nekem már megvan a lvl18 de még nicns elég g-m, hogy kitanuljam a drivinget és megvegyem a mountot :D
és most magyarul:
Én már betöltöttem a 18-at, csak nekem sincs pénzem, a korlátranra és a motorra sajnos. :S :D
a blokkot tudom hogy a 23-as a jobb.
nekem a 27-es blokkomra lenne rátéve egy 23-es szürke henger de ugyanolyan árban van mint a 27-es fekete henger.
Szerinted megéri 27-es blokkra rárakni a 23-as hengert vagy maradjak az eredeti fekete hengerénél?
kösz
Igen csak nem találkoztam mégy ilyen formában ezzel.Csak úgy hogy vezérlés átugrott és kapott a szelep.De hogy így elkormosodok (remélem csak ez a baj)így nem találkoztam még ezzel.Bár egy koreai robcsival már igen nem indult csak ha befogtam a szívócsonkot Szerda csüt kiderül akkor már remélem indul a gép
Köszi de megoldom már csináltam pár ilyet Csak reménykedtem hogy nem ez lessz a baja.De sajnos 35perc alatt átszivárgott az összes benya a szívócsonkból.Csak nem értem miért?nem kapott a szelep.bár még nem szedtem ki remélem nem lessz cserés:S
Hello!
Szerintem mérd le pontosan, hogy mekkora és milyen kell és hívd fel őket.. én innen vettem a km spirálomat, nekem az tökéletesen működik, csak az a baj, hogy sorszámozzák az árukat, ezért lehet, hogy nemtudják hogy mihez való.. de egy próbát megér..
apriliakk@freemail.hu
és most magyarul:
Én már betöltöttem a 18-at, csak nekem sincs pénzem, a korlátranra és a motorra sajnos. :S :D
A kerék tárcsával együtt 18eft.
Megvan még a Pegaso kereke tárcsával együtt?
Vagy van valakinek eladó Pegaso első kerék tárcsával?
nekem a 27-es blokkomra lenne rátéve egy 23-es szürke henger de ugyanolyan árban van mint a 27-es fekete henger.
Szerinted megéri 27-es blokkra rárakni a 23-as hengert vagy maradjak az eredeti fekete hengerénél?
kösz
Azt mefkérdezhetném hogy mivel jobb?
melyik a jobb a rotax 123 -as szürke henger vagy a 127-es fekete?
kösz
Wind-hez 125ccm kellene nekem komplett lendkerék,amennyiben van neked.
Köszönöm!
Leszedted a meghajtót?
Szerintem mérd le pontosan, hogy mekkora és milyen kell és hívd fel őket.. én innen vettem a km spirálomat, nekem az tökéletesen működik, csak az a baj, hogy sorszámozzák az árukat, ezért lehet, hogy nemtudják hogy mihez való.. de egy próbát megér..
http://www.cma-motor.hu/fo-Ter...