Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked a kupplung felöli oldalon van a berugokarod mert a képeden nem látom.
OK köszi szépen, berugó kar kellene, de nagyon mert nem lehet találni ilyet sehol. Fotót is kössz ha csinálsz, de a kar lenne a lényeg ha meglenne.
Itt a telószám ha kell .06309119612
Szia Nemes G.Nekem van egy 127 es Rotax 160 blokkom megnézem neked a berugókart és a szerkezetet ha kell.Képet talán holnap rakok fel ha ráérek.
a kuplung akkor majd kiderül, a kipu dobot meg csak megkérdeztem.
nincs kipufogó dobom.már inkább magam gyártom őket,mivel inkább cross motorokat építek,ugyhogy gyári dobjaim nincsenek.és mielőtt megkérdeznéd nem-e csinálnák egyet neked ,sajnos csak úgy tudok ha itt a motor.
na ezt nem tudom,most megfogtál .ennyire már nem emlékszek rá.de ha leveszed a deknit kiderül.
Cső! hát nem sokat változott azóta
ja meg kipu dobod van valamilyen gyári vagy arrow?
Demonom, a műanyagfogaskereket letudom húzni a váltótengelyről anélkül hogy a kuplungot le kellene venni? Mert mintha rálógna egy kicsit nem?
Készítettem képet az új festésről.. akit érdekel nézze meg :D
Amúgy én is jobb fékes lettem... az egész eleje pegaso lett de szerintem jobban is néz ki :D
igen.. nagyon sok cuccuk van tuareghez is, de az áruk is megvan... mondjuk ha tudsz alkudni akkor nincs semmi gáz :D
kösz. megprobálok szerezni
már engem is az idén legalább 20-an hívtak berugókarért.keresgess a vaterán,expresszen és tarjánban is megkérdezheted a gerecsemotornál.(igaz az egy bontó nem tudom az árat lehet drága lesz) de azért egy próbát megér.Rengeteg cuccuk van csak álltalában drágán.
ne aggódj nem bonyolult megtudod csinálni egyszerű.na megyek ejtőzni mert 5-kor kelek megyek melózni.
okés, majd nemsokára lehet lessz berugókar ha meglessz akkor nekiállok. de kurva nehéz találni egyet is
igen úgy emlékszek kell lennie.de ha megnézed meglátod hogy megy bele.
a csőbe van horony? eddig nem láttam
igen úgy gyári .a váltótengely és a cső berugó tengely közé kell egy gumi gyűrű .a cső belső felén megtalálod a helyét.
a tengely és csőtengely közé elég egy gumigyűrű?
úgyvan az a műanyag a fordulatszám meghajtó fogaskerék. az hézagolja ki igen semmi más nem kell hozzá ilyen egyszerű.
A tengelyre nem teszek zégert középről akkor a berugó tengelyen van egy fogaskerék és azon kivül még egy műanyag ha oda teszek egy alátétet akkor az nekiér a bal dekninek és megfogja a tengelyt kifelé?
nem kell széthúznod .már leírtam ,hogy az rx-ekben sincs belső zéger mert az olaj dekni tartja hogy ne csúszkáljon.úgyhogy csak azt kell levenned.megnyugodhatsz.
nyugodtan kérdezz én tudok mindent a berugóról.
kiváncsi vagyok egy két dologra mert nem akarom középen széthúzni a blokkot. A féktárcsára meg majd visszatérünk most mindjárt nem kell.