Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv van e kis gondom ! nem indul a mocim annyit csinál hogy néha a kipufogóba elégeti a benzint :S néztem szikrát van egyenletes és a szine is szép , az eltud álitódni egyik pillanatról a másikra a megszakitó ?benzint kap!meg nem sütöttem a blokkot!gyürütörésnek nincs nyoma bár még nem szedtem szét csak belestem a kipuff nál ! help nekem :S
Ahogy gondolod
Én utvonaltervezőn néztem
Ok,összehozhatjuk,majd megdumáljunk!
még van 2 váz és még két szétszedett blokk+idomok,bár azok némelyike hiányos.Mindegyik 127,ami papiros az csak öninditós és 1 másik is+még 1 berugós,de a berugókarom nekem sincs,pedig áttakartam rakni a papiros motorba
Vagy lehet elgurulok hozzád, megnézem milyen kincseid vannak.
Az pont jó.
én kb. km-re mondtam valamit.
Pont Dombóvár és Sásd közt van
Majd valamikor összehozunk egy talit.
Időpontot kell egyeztetni kinek mikor jó.
Hány tuareged van még? 127-es Blokkod van most szétszedve neked ebben a pillanatban?
Kaposszekcső tőlem 59,8 Km
Tőled 60,3 Km távra van.
Igen csak lemaradtam róla Azota csak 6-7 ezer körül láttam.
Köztes szerintem Bonyhád-Hidas vagy
Dombóvár-Kaposszekcső lenne.
Úgy Sásd vagy Dombóvár lenne egy köztes hely.
Ami nekem volt azon szar volt a hátsó fék. Kopott tárcsa főfékhenger.
3200 ft nem sok. Aranyáron volt.
Kb. 120km a táv köztünk. én Kisasszonyfán lakom.
Mi lenne a köztes hely?
3200huf akart lenni,nem jó helyre raktam a smily-t
Nekem meg van szinte minden,csak épp a másik 2 vázon is carok a hátsó-főfékmunkahengerek A multkor volt a vaterán 1db 32 00huf-ert de már el is adták
Tolnanémedin lakom egyébként.Összehozhatjuk bár a szó szerinti ütközést én is kihagynám,abban volt részem tavaly.
a tartalék sose rossz. nekem volt egy blokk nélkül komplett vázam. teljes kaszni kerekek fék minden. eladtam azóta is szidom miatta magam.
Látom Tolna megyei vagy én Baranyai. Egyszer valahol félúton ütközhetnénk egyet. (nem szószerint)
Féktárcsáim faca állapotban vannak,meg hát van még plusz kerekem is felgumizva meg vagy 4 db hátsógumi ami még kereket sem látott
Lassan elkelne nekem egy hátsó féktárcsa elég vékonyka.
Kösz,megpróbálom.
Igazábol nem tudom miből vannak a szimeringek,de majd kiderül meddig-hogyan birja.Proba szerencse
kösz.
Hívd fel az Italmondo Bt.-t. Nekik biztos van. Tel: 66/437-919
Mobil: 30/953-5729