nincs kipufogó dobom.már inkább magam gyártom őket,mivel inkább cross motorokat építek,ugyhogy gyári dobjaim nincsenek.és mielőtt megkérdeznéd nem-e csinálnák egyet neked ,sajnos csak úgy tudok ha itt a motor.
Készítettem képet az új festésről.. akit érdekel nézze meg :D
Amúgy én is jobb fékes lettem... az egész eleje pegaso lett de szerintem jobban is néz ki :D
már engem is az idén legalább 20-an hívtak berugókarért.keresgess a vaterán,expresszen és tarjánban is megkérdezheted a gerecsemotornál.(igaz az egy bontó nem tudom az árat lehet drága lesz) de azért egy próbát megér.Rengeteg cuccuk van csak álltalában drágán.
A tengelyre nem teszek zégert középről akkor a berugó tengelyen van egy fogaskerék és azon kivül még egy műanyag ha oda teszek egy alátétet akkor az nekiér a bal dekninek és megfogja a tengelyt kifelé?
nem kell széthúznod .már leírtam ,hogy az rx-ekben sincs belső zéger mert az olaj dekni tartja hogy ne csúszkáljon.úgyhogy csak azt kell levenned.megnyugodhatsz.
Amúgy én is jobb fékes lettem... az egész eleje pegaso lett de szerintem jobban is néz ki :D