Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm érdeklődésed! Kérlek e-mailban keress meg ott gyorsabb,, egyszerübb.

palacsinta@citromail.hu
Helóka,nekem szükségem lenne egy TUAREG dugatyúra,ha tudsz méretet irni azt megköszönöm.Ja és árat.De ha meg tudunk eggyezni lehet hogy henger dugó egyben kellene mert az enyémen POLINI henger van ,és nem igazán van hozzá bontott újra pedig nem futi .Előre is kőszi!
nem is azt mondtam, hogy nem ugyan azt jelenti, de inkább esztétikait szoktak írni... :D
Aprilia tuareg, etx 125-ös alkatrészek eladóak!
-Komplet váltó
-Henger, dugó, (tökéletesek)
-Blokk felek, csapágyazással igény szerint!
-Főtengely, tökéletes állapotban!
-Egyebek: kiegyenlítő tartály, olaj pumpa...
És sok más.
Érdeklődni,
palacsinta@citromail.hu

kipufogók készítését olcsón vállalom!
Opitka,esztétika ugyan az:)am jogos.. http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuareg-3908628 itt a link:)
Sziasztok! Tudna segíteni nekem valaki abban hogy az 50-es tuaregbe mekkora szimering kell a víz pumpához? A haverom vette a gépet és olyan faszán befolyik a blokkba a viz mint annak a rendje.Annyira szarrá van,még a számát sem lehet látni......
hello! általában esztétikai hibának szokták írni, de nembaj :D
Amúgy ha el szeretnél adni valamit, akkor szúrj be mellé legalább 1 képet vagy egy "használtmotor" linket vagy hasonlót. ;)
Komplett Tuareg rally idomgarnitúra ahogy a képen van, vázzal eladó.
Elérhetőség az adatlapomon.

10eFt az egész.
szevasztok!Eladó egy 125 tuareg optikai hibákkal!motorikusan rendbe rakott állapotban! 75ért lehet vinni!
Helló!

Nekem az e-mail lenne jó.
ide írj: enmoto@citromail.hu
kössz eddigse voltak világhírű utak de az intenzív esőzések következtében sok ilyet látni..
szép utak vannak arrafele :D amúgy büszke lehetsz a tuaregedre nagyon szép állapotban van ;)
Hello! meg tudnál adni valami elérhetőséget, amin tudunk beszélni? Az oldalon megadott e-mailcímedre írtam pár napja, de arra nem válaszoltál. Gondolom már nem él..
MSN lenne a legjobb, de ha nincs, akkor jó az E-mail cím is

Előre is kössz
ha a kuplunkom esetleg rottyon volna,akkort hol lehet javittatni vagy fel ujitatni?de már a 7végén kezdem csapágyazni a motort!valakinek nincs egy robbantott rajza?
Helló!

Tudok neked adni felső főkéhengert fékkarral és fém fékcsővel ami Rx 125-é volt! 7eFt
Hali!
Hát még iet nem láttam, de most már ezt is tudom, mindketten okosabbak lettünk :D Amúgy látom a tied hátul csak dobfékes.
Nembaj kocsikáztunk 1 jót, éljen a budapesti belvárosi forgalom, és a rengeteg 1irányu utca :D Még szerencse hogy volt 1 jó navigátorom.
Üdv, és sok sikert.
szevasztok srácok!Miujság erre fele?Rég voltam már itt..:D
Helló!m6 sürümenetes valo és 120 körüli
Na ilyen a műszerfal (az előző hozzászólásban láthatod).
A gép pedig ilyen.
Igen! De már volt aki azt mondta ez nem is az és egy hatalmas kapcsolót hozott.
Az enyém a műszerfalba van beépítve középre a ford.számmérő és a km-óra közé.
Most a képen már csak a hátsó csatlakozó látszik, amire rá kell dugni és úgy megy a műszerfalba.
sintesi hátsó lámpát tegnap feladtam
lámpát feladtad?
ETX 125? Vagy mibe kellene?
Szia.
Pegaso 125 e. fékcső 3500ft, főfékhenger 6000ft, ha érdekel motorkovacs@gmail.com -ra írj, küldök képeket.