hi gergő tudod ki vagyok.Minek neked robbantott ábra a berugó részhez?nem tudod összerakni?egyébként van féktárcsám hátra meg munkahengereim fékcsővel.pegasóé de szerintem ugyanaz.fotózunk ha kell valami valakinek.3000ft/db minden.
ujjal piritani persze mint a dragonballba annó
sokkal jobb a heti,v havi fizetésedet elkölteni egy dugószetrre hidd el :D próbáldki mondom a címet h hova rendeld !
amugy nyers dugó drágább mint a kész ?
unatkoztam kész a rajz :D
am ez rotax 123-as éé de nagyábol ugyan az max átbasznak :S de alkatrészek helye és definíciója ugyan az rem segit pár embernek még egy képet teszek me csak 6 ot lehet 1X re
Lenne egy elég hülye kérdésem:)
Szétszedtem a motort kicsit a hétvégén, és azt szeretném megtudni hogy azt a vezetéket amiből a karbi az olajat kapja, azt arra a kis réz színű vékony csonkra kell ráhúzni ami ha menetirányt nézünk, bal oldalon van?
Köszi
sziasztok aszem eladom a motoromat tanácsot kérnék hogy menyit merészelhetek kérni a mocimért a 991 oldalonvan róla kép fekete tuareg 6 hónapja lett ujitva most ujj dugó szett megy bele !azt eladás! pöpec rajta minden!frisen festve + már fej idóm is van rajta ! ugy kb sacoljatok!
Ki lettem közösítve
sokkal jobb a heti,v havi fizetésedet elkölteni egy dugószetrre hidd el :D próbáldki mondom a címet h hova rendeld !
amugy nyers dugó drágább mint a kész ?
hát kor rajzolhatnál nekem pár dezsőt is (20.000) tehetséges vagy
segitek fejlödni
am ez rotax 123-as éé de nagyábol ugyan az max átbasznak :S de alkatrészek helye és definíciója ugyan az rem segit pár embernek még egy képet teszek me csak 6 ot lehet 1X re
Szétszedtem a motort kicsit a hétvégén, és azt szeretném megtudni hogy azt a vezetéket amiből a karbi az olajat kapja, azt arra a kis réz színű vékony csonkra kell ráhúzni ami ha menetirányt nézünk, bal oldalon van?
Köszi