Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baloldalt a karbin ott van az állító csavar a (benzin-levegő). A csonkra az olajpumpáról jön a cső. Keveréket tankolsz? Ezt azért kérdem mert írod hogy mi az a csonk meg az olajpumpát se tudod hogy hova kell kötni.
Szia!
Mekkora a 160-as henger furata? Dugó nincs hozzá?
ÉS A hol lehet szabályozni hogy menyit kapjon ? +karbin van egy csonk amin régen volt egy csö az elöző tulajnak az milehet ?meg a blokbol az olajpumpa hova vezet és mire jó ? bocs a sok kérdéshez csak még egyeltalán nem volt ien motorom ez az elsö és nem vagyok képbe még köszi elöre is !
hali!

hibátlan Showa elsőteló 10pénzért
lehet hogy sok anyagot kap nézd át a karbit szerintem.
5eft-ért tudok, léptető villákat a 3db-ot
sziasztok most csatlakoztam a csapathoz bele olvasgattam az ediggi irományokba hálisten szép számmal vagyunk!
mindjárt 1 kérdésel kezdenék ! van egy 125 tuaregem rotax blokkal poverszelep kivan rajt akasztva :S ugyhogy most folyamatosan adja az anyagot neki !
de viszont most mikor eléri azt a fordulatszámot amikor jó neki a keverék és elkezdhuzni akkor még rápörget motorra 1000-et azt ledadog :S eddig ezt nem csinálta szépen kipörögtr magát ezt azóta csinálja kb hogy alul a vizhütésnek a csöpögöjét betömtem és a kipufogon behegesztettem a szép nagy repedéseket és gondoltam mivel edig ekora kiömlésel volt jó furtam pluszba jukakat hátura! kipufugót kiégettem nem használt ! de viszont furcsaság az az mikor kifogy a benzinem elötte 1 percig müködik rendesen húz ! :S valakinek ha van fogalma róla hogy milehet pover szelephez nem nyultam azt se tom holvan :S pedig kerestem robbantott ábrákon :S köszi elöre is !
hali
nincs valakinek rotax 123-ba való külön léptetővilla,komplett váltó nélkül?
Holnap Szombat Kecskemét Gokart pálya Drift show és motoros streetfighter show!
Most hétvégén lessz a megtisztulása, kicsit sáros a gépezet. (idomok le, tank le, ülés le, blokknak brigéciol, stb)
Aztán műszaki vizsga.
Fel is ragasztottam.

jók lettek a dakaros különösen tetszik
Nekem bevált, jó a kuplung nem csúszik. 75w90-est ne tegyél bele mert az túl sűrű és összeragadnak a kuplunglamellák.
Nekem bevált
Ma elkészültek a matricák:
-oldalidomra lángnyelv +1 garnitura
-a 125-ös feliratból, meg az electic starter-ből a párjukat már felragasztottam (bal idomról hiányoztak csere miatt)
-Dakar logó

Köszönöm a választ!
És jó bele? kuplungod nem csúszik tőle?
Én 75W90-re gondoltam hogy azt tezsek bele, de előbb itt kérdeztem meg :)
Pl. Motul Transoil, SAE 10W30 én ilyet tettem bele, 2250 Ft/L.
Sziasztok!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a tuareg 125be milyen váltóolajat kell gyárilag rakni?

Köszi előre is
Szóval így is lehet akkor jó mailban küld el a számot és utalom az ezerötöt.
nem átutalásra gondoltam hanem csak simán besétálsz egy otp-be odaadod a hölgynek a papírt amire felírod a számlaszámom és az 1500ft-ot és ő ráteszi és kész nagyon egyszerű és nincs semmi külön díj ez a legolcsóbb megoldás mindig.
Írok még a mai nap folyamán, hogy legyen mert az átutalást anyámnak kell intéznie. Nekem nincs számlám.
nem kell utánvétel tök drága holnap feladom .vagy nincs egy otp a közeletekbe?
Figyelj, elküldöm emailban a címem és küld el mint a többi alkatrészt utánvéttel, kifizetem az 1500-at ha jó hanem. Úgyis a rugó neked volt pénzedbe.
azt már nem tudom de ugyan így néz ki szószerint.figyelj címet küldd el,mert naponta 20-30 e-mailt kapok és folyamatosan törlöm őket így a tied is kitöröltem már.e-mail címem nagy11.zsolti@citromail.hu elküldöm majd a számlaszámom 1500ft-ot tegyél rá csak akkor ha jó lesz, ha nem, ne küld vissza tarcsd meg.
olyan 125-ösről való mint az enyém?