Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siker! szelep a bibi! Kiszedtem a blokkot le a hengerfej stb stb. felöntöttem a szívócsonkot benyával igaz lassan de áteresztiNem baj hétfőn kiszedem a szelepet és becsissz,utána remélem már pocc röff lessz mert kezd elegem lenni au olasz moccból
Siker! szelep a bibi! Kiszedtem a blokkot le a hengerfej stb stb. felöntöttem a szívócsonkot benyával igaz lassan de átereszti Nem baj hétfőn kiszedem a szelepet és becsissz,utána remélem már pocc röff lessz mert kezd elegem lenni au olasz moccból
hali! engem fordulatszámmérő spirál érdekelne, van az is?
Ezekszerint kifúj a szelep, nem fekszik fel rendesen a fészkébe. így ne járj vele mert kiégeti a szelep fészket meg a szelepet. Vedd le a hengerfejet és csiszoltasd be a szelepeket.
Képet tegyél be majd a gépről meg ha bontod a blokkot akkor arról is.
Igen én is így tudom. Akkor szted szelep mi?
ha lassan nyomom le a berugókart akkor nem hallom hogy fújna a karbi felé de, ha gyorsan rugok rá akkor látni hogy vissza porlaszt a kabi felé! szedjem szét max be lessz csiszolva a szelep?
A 2. jel a felső holtpontot jelöli. elvileg.
Hello a vez elvileg jól lett összerakva ha az alsó jel a gyujtásnál a 2csíkból a 2.
A vez. ELVILEG:s jó a szelepre gondoltam még az lehet ?! hézag jó meg ha beindul akkor nagyon szép a hangja a vezérlést hogy rakod össze? a felső az stim de az alsó?Én úgy csináltam hogy a gyujtásnál a szerelő nyíláson van 2jel és a forgás irányba a második elvileg így jónak kéne lennie?!
Valószínü a vezérlés szar, de így messziről nem nagyon tudok segíteni. Vagy szelep átégés, nem tudom.
A moci 94 es 350ccm rotax blokkos
Sziasztok nagy segítség kéne nekem!Beruháztam egy apr. tuareg W re és szívok vele már egy hete!Gyujtás problémák stb.stb.most viszont nagy fejtörés van! Beindul de 10-15Mp mulva leáll és durrog a karbinál meg kipuffnál.vezérlést sasolgattam elvileg jól raktam össze az elöző tul.azt mondta hogy ő ment ezzel háááát nem tudom hogy sikerült neki? Ha valakinek van ötlete akkor azokat szívesen fogadom tipokocsi@freemail.hu ra vagy ide. KÖSZIIIIII
Szia

hát ezt meg kell mérnem és szétszednem a motort.De holnap kiveszem belőle.
nagy11.zsolti@citromail.hu
demonom!
egy e-mail címet tudnál nekem adni? megkéne beszélni a gumit, meg a kuplungkart!
Köszi
59,5 vagy 60mm pontosan nmtudom lemérni dugattyú nincs hozzá így 5ezer ft az ára Alu henger
Helló Csabby72

Pont ugyanilyen mint az enyém? A belső átmérője mekkora az enyém 17 mm, az áttétele pedig 1:2 1/4. Tehát ha a nagy 1 körbefordul a kihajtás kettőt és egynegyedet.
Szia

nekem van 2000Ft + posta. És aprillia Tuareg Winghez még sok alkatrész,szinte minden.
Zolko87, köszi a választ
keveréket ja ! kiprobálom amit mondtál !
keveréket tankolok olajpumpám nincs is benn! de ezek szerint nem is kell!
Az áttétele megegyezik a tuareg-éval? A Tiednek mennyi az áttétele?
Még mindig keresek km spirál meghajtót valakinek van jelentkezzen.
A legtöbbet 120-assal szerelték
Sajnos nem tudok segíteni, pedig nekem is 28-as karbim van, de mostanába nem szedtem szét. Fejből meg nem tudom.
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy a 125ös tuareg 28-as karbijában (dell'orto) mekkora a főfúvóka gyárilag?
Köszi a választ!