért is"
esetleg fénykép ha van! érdekelne!mert abba a karba se vagyok biztos hogy helyesen illesztettem !
sziasztok 1 kérdés
ha középen széthuztátok a blokkot! akor van egy rugó ami a jobb oldali deknire ül fel és a váltokart fesziti a váltó hengerhez! lényeg azt a rugót hogy lehet a hejére tenni hogy ösze lehessen ileszteni a két deknit? mert ösze raktam csak igy nem jó gondolom csak szorul és nincs a hején !
fok68, nézze meg az adatlapom.
ha valakit esetleg érdekel...

eladó
Gergő vagyok de ezen nem akadok fenn, inkább magázom így tisztességes. A berugókart megveszem postai utánvét is jó és a 2ezer ft arany ár. Azt akarom kérdezni még hogy ez a kar 127-es blokkon volt? A címet meg a többit elküldöm e-mailbe.
Szia Gábor! Nyugottan tegezhetsz engem nem zavar.A blokk szétvan huzva a fogaskerekek nincsenek rajta igy abban nem tudok segiteni.A berugókar belsö bordázata jó,20 mm az átméröje.2000 ft az ára ha neked is jó,postai utánvéttel.Vagy ha erre jártok.Üdv józsi.
Sziasztok!Van 1 problémám a Tuareggel 125ös etxröl van szó!Magas fordulaton kihagy a motor! karbi úszószintjét belőttem az fasza, gyertya is jó elvileg!Powert még nem tudtam kiszedni!
Valmi ötletetek van esetleg h miért csinálhatja?
amúgy most megnéztem és 21"-os ez a kerék is.. szal alapból 21"-os volt a tuaregemen
kössz:D
amúgy nekem tetszik, hogy kicsit endurosabban néz ki mint a társai :D
Igen.. az első keréknek visszakerült a régi tuareg kerék, mert a pegaso kereken kellett volna gumit cserélni... de majd ha lesz gumi akkor majd átpakolom :D
Jó lett a festés.
Jobb jobbféknek lenni mint balféknek.
Az első sárvédő nekem nem tetszik, de ha neked igy szép akkor...
Az elsőkerék hány colos mert nem néz ki 21 collnak, 19 nem?
A pegasoknak akkora azthiszem. Talán az első kaidásuak még 21-es kerékkel jöttek.
Ha ráér és a blokkja szét van szedve, akkor azt nézze meg, hogy a kuplung rálóg-e a müanyag fogaskerékre ami hajtja a ford. mérőt, mert ha rá, akkor le kell venni a kuplungot is, hogy betegyem a berugó szerkezetet.
A kuplung felöli oldalon van igen. A képeken látszik is hogy nincs. Ezért jólenne, ha magának meglenne. Elnézést hogy elsőre letegeztem de utána néztem az adatlapját és 1 ével fiatalabb mint apám. De ha van magának rávaló karja akkor megveném.